Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Hanımlar sonunda pik i gördüm dün gece yaptım pikti ama dün değerlendiremedik bugün öğlen de test yapacağım pik olur muhtemelen akşam değerlendireceğiz inşallah dün öğlen pik değildi gece içime kurt düştü bi yapayım dedim gece 12 gibi pik olmuştu

nasıl ya yalancı test miymiş öf
üzüldüm ya

çok enteresan ama geçenlerde baya koyulaşmıştı
bıraksan demek ki gidecekti
Evet hep koyu çıktı son bir haftadır hep öyle bi an acaba hamile miyim diye düşündüm adet sonrası yumurtlama gördüm de haberim mi yok diye bir haftadır nerdeyse kasığım ağrıyor göğsüm hassas ama bir türlü pik olmamıştı. Ve baya hep koyu ilerledi gerçekten

lh hormunun yükselmiş demek ki
şimdi bide çatladı mı çatlamadı mı var :)

yok ya yumurtlama öncesi yükselmesi normalmiş zaten
evet havuç ye :) avokado seversen oda çok faydalı bak
incir yeme :)
Dün üç tane avokado almıştım günde bir tane yiyeyim artık bundan sonra zaten yumurtlama öncesi de baya tüketiyordum sevmesem de çok mecbur bakalım inşallah tutar biz elimizden geleni yaptık yumurtlamayı bulana kadar gerisi rabbimin takdiri murad etmişse eğer nasip olur

aynenn öyle kısmetten öte köy yok. elinden geleni yap gerisi allah a kalmış :)

Süper iyi ki takip etmişsin önceden de değerlendirmen çok iyi olmuş

Öyleymiş demek ki, iki tane yaptım ikisi de net çizgi çıkardı ama miratech erken testte bembeyaz. Hayırlısı olsun bir şey diyemiyorum
Ya acaba hassaslık derecesi farklı olabilir mi?
ümitlendirmek istemiyorum ama bu kadar yalancı mı bu test
senin adına 20 sine kadar ümitliyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…