- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 34
-
- Konu Sahibi Hanfendigibiyim
Kızlar merhaba herkese. ilk olarak geçen hafta salı günü gittik doktora. doktor 5 haftalık daha. bir sıkıntı görünmüyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. eşim biraz lüzumsuz. ertesi gün bi doktor daha bulmuş. çok iyiymiş bi gidelim diye beni zorla götürdü. doktor baktı ilk önce keseye benzemiyor yamuk yumuk bişey bide vajinal ultrasonla bakalım dedi. sonra '' kese var ama yolk kesesi ve bebek görünmüyor. boş gebelik olabilir. görünmesi lazımdı'' dedi. ogün beta hcg 4163 tü. birde ultrason kağıdında 4 hafta 3 günlük görünüyordu. cumartesi bir daha gel bakıcam. yine görünmezse yapacak bişey yok boştur dedi. ama ben gitmedim. zaten moralimizi iyice bozdu. yine görünmezse diye korktum gitmedim. bugün tekrar doktor kontrolüm var. bebeğim bugün 6 hafta 3 günlük falan sanırım. beta hcg dün 34,173 çıktı. acaba 6 haftalıkta yolk kesesi görünürmü? ya da boş gebelik olduğuna karar verilebilirmi?
kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum assla. bi onla kalsa iyi. '' boş gebelikse iyi ya geçen biri geldi 2 kolu yok ultrasonda. bide öyle olsa napacan'' bilmem ne. nerde salak salak şeyler var onları anlattı. 1 haftadır uyku uyumuyoruz. mahvetti bizi.Keseye benzemiyor yamuk yumuk bisey ne demektir ya.. aklı vicdani insanlığı olan adamları doktor yapsınlar nolur bi insanlık testinden falan geçirsinler.
Canım moralini bozma bebegin daha çok küçükmüş o zaman zaten görünmemesi normal. Bugün gittiğinde inşallah iyi haberler alırsın o doktora da bi daha gitme. O nedir ya.
Ben 5. Haftada gittiğimde kese görünmedi 6. Haftada gittim küçücük bi kese göründü 7.5 haftada bebeği ancak görebildim ve benim gittiğim doktor umut verecek şekilde olsun haftaya görürüz geç dollenmedir diyip beni rahatlatmaya çalıştı. Biz zaten hamileler olarak evham kraliçesiyiz bi de akıl sağlığı olmayan doktorlara rastlarsak sağlam olan bebeğimiz e stresten neler yapariz.kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum assla. bi onla kalsa iyi. '' boş gebelikse iyi ya geçen biri geldi 2 kolu yok ultrasonda. bide öyle olsa napacan'' bilmem ne. nerde salak salak şeyler var onları anlattı. 1 haftadır uyku uyumuyoruz. mahvetti bizi.
Böyle doktorlar beni deli ediyorlar işte. Durum kötü bile olsa azıcık insan olun doğru düzgün konuşun di mi? Ama en kötüsünü dan diye söylemek adetleri olmuş. Boş yere moral bozan bu insanlara Allah akıl fikir versin ne diyimKeseye benzemiyor yamuk yumuk bisey ne demektir ya.. aklı vicdani insanlığı olan adamları doktor yapsınlar nolur bi insanlık testinden falan geçirsinler.
Canım moralini bozma bebegin daha çok küçükmüş o zaman zaten görünmemesi normal. Bugün gittiğinde inşallah iyi haberler alırsın o doktora da bi daha gitme. O nedir ya.
Canım sen o insanlıktan nasibini almamış doktora gitme bir daha. Sabret bir kaç gün daha ilk gittiğin doktora git. İçini de ferah tut.Kızlar merhaba herkese. ilk olarak geçen hafta salı günü gittik doktora. doktor 5 haftalık daha. bir sıkıntı görünmüyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. eşim biraz lüzumsuz. ertesi gün bi doktor daha bulmuş. çok iyiymiş bi gidelim diye beni zorla götürdü. doktor baktı ilk önce keseye benzemiyor yamuk yumuk bişey bide vajinal ultrasonla bakalım dedi. sonra '' kese var ama yolk kesesi ve bebek görünmüyor. boş gebelik olabilir. görünmesi lazımdı'' dedi. ogün beta hcg 4163 tü. birde ultrason kağıdında 4 hafta 3 günlük görünüyordu. cumartesi bir daha gel bakıcam. yine görünmezse yapacak bişey yok boştur dedi. ama ben gitmedim. zaten moralimizi iyice bozdu. yine görünmezse diye korktum gitmedim. bugün tekrar doktor kontrolüm var. bebeğim bugün 6 hafta 3 günlük falan sanırım. beta hcg dün 34,173 çıktı. acaba 6 haftalıkta yolk kesesi görünürmü? ya da boş gebelik olduğuna karar verilebilirmi?
Canm daha 5 haftalik kalp atışı ve bebek goren çok nadir dir yani sn moralini bozmadan bekle bn 5 ye gittim kese hiç yoktu 6 da gittm kese var yolk saç var bebk yoktu belki oda gelir dedi doktorum 8.hafta gittm bebkte yok yolksac ta kaybolmuş boş gebelik kürtaj oldmKızlar merhaba herkese. ilk olarak geçen hafta salı günü gittik doktora. doktor 5 haftalık daha. bir sıkıntı görünmüyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. eşim biraz lüzumsuz. ertesi gün bi doktor daha bulmuş. çok iyiymiş bi gidelim diye beni zorla götürdü. doktor baktı ilk önce keseye benzemiyor yamuk yumuk bişey bide vajinal ultrasonla bakalım dedi. sonra '' kese var ama yolk kesesi ve bebek görünmüyor. boş gebelik olabilir. görünmesi lazımdı'' dedi. ogün beta hcg 4163 tü. birde ultrason kağıdında 4 hafta 3 günlük görünüyordu. cumartesi bir daha gel bakıcam. yine görünmezse yapacak bişey yok boştur dedi. ama ben gitmedim. zaten moralimizi iyice bozdu. yine görünmezse diye korktum gitmedim. bugün tekrar doktor kontrolüm var. bebeğim bugün 6 hafta 3 günlük falan sanırım. beta hcg dün 34,173 çıktı. acaba 6 haftalıkta yolk kesesi görünürmü? ya da boş gebelik olduğuna karar verilebilirmi?
suratını bile görmek istemem zaten kör olasıcanınCanım sen o insanlıktan nasibini almamış doktora gitme bir daha. Sabret bir kaç gün daha ilk gittiğin doktora git. İçini de ferah tut.
Kızlar merhaba herkese. ilk olarak geçen hafta salı günü gittik doktora. doktor 5 haftalık daha. bir sıkıntı görünmüyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. eşim biraz lüzumsuz. ertesi gün bi doktor daha bulmuş. çok iyiymiş bi gidelim diye beni zorla götürdü. doktor baktı ilk önce keseye benzemiyor yamuk yumuk bişey bide vajinal ultrasonla bakalım dedi. sonra '' kese var ama yolk kesesi ve bebek görünmüyor. boş gebelik olabilir. görünmesi lazımdı'' dedi. ogün beta hcg 4163 tü. birde ultrason kağıdında 4 hafta 3 günlük görünüyordu. cumartesi bir daha gel bakıcam. yine görünmezse yapacak bişey yok boştur dedi. ama ben gitmedim. zaten moralimizi iyice bozdu. yine görünmezse diye korktum gitmedim. bugün tekrar doktor kontrolüm var. bebeğim bugün 6 hafta 3 günlük falan sanırım. beta hcg dün 34,173 çıktı. acaba 6 haftalıkta yolk kesesi görünürmü? ya da boş gebelik olduğuna karar verilebilirmi?
Canim sonuc ne oldu merak ettim yazmamissin INŞALLAH guzel haberler almissindirsuratını bile görmek istemem zaten kör olasıcanınsaat 16:00 da bugün randevum. dualarınızı eksik etmeyin benden
canm sonc ne oldusuratını bile görmek istemem zaten kör olasıcanınsaat 16:00 da bugün randevum. dualarınızı eksik etmeyin benden
Çok güzelkızlar çok minikti ama gördük bebeği. doktorda çok iyiydi çok ilgilendi saolsun. gitmeden sizlerde içimi rahatlattınız. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim