slm arkadaslar berasercim nasilsin nasil gidiyor hamilelik randevun nasul gecti canim insallah hersey yolundadir
demetcim merak etme canim insallah hersey yolunda gider biliyorsun allah nasip ettikten sonra bebisinin bu dunyada riski varsa allahin izniyle birsey olmaz doktor sadece gordugunu soyleyebilir ama cenabi allah ne demisse o olur bence cokca dua et dua etki bebegini sana bagislasin bende ilk doktor kontrolume gittigimde dokotrum hersey yolunda gidiyor bebek iyi sadece kalp atisini duymuyorum oda kucuk oldugu icin dedi bes hafta sonra yine kontrole gel dedi ama aradan sadece iki hafta gecti ve ben dusuk yaptim yani hersey allahin izniyle oluyor canim hakkimizdan haiyrlisi neyse o olsun
slm. dün sonunda bebeği gördük. böylece boş gebelik ihtimali ortadan kalktı. yalnız 5-6 gündür akıntım kahverengi geliyo. doktor ultrasona göre problem yok dedi ama 3 tane de iğne verdi...neyse artık ben de aralık 2010 anneleri arasında yerimi aldım. Allah inş. sana da hayırlısı ile sağlıklı bi bebiş nasip etsin...
arkadaslar nerdesiniz haberok ve demet arkadaslar neden hic girmyiorsunuz topige napiyorsunuz hamilelik nasil gidiyor arada girip topige yazarsaniz iyi olur hepinize hayirli hamilelikler dilyiorum
6. haftamdayım..gecen hafta kese göründü ama doktorum 2 hafta sonra gel emrıyoyu görebılırız dedı..bende tedırgın oluyorum ya boş gebelikse diye..ne zor şey yee..nasıl gececek bu haftalar((((
arkadaslar bos gebelık nedir,nasıl farkedılır..bos gebelıktede mide bulantısı olurmu.hıc bos gebelık yaşayanınız var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?