Boş Gebelik Olabilir mi? Yardım Lütfen

Hepinize rabbim sabırlar versin inşallah
Bu boş gebeliğin bi belirtisi var mı acaba ben hamileyim ama düne kadar karnım ve kasıklarım agrıyordu hatta ara ara karnımda acıma hissi oluşuyordu bugün sabah kalktığımdan beri agrı sancı hiç bişey Yok sanki hiç hamile değilmişim gibi o yüzden bi tedirginlik var üzerim de

Onunla alakalı bir durum değil canm boş gebelikte de kese kendiliğinden büyüyor yavasta olsa bn 8 haftalıkken 7 haftalk gözüküyor du 3cm e yakın kese vardı ama bebek yoktu içinde o kadr bulantm vardı ki anlatamam çay kokusundan o kadr tiksinmistm ki kurtajdan 2 ay sonra basladm çay içmeye. Br belirtisi yok yani

Merhaba herkese, bir sorum vardı benimde. Değerler çok düşük artıyorç

Bhcg testi yaptırdım.(5 ocak son adetim)
23 şubatta 95 çıktı
27 Şubatta 206
4 martta 600 çıktı.

doktorum içerden ultrason ile baktı dış gebelik olmadığını, belki bünyemin bu şekilde olduğunu (bazı insanlarda 2 günde bir iki katına çıkmayabilir senin normalin belki bu şekilde olabilir dedi) belki de bebeğin sağlıksız büyüdüğünü söyledi. İçerden ultrasonda kese olabileceğini düşündüğü bir şey gördü ama henüz çok küçük perşembe tekrar gel dedi. Hamilelik sevincini yaşayamadan bunlar çıktı. Sizin yorumunuz nedir?

Canım sakin ol o 600 değerle hiç bişey göremez daha vanijal udrason da bile 1500 olduğunda nokta kadar görünüyor daha sonra karından görülmeye başlanıyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz herşey yolunda gider

arkadaşlarr adet tarıhıme göre 7+2 iken doktora gıttım kese var bebek yok beta istedıler 10000 cıktı pazartesı tekrar bakıcaklar 7. haftada göremeyıp 8.9. haftada bebegını görenler varmı ?

arkadaşlarr adet tarıhıme göre 7+2 iken doktora gıttım kese var bebek yok beta istedıler 10000 cıktı pazartesı tekrar bakıcaklar 7. haftada göremeyıp 8.9. haftada bebegını görenler varmı ?
Canım gördüğüm kadarıyla bebeğin 20 haftalık olmuş :) inşallah benimde olur. Bana hiç alttan muayene etmeden boş gebelik olabilir dediler moralim fena halde bozuk. En son 6+2 de başka bi doktora gittim o biraz daha rahatlattı kese var ama bebek görünmüyordu. Olabilir dedi alttan baksak belli olur ama gerek yok şimdi bir hafta daha bekleyelim dedi. Şimdi kara kara oturdum bir hafta geçmesini bekliyorum inşallah boş gebelik değildir yıkılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…