- 1 Ekim 2020
- 1.836
- 1.285
- 83
- 34
Valla haftaları sayıyorum az kaldı 3. AyaBirinci bölümü bitirmene az kalmış2. Bölüm daha rahat. 3. Bölüm biraz drama içerse de finali güzel bitiyor
![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla haftaları sayıyorum az kaldı 3. AyaBirinci bölümü bitirmene az kalmış2. Bölüm daha rahat. 3. Bölüm biraz drama içerse de finali güzel bitiyor
![]()
Üst üste kimyasal olmaz herhalde yaaaYa inşallah diyelim malum kimyasal falan olma ihtimali de var. Sevindim elim ayağım titredi ama sevinmeye de korkuyroum
ya canım çok sağolbata daha var 13 ünde tahmini birwz bekleyeceğim. Salı tekrar yaparım koyulaşırsa kan veririm
![]()
AyyyEki Görüntüle 3541684 Kızlarrrrrrr acil durum
Test yaptım aslında yapmayacaktım ilk idrarı es geçtim. Sonra bir anda yapmak isteğim geldi. Eşim evde gizli bir şekilde zorla yaptım. Sonra bir baktım bir şeyler var şok oldum. Çıkmaz zannediyordum artık
Çokkk mutlu oldum tebrik ederimEki Görüntüle 3541684 Kızlarrrrrrr acil durum
Test yaptım aslında yapmayacaktım ilk idrarı es geçtim. Sonra bir anda yapmak isteğim geldi. Eşim evde gizli bir şekilde zorla yaptım. Sonra bir baktım bir şeyler var şok oldum. Çıkmaz zannediyordum artık
Predictor early buna güvendiğim için aldımBu predictor marka değil mi ?
Yani baya koyu çıkmış erken yapmana rağmen. bu sefer her şey güzel olacak Allah ın izniyle![]()
İnşallahÜst üste kimyasal olmaz herhalde yaaabence değildir
Var mı belirti fialn
Çok sağol canımAyyyneler görüyorum maşallahhh
bi ekim annesi daha yükleniyor mu neee
gözlerim doldu mutluluktannn hadi inşallah sağlıkla kuzuuumm
Testte hemen çıkmı mı silik çizgi? Bence yarın gidip kan vermelisin![]()
İnşallahÇokkk mutlu oldum tebrik ederiminşallah sağlıkla ilerler
![]()
Bendede o ağrılar olmuştu. Kendi kendime daha sperm yerine gitmemiştir dur daha diyordumİnşallahpazartesiden beri mide bulantısı yaşıyorum ara ara. Yumurtlamadan beri neredeyse her gün kasık ağrısı var.
Evet ya bende öyle düşünüyordum. Hatta yumurtlamayı ovülasyonla yakalayamadım acaba yumurtlama olmadı mı diye 20. Güne kadar ovülasyon yaptım ağrılardan dolayı yumurtlama mı diye. Eğer hamileysem mide bulantısı bile olması çok ilginç o süredeBendede o ağrılar olmuştu. Kendi kendime daha sperm yerine gitmemiştir dur daha diyordumayyy hadi inşallah sağlıkla gelsin
![]()
Mide bulantısı benimde bu sefer erken başladı. Hormonlardan dolayıymış. Hadi bakalım allah sağlık versin , sağlıkla ilerlesinEvet ya bende öyle düşünüyordum. Hatta yumurtlamayı ovülasyonla yakalayamadım acaba yumurtlama olmadı mı diye 20. Güne kadar ovülasyon yaptım ağrılardan dolayı yumurtlama mı diye. Eğer hamileysem mide bulantısı bile olması çok ilginç o sürede![]()
Yaa sevindim o zamanMide bulantısı benimde bu sefer erken başladı. Hormonlardan dolayıymış. Hadi bakalım allah sağlık versin , sağlıkla ilerlesin![]()
Göğüs ağrın var mı ? Bu ay nedense bir miktar umutluyum. İkizlere hamile kaldığım aydaki gibi hissediyorumÇok sağol canımYarında aynı testten var bakayım koyulaşırsa veririm belki
korkuyorum da adet geçmeden vermeye
![]()
Göğüs dokununca hassaslaşmışta büyümedi öyle çok damarlanma oldu akşam. Dün bende saçma bir sebepten o kadar çok ağladım kiGöğüs ağrın var mı ? Bu ay nedense bir miktar umutluyum. İkizlere hamile kaldığım aydaki gibi hissediyorumnasip tabi ki. Ama dünden beri duygusallık var. Bunun için erken biliyorum
kür yaptığım için adetim bittiğinden beri ağrı var ama 2 gündür daha genel bir ağrı. Birde gebelikten önce çenemde nokta nokta sivilceler çıkıyordu. Bugün onlar da çıkmış
Ama tabi ki benim için çok erken. Erken yumurtlama olduysa bilemiyorum![]()
Ben de periyoddan 4-5 gün öncesinde testle öğrenmiştim, ve kan vermiştim ertesi gününde canım. Seninkinden daha belirgin çizgi çıkmıştı hatta, yarın da test yap ama bana sorarsan 2. İdrarla yap ve en az 3,5-4 saat bekle. Onda daha net çıkıyo. 2 gebeliğimde de emin oldum bu duruma. Çok da suyu iç geç. Baktın inşallah yeniden çizgi var ve daha net kan ver derimÇok sağol canımYarında aynı testten var bakayım koyulaşırsa veririm belki
korkuyorum da adet geçmeden vermeye
![]()
Tamam bakalım yarın birde öyle deneyeyim aslında benim ki ikinci idrar. Ondan mı net çıktı. Birde bu test ilk gebelikte akşam yaptığım halde gene çok net çıkarmıştı. Peki senin kaç gün kala kaç çıkmıştıBen de periyoddan 4-5 gün öncesinde testle öğrenmiştim, ve kan vermiştim ertesi gününde canım. Seninkinden daha belirgin çizgi çıkmıştı hatta, yarın da test yap ama bana sorarsan 2. İdrarla yap ve en az 3,5-4 saat bekle. Onda daha net çıkıyo. 2 gebeliğimde de emin oldum bu duruma. Çok da suyu iç geç. Baktın inşallah yeniden çizgi var ve daha net kan ver derim![]()
Kuzu işte 4-5 gün kala testle öğrendim, 3-4 gün kala da ilk betam 268 çıkmıştı.Tamam bakalım yarın birde öyle deneyeyim aslında benim ki ikinci idrar. Ondan mı net çıktı. Birde bu test ilk gebelikte akşam yaptığım halde gene çok net çıkarmıştı. Peki senin kaç gün kala kaç çıkmıştı
Yaaa çok sevindimmmmEki Görüntüle 3541684 Kızlarrrrrrr acil durum
İnşallah hamilesindir sen de canımGöğüs ağrın var mı ? Bu ay nedense bir miktar umutluyum. İkizlere hamile kaldığım aydaki gibi hissediyorumnasip tabi ki. Ama dünden beri duygusallık var. Bunun için erken biliyorum
kür yaptığım için adetim bittiğinden beri ağrı var ama 2 gündür daha genel bir ağrı. Birde gebelikten önce çenemde nokta nokta sivilceler çıkıyordu. Bugün onlar da çıkmış
Ama tabi ki benim için çok erken. Erken yumurtlama olduysa bilemiyorum![]()
Göğüs dokununca hassaslaşmışta büyümedi öyle çok damarlanma oldu akşam. Dün bende saçma bir sebepten o kadar çok ağladım kigeçtiğimiz haftalarda da çok duygusaldım. İnşallah hamilesindir
![]()
Nasip tabiki. Kendimi şartlamıyorum ama içimden öyle hissediyorum. Bakalımİnşallah hamilesindir sen de canım![]()