Simlaaa Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2014 259 5 11 İstanbul 30 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simlaaa #1 Arkadaşlar sürekli okuyorum nedir boş gebelik bilenler lütfen paylaşsın iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar sürekli okuyorum nedir boş gebelik bilenler lütfen paylaşsın iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
_myth_ Can oğullarım, bal kızım.. Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2013 1.555 538 173 30 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simlaaa #2 Simlaaa .!.: Arkadaşlar sürekli okuyorum nedir boş gebelik bilenler lütfen paylaşsın iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Gebelik kesesi oluşup içinde bebek oluşmaması durumudur. Vücut keseyi kendi kendine de atabilir yani düşük olur. Düşük olmazsa kese kürtajla alınır.
Simlaaa .!.: Arkadaşlar sürekli okuyorum nedir boş gebelik bilenler lütfen paylaşsın iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Gebelik kesesi oluşup içinde bebek oluşmaması durumudur. Vücut keseyi kendi kendine de atabilir yani düşük olur. Düşük olmazsa kese kürtajla alınır.
Simlaaa Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2014 259 5 11 İstanbul 30 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simlaaa #3 Canım cevabın için sağol Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım cevabın için sağol Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi