• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Aldım valla dayanamadım predictor 330 tl inşallah boşa gitmez 😂 biraz su içmeyeyim de bari daha garanti olsun
Ay ne kadar pahalanmış ya testler inanamıyorum. 😔 ben yurtdışında tl karşılığı olarak pahalı alıyo sanıyodum kendimi ama daha ucuza geliyomuş 🤦🏼‍♀️

Kızlar kendimi kandırılmış gibi hissediyorum 😅 hem vücudum hem testler yüzünden. Bugün hala hayalet çizgi var koyulaşma yok. Olsaydı biraz daha netleşmesi lazımdı. Adet ağrım çok yoğun. Zaten yarın ya da pazartesi gelmesi lazım 🥴 nasip değilmiş. İlk denemede mucize mi oldu acaba demiştim ama 🙈
Canım bence beta testi vermelisin önceden kalma da olabilir rakam. Bende prolaktin sınırın üzerinde çıktı gebelik sonrası da olabiliyomuş bu. Stres de etkisi var tabi. Gebeliği net engellemez bu rakam, ama engeller de yani dedi. Riske atıp boşuna kürek çekmenin anlamı yok deyip ilaca başladık. senin de kontrole gitmeni öneririm.

Merhabalar, 5 gün önce dış gebelik sebebiyle sağ tüpüm alındı şu an hafif bir kanamam var böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba normal mi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bu konu altında dış gebelik geçiren yoktu, dış gebelik konu başlıklarına bakıp veya konu açıp daha sağlıklı bilgilendirmeler alabilirsiniz. 😔

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bu konu altında dış gebelik geçiren yoktu, dış gebelik konu başlıklarına bakıp veya konu açıp daha sağlıklı bilgilendirmeler alabilirsiniz. 😔
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel şeyler yaşarız

Yaptım kızlar negatif çıktı. Bende elendim büyük ihtimalle bu ay. Olsa silikte olsa çıkardı bence bu testte. Piyasadaki en iyi test 😢

Canim bende bos gebelik gecirdim 10. Haftada kurtaj oldum ama benim kanamam olmadi dusuk kendisi baslamadi ama kurtaja bir iki gun kala kasiklarimda adet agrisi oluyordu zaten hemen kurtaj oldum kurtajdan sonra iki adet gordum tabi kurtaji hemen es geciyorum ama cok zorlu surecdi zaten psikolojikman yikinti icindeydim ama iki adet gecirip hemen hamile kaldim kaldigim ay bal tarcin corek otu kurunu esimle beraber yemisdik suan uc aylik hamileyim demem o ki uzulme bu zamanlar geciyor yeni hamilelik icin kendine izin ver allah en yakin zamanda hamile kalmani nasip etsin
Merhaba siz 2.gebeliğinizde kan sulandırıcı kullandınız mı?

Back