Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Aldım valla dayanamadım predictor 330 tl inşallah boşa gitmez biraz su içmeyeyim de bari daha garanti olsun
Ay ne kadar pahalanmış ya testler inanamıyorum. ben yurtdışında tl karşılığı olarak pahalı alıyo sanıyodum kendimi ama daha ucuza geliyomuş

Canım bence beta testi vermelisin önceden kalma da olabilir rakam. Bende prolaktin sınırın üzerinde çıktı gebelik sonrası da olabiliyomuş bu. Stres de etkisi var tabi. Gebeliği net engellemez bu rakam, ama engeller de yani dedi. Riske atıp boşuna kürek çekmenin anlamı yok deyip ilaca başladık. senin de kontrole gitmeni öneririm.

Merhabalar, 5 gün önce dış gebelik sebebiyle sağ tüpüm alındı şu an hafif bir kanamam var böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba normal mi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bu konu altında dış gebelik geçiren yoktu, dış gebelik konu başlıklarına bakıp veya konu açıp daha sağlıklı bilgilendirmeler alabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bu konu altında dış gebelik geçiren yoktu, dış gebelik konu başlıklarına bakıp veya konu açıp daha sağlıklı bilgilendirmeler alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel şeyler yaşarız

Merhaba siz 2.gebeliğinizde kan sulandırıcı kullandınız mı?

Kızlar 7 ocak salı günü 8 haftalıkken kürtaj oldum. Bugün 3. Gün ve 3-4 dk’da bir sancı girip çıkıyor. Normal midir sizce
Geçmiş olsun canım, benim 5.gün yoğun bir ağrım olmuştu adet ağrısı gibi kanamamda çoğalmıştı bir gün sürdü ağrı ve o yoğun kanama daha sonra azalıp kahverengi akıntı şekline döndü ve 15.gün tamamen bitti. Doktoruma sorduğumda gayet normal demişti içini ferah tut aksi bi durum yoktur inşallah

Haklısın. Eğer adetim geçerse adet olmazsam beta vericem. Adet olursam da en yakın zaman da uzmana gidicem. Adetin sonuna doğru gel diyor çünkü. Kontrol ettirmek gerek. Yaşadığım şeyler pek normal değil sanki çünkü kist falanda olmuş olabilir.
Yaptım kızlar negatif çıktı. Bende elendim büyük ihtimalle bu ay. Olsa silikte olsa çıkardı bence bu testte. Piyasadaki en iyi test
Olsaydı çıkardı sanırım. Hoş bazen yokken de pozitif gösteriyor. Ne yaptikları belli değil
Ay kızlar tuvalete gittiğimde 3-4 damla kan geldi adet oluyorum galiba erkenden üzdü gerçekten
Daha yok muydu adetine. Yerleşme olabilir mi ? Devamı geldi mi

Regl olana kadar umut var ben de olmazsa üzülürüm tabi ama karalar bağlamam çünkü sağlıklı olmasının herseyden önemli olduğunu öğrendik. Sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim hepimize en kolay şekilde ve en kısa zamanda

Beyaz akıntı adet öncesi de oluyor da aradaki fark bende kıvamı olmuştu. Adet öncesi olan biraz daha elastik gibi günlük akıntı gibi. Gebelikte yaşadığım tamamen sıvıydı mesela süt kıvamında

Kesinlikle haklısın. Hayırlısı sağlıklı bir şekilde olsun inşallah
Bu adet öncesi gibi duruyor. İçimden bir ses te adet olucan diyor hayırlısı bakalım

Bu adet öncesi gibi duruyor. İçimden bir ses te adet olucan diyor hayırlısı bakalım
Bu tarz şeyler kişisel olarak değişebiliyor malum o yüzden yine de beklemekten başka çare yok benim yarın 10. Gün olacak test perileri yine geliyor 11. Gün nöbette olacağım bakamam ama silik de olsa çıkarsa nobette daha dikkatli olayim diye bakasim var yine boş geçersem bu kez regl gününü beklerim

İnan çok haklısın. Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu çok sonra öğrenen insanlar da var. Beklemek gerekiyor. Ama hala belirtiler var. Söylemesi ayıp şeffaf akıntı da geliyor uyku hali hele. Uykumu almış olmama rağmen sürekli yokluyor. Diğer gebeliklerimden tek farkı göğüs ağrım hala yok. Belki hormonlarım bozlmuştur kürtajdan sonra bilmiyorum

Elinde test varsa 11. Gün nöbete gitmeden yapsan nasıl olur ? Hem dediğin gibi varsa daha dikkatli olursun. Ben bu ara biraz dikkat etmedim. Varsa inşallah duruyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…