boş gebelik nedir?

Canım senin durumun çok zor ya,çook üzüldüm.Allah yardımcın olsun,inşallah bu sefer çabuk atlatırsın.E sen nasıl besleniyorsun? Dışarda falan yiyebiliyor musun?

pek bişey yiyemiyorum. artık o anda canım ne isterse, bişey istemezse yemiyorum genelde...domates peynir en çok yediklerim...

slm arkadaslar berasercim nasilsin nasil gidiyor hamilelik randevun nasul gecti canim insallah hersey yolundadir

slm arkadaslar berasercim nasilsin nasil gidiyor hamilelik randevun nasul gecti canim insallah hersey yolundadir

slm. dün sonunda bebeği gördük. böylece boş gebelik ihtimali ortadan kalktı. yalnız 5-6 gündür akıntım kahverengi geliyo. doktor ultrasona göre problem yok dedi ama 3 tane de iğne verdi...neyse artık ben de aralık 2010 anneleri arasında yerimi aldım. Allah inş. sana da hayırlısı ile sağlıklı bi bebiş nasip etsin...

bersercim inan cok sevindim insallah allahim kucagina da almak nasip eder dikkat et kendine canim fazla yorma kendini akinti bazi hamile bayanlarda oluyormus doktorun vermistir onun icinde ilac benim hamile kalmama daha var ilk adetimi olmadim adetten sonra nasipse deniycem zaten izinede az kaldi insallah izinden sonra allah banda hayirli bir hamilelik nasip eder bu defa kendine iyi bak canim gorusmek uzere

arkadaslar nerdesiniz haberok ve demet arkadaslar neden hic girmyiorsunuz topige napiyorsunuz hamilelik nasil gidiyor arada girip topige yazarsaniz iyi olur hepinize hayirli hamilelikler dilyiorum

arkadaşlar dün kontrolüm vardı. 8 hafta 4 günlük olmuş.kalp atışları devam ediyo. fakat ultrasonda gebelik kesesinin dışında hep kan pıhtıları gördü doktor. düşük tehlikesi devam ediyo dedi. sevinemiyorum bir türlü. bir de kan pıhtıları bebeğin beslenmesine engel olabilir gibi birşey söyledi. üzülüyorum ne olacak bilmiyorum.

demetcim merak etme canim insallah hersey yolunda gider biliyorsun allah nasip ettikten sonra bebisinin bu dunyada riski varsa allahin izniyle birsey olmaz doktor sadece gordugunu soyleyebilir ama cenabi allah ne demisse o olur bence cokca dua et dua etki bebegini sana bagislasin bende ilk doktor kontrolume gittigimde dokotrum hersey yolunda gidiyor bebek iyi sadece kalp atisini duymuyorum oda kucuk oldugu icin dedi bes hafta sonra yine kontrole gel dedi ama aradan sadece iki hafta gecti ve ben dusuk yaptim yani hersey allahin izniyle oluyor canim hakkimizdan haiyrlisi neyse o olsun

iyi geceler arkadaşlar ben yeni sayılırım.ben uğraşıyorum bebiş için ama pko luym

Berasercim çok sevindim canım,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. O kahve lekeler bende de mevcut. Bi düzeliyor,bi devam ediyor. Dr.kontrolünde birşey yoktu,riskli dönemi atlatmış sayılırsın ama 1 ay daha dikket et demişti dr. progesteronada devam ediyorum hala.1 ay daha kullanmamı söylemişti. Hayırlısı olsun inşallah..

arkadaslar nerdesiniz haberok ve demet arkadaslar neden hic girmyiorsunuz topige napiyorsunuz hamilelik nasil gidiyor arada girip topige yazarsaniz iyi olur hepinize hayirli hamilelikler dilyiorum

Medanurcum başlık boş gebelikti ya,sonucuda yazdım,dahada işgal etmiyim dedim topigi:)

Bende araştırırken başına gelen arkadaşlar neler yaşamış,sonuç ne olmuş diye okuyup duruyordum.Onun için araştıran arkadaşlara yol göstermesi adına bende yaşadığım tecrübeyi yazdım. Ama arada girip bakıyorum yinede..a.s.

slm ske arkadas Beklerimizi kucagimiza alana kadar dvm canim insallah allah istegimize gore nasip eder

haberoccum bende baska topikleri bakip okuyorum ama arada birde olsa buriyada yaz canim sen hemileydin demi

Evet canım,bugün 10 haftalık oldu bebişim.ama ne hikmetse kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.Bazende(Allah korusun ama) acaba bebek içimde ölmüş olabilir mi diye düşünüp duruyorum. Ben hiç böyle değildim ama baştan beri biraz problemli bir gebelik yaşadığım için mi böyle düşünüyorum bilemiyorum..Hakkımızda hayırlısı..

haberok arkadasim madem oyle dusunuyorsun niye doktora gitmiyorsun hem icinde rahatetmis olur allahin izniyle bir sey olmaz insallah saglikli hamilelki gecirirsin canim merak etme mevlam nasip etmisse kucagina alirsin bebisini

Öyle tabi de ne bilim,garip bi durum. Dr.a gittiğimizde herşey normal gözüküyor diyerek 1 ay sonraya verdi randevuyu.Onun için pimpirikli davranarak gitmiyim diyorum.

merhaba arkadaşlar son adet tarihime göre bugun itibarıyle 8 haftalık hamıleyım ama her hafta doktora gittim kese göründü ama hala kalp atışı yok doktor bıraz daha beklememızı söyledi her gecen gün ümidim daha da azalıyor ilk hamileliğimde böyle bir şey yaşamak beni fazlasıyla üzdü.

Arkadaşlar benim adet tarihim 3 eylul idi, dra gittim yedi haftalık olması gerekirken altı haftalık dedi ve kese var bebek görünmüyor bi hafta daha bekleyelim dedi aslına bakarsanız korunuyoduk nasıl hamile kaldım onu dahi bilmiyorum ama şuanda çok endişeliyim çünkü böyle bi deneme yaşamıştım cevaplarınızı paylaşırsanız sevinirim

6. haftamdayım..gecen hafta kese göründü ama doktorum 2 hafta sonra gel emrıyoyu görebılırız dedı..bende tedırgın oluyorum ya boş gebelikse diye..ne zor şey yee..nasıl gececek bu haftalar((((

aynen banada 6 haftalığım 2 hafta sonra GEL DEDİLER ÇOK KORKUYORUM

arkadaslar bos gebelık nedir,nasıl farkedılır..bos gebelıktede mide bulantısı olurmu.hıc bos gebelık yaşayanınız var mı..

merhaba 6haftalık hamileyim gecen biraz rahatsızlandım bagırsaklarımı bozmuşum dr ultra son istedi ama ultra sonu çeken bayan sadece kese var dedi ama yorum yapmim dedi nedemek istedi lütfen yardımcı olurmusunuz ilk gebeligim moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…