- 7 Ekim 2020
- 1.266
- 2.245
- 83
Anladım canım. Allah kolaylık versin. Yetişkinde çalışmadım. Ama çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Netleşirse yer değişikliği istemek daha mantıklı kesinlikle. Alıştığın bir ortam dan diğerine geçmek zor olurYoğun bakımcıyım ağır kaldirma var malum bi de oralarda. Gebelik netleşirse yer değişikliği isterim zaten bu durumda ama şimdiden birsey yokken ve kaç ayda olacagi belli değilken yerimi de bırakmak istemiyorum
Amin teşekkür ederim. Benim radyasyon olayı dedigim burda hastayi filme biz götürüyoruz o iş denk geldiğinde başka arkadaşıma rica ederim. Evet zaten bir yere adapte olmak çok zor gözüm kesmiyor ortada birsey yokkenAnladım canım. Allah kolaylık versin. Yetişkinde çalışmadım. Ama çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Netleşirse yer değişikliği istemek daha mantıklı kesinlikle. Alıştığın bir ortam dan diğerine geçmek zor olur
Evet hayırlısı böyleymiş elimizden gelen bir şey yok. İlk bir sarstı şimdi daha iyiyimEvet insanı sarsıyo canım her ne kadar sallamıyorum gibi düşünsek bile, ama hayırlısı değilmiş demekki. Hadi önümüzdeki sürece bakalım. yumurtaları büyütmeye bakıyorum ben de, kuluçkaya yatmış tavuk gibiyim hahah sıra sen de, çok üzülmek yok
İnşallah gebeliktir ama kendini çok yükseltme herhangi olumsuzlukta ümidin kırılmasın kuzu. Benim de böyleydi batışmalar filan olmuştu acaba mı demiştim. Adet olmuştum hatırlarsan. Hayırlısı inşallah.Kızlar ya belirti aramak istemiyorum ama kasığıma batan tarzda ağrılar giriyor hatta hafif makata doğru vuran ağrılar. (Ters rahim olduğum için benim rahim ağrıları oraya da vuruyor bu arada) beyaz akintim var bir de. Ümit var mı diye düşünmeden edemiyorum böyle oluncakendimi oyalayamadim bu ay Bi türlü ya
Ufff gerçekten aynıyız bu ay niye böyle olduk yaKızlar ya belirti aramak istemiyorum ama kasığıma batan tarzda ağrılar giriyor hatta hafif makata doğru vuran ağrılar. (Ters rahim olduğum için benim rahim ağrıları oraya da vuruyor bu arada) beyaz akintim var bir de. Ümit var mı diye düşünmeden edemiyorum böyle oluncakendimi oyalayamadim bu ay Bi türlü ya
Acaba oluyorda tutunamıyor mu? Kimyasal gibi mi oluyor. Neden batışma yaşayalım yoksaİnşallah gebeliktir ama kendini çok yükseltme herhangi olumsuzlukta ümidin kırılmasın kuzu. Benim de böyleydi batışmalar filan olmuştu acaba mı demiştim. Adet olmuştum hatırlarsan. Hayırlısı inşallah.
Hamilelik olan ay gibi şeyler oluyor gibi ne bileyim ya da kürtaj sonrası sadece 1 kez regl oldum o da normal değildi ondan mı bana o çağrışımı yapıyor bilemedim. Evet hatırlıyorum öyle demiştin sen de. Yükselmekten ziyade günler geçse de regl ya da gebelik sonuç neyse öğrensem diyorum artık belirsizlik bitseİnşallah gebeliktir ama kendini çok yükseltme herhangi olumsuzlukta ümidin kırılmasın kuzu. Benim de böyleydi batışmalar filan olmuştu acaba mı demiştim. Adet olmuştum hatırlarsan. Hayırlısı inşallah.
Dimi ya ben de artık netlessin kafasındayım sonuç neyse ne ama vakit gecmedikce ikilem yoruyorUfff gerçekten aynıyız bu ay niye böyle olduk yagazım var çok fena anlamsız bir şekilde. Her tuvalete gittiğimde gelmeyince ümitleniyor gibi oluyorum. Sonra kendimi telkin ediyorum yok yok saçmalama olsa testte çıkardı Ya bu ay birde saçma bir şekilde batışmalar olunca eşime bile hamileyim ben kesin dedim. Normalde konuşmam kesin kafayı yedim bende olacaksam olayım bari geliyorsan gel adette rahatlayayım
Acaba oluyorda tutunamıyor mu? Kimyasal gibi mi oluyor. Neden batışma yaşayalım yoksa
Bu benimde aklıma geldi esasen. Tutunamıyorlar belkide. Ama çoğumuzun gebelik belirtilerini yaşayıp sonucun negatif çıkması değişik ( papatyam senin için demiyorum. Senin daha net değil. ) genel olarak yaniAcaba oluyorda tutunamıyor mu? Kimyasal gibi mi oluyor. Neden batışma yaşayalım yoksa
Düşük oykumuz var o yüzden mi sence?Bu benimde aklıma geldi esasen. Tutunamıyorlar belkide. Ama çoğumuzun gebelik belirtilerini yaşayıp sonucun negatif çıkması değişik ( papatyam senin için demiyorum. Senin daha net değil. ) genel olarak yani
Neyse en azından bu da olumlu bir sonuç sanırım, her şeye iyi tarafından bakmaya çalışıyorumBu benimde aklıma geldi esasen. Tutunamıyorlar belkide. Ama çoğumuzun gebelik belirtilerini yaşayıp sonucun negatif çıkması değişik ( papatyam senin için demiyorum. Senin daha net değil. ) genel olarak yani
Acaba rahmimiz daha yenilenemedi mi? Hazır değilde ondan tutunamıyor muDüşük oykumuz var o yüzden mi sence?
Düşükle veya kürtajla rahim duvarı incelmiş olabilir mi acaba bilemedim. (Kürtaj da bence bu daha yüksek ihtimal ) Bilmiyorum zamanı var demek ki. Şöyle soyleyim bu ay yaşadıklarımı evlilik yıllarında 2 kere yaşadım ikisinde de hamileydim. Çoğumuz da aynı durumu yaşayınca bilemedim. Tabi herkesin vücut yapısı genel durumu bir değil. Tahmin sadece. Ama keşke net nedenini bilebilsekDüşük oykumuz var o yüzden mi sence?
Gebelik oluşma ihtimali olduğunu düşündürdügü için değil miNeyse en azından bu da olumlu bir sonuç sanırım, her şeye iyi tarafından bakmaya çalışıyorum
Evet canım ilk benim. Denediğimiz ilk ay kimyasal oldu. Çok yükselmeden düştü değer. Üçüncü ay hamile kaldımDüşükle veya kürtajla rahim duvarı incelmiş olabilir mi acaba bilemedim. (Kürtaj da bence bu daha yüksek ihtimal ) Bilmiyorum zamanı var demek ki. Şöyle soyleyim bu ay yaşadıklarımı evlilik yıllarında 2 kere yaşadım ikisinde de hamileydim. Çoğumuz da aynı durumu yaşayınca bilemedim. Tabi herkesin vücut yapısı genel durumu bir değil. Tahmin sadece. Ama keşke net nedenini bilebilsek
Gebelik oluşma ihtimali olduğunu düşündürdügü için değil misenin ilk gebeliğin miydi boş gebelik olan
Daha yeni evlisin o zaman ??Evet canım ilk benim. Denediğimiz ilk ay kimyasal oldu. Çok yükselmeden düştü değer. Üçüncü ay hamile kaldımAynen gebelik oluşma ihtimalinden dolayı
3 ayda 2 kez gebelik olmuş o yüzden kısa sürede yeniden olur senin bence çok da endişe etmezdim senin yerinde olsamEvet canım ilk benim. Denediğimiz ilk ay kimyasal oldu. Çok yükselmeden düştü değer. Üçüncü ay hamile kaldımAynen gebelik oluşma ihtimalinden dolayı
Bizim de 6 ay sonra tutmuştu bu gebelik. Öncesinde 2 kez catlatma denedik yaşlar 30 üzeri diye ama olmamıştı. Tedaviyi bıraktım ertesi ay oldu onu da kaybettikDaha yeni evlisin o zaman ??bizim ikizler hemen olmadı. 1 sene sonra doktora gittik doktor eşimin degerlerine bakıp sizin aşılama bile olmaz direk tüp bebek dedi. Bizim daha yaşımız küçük diye onu pek sallamadik. Üroloji takviye verdi. Bende evde kürler falan yaptım eşim için. Başka doktor da bana klomen vermişti. 3 ay sonra klomeni kullandığım ay ikizlere hamile kaldım. Ondan önce kimyasal da dahil gebelik olmadı.
İkinci gebelikte te zaten bizim olmuyor diye salmıstik. 1.5 sene falan olmuştur heralde öyle kendiliğinden oldu.
Demem o ki gebelik en azından kendiliginden oluşuyor. Bu çok güzel bir şey. İnşallah sırada sağlıklı gebelik var
3 yıldır evliyimDaha yeni evlisin o zaman ??bizim ikizler hemen olmadı. 1 sene sonra doktora gittik doktor eşimin degerlerine bakıp sizin aşılama bile olmaz direk tüp bebek dedi. Bizim daha yaşımız küçük diye onu pek sallamadik. Üroloji takviye verdi. Bende evde kürler falan yaptım eşim için. Başka doktor da bana klomen vermişti. 3 ay sonra klomeni kullandığım ay ikizlere hamile kaldım. Ondan önce kimyasal da dahil gebelik olmadı.
İkinci gebelikte te zaten bizim olmuyor diye salmıstik. 1.5 sene falan olmuştur heralde öyle kendiliğinden oldu.
Demem o ki gebelik en azından kendiliginden oluşuyor. Bu çok güzel bir şey. İnşallah sırada sağlıklı gebelik var
Demek 30 u aşınca direk çatlatma falan mı deniyorlar 29 yaşındayız biz ikimizde3 ayda 2 kez gebelik olmuş o yüzden kısa sürede yeniden olur senin bence çok da endişe etmezdim senin yerinde olsam
Bizim de 6 ay sonra tutmuştu bu gebelik. Öncesinde 2 kez catlatma denedik yaşlar 30 üzeri diye ama olmamıştı. Tedaviyi bıraktım ertesi ay oldu onu da kaybettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?