Boş Gebelik Sonrası Kürtaj

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
35
Bugün hamilelğim sonlandırıldı kürtajla. Boş gebelik dedi doktor. Benim gibi kürtaj olan arkadaşlar kaç güne ayaklandınız, kanamanız ne zaman bitti
Bi de kürtaj sonrası üşütmemek lazımmış iltihap kapılabikirmiş sobalı evdeyim şu an doğuda olduğumuz için o yüzden korktum böyle bir ihtimal var mı?

ben de boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum çok şükür kürtajdan hemen sonra ayaklandım adetim de hemen düzene girdi ve iki ay sonra yeniden gebe aldım rabbimin izniyle.. üzülmeyin, korkmayın da, rabbim en uygun zamanda sağlıklısını nasip etsin..

Benim de boş gebelik. Bu hafta kürtaj günü verecekler. Çok korkuyorum. Hep ağladım bugün. Ne zaman hamile kalabiliriz acaba?
kürtajdan da korkma, inan beş dakikalık bir şey ruhun bile duymuyor.. ağrın sızın bile olmaz inşallah :)

ben de boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum çok şükür kürtajdan hemen sonra ayaklandım adetim de hemen düzene girdi ve iki ay sonra yeniden gebe aldım rabbimin izniyle.. üzülmeyin, korkmayın da, rabbim en uygun zamanda sağlıklısını nasip etsin..

Çok ağrı oluyor mu? İşlem ne kadar sürdü? Ben de anksiyete bozukluğu var çok korkuyorum bu işlemden. Napacam bilmiyorum. Ya tekrar ederse diye kurdum durdum..

Kürtajdan sonra mı başlıyor kanama? Allahım napacam ben? Benim de bu hafta olacak kürtaj. Hemen kanama mı oluyor?

Çok ağrı oluyor mu? İşlem ne kadar sürdü? Ben de anksiyete bozukluğu var çok korkuyorum bu işlemden. Napacam bilmiyorum. Ya tekrar ederse diye kurdum durdum..
canın inan ki beş dakika sürdü girmemle çıkmam bir oldu sadece uyanınca cok cok hafif karnım ağrıdı o da hemen geçti.. ilk gebeliklerde görülüyor dedi doktorum tekrar da ederse her şeyin tedavisi var çok şükür sıkma canını

Anladım da hemen işlemden sonra mı kanama oluyor? Bir hafta sonra mı?
benim işlemden sonra olmuştu üç dört gün kadar abartılacak kadar çok değil merak etme adet olmuş gibi düşün arkadaşın da dediği gibi

Merhaba bişey sormak istiyorum ben kürtaj olalı 15 gün oldu hala adet kanamam gibi kanama var normal mi bu sizin ne kadar sürdü
olabilir canım daha uzun süreye kadar da olur diye biliyorum ama yine de imkanın varsa doktoruna danış en kısa zamanda normalde dönersin merak etme aksi bi durum olsa ağrıdan duramazsın

Sizin 15 gün sürekli mi ara ara mı kanama oldu? Kusura bakmayın cahilliğimi. Endişeler sorduruyor insana işte...

olabilir canım daha uzun süreye kadar da olur diye biliyorum ama yine de imkanın varsa doktoruna danış en kısa zamanda normalde dönersin merak etme aksi bi durum olsa ağrıdan duramazsın
Doğuda kalıyoruz adamakıllı doktor yok kış vakti olmasa uçağa atlayıp ankaraya gidicem ama yapamıyorum ilgilenmiyolar maaleseff çok fazla bilgilide değiller

canım benimki kesilmeden olmuştu üç dört gün ondan sonra da adet olmuştum :) ben de çok endişeliydim ama çok şükür hepsi geride kalıyor tecrübe oluyor.. aksi bir durum olduğunda yoğun ağrı ile kendini belli ediyor ki zaten kürtaj sonrası kontrolde doktor bakıyor bi hafta sonra muayeneye çağırıyor kontrol ediyor

X