canım ben 2 kez yaşadım boş gebeliği.normal hamile kalıyosun değerlerde yükseliyor kese büyüyor ama içinde embriyo oluşmuyor.ben birinde kürtaj oldum.diğeri kendiliğinden düştü.1 yumruk kadar bişeydi damarları bile vardı.ama ben boş gebeliklerde bulantım olmadı.baş dönmesi vs.hiçbirşey olmadı.
umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun opuyorumnanaktanSlm arkadaşlar, ve sonuç hüsran.. Boş gebelikmiş. Artık içim gerçekten bomboş kadı. Halbuki ne kadar çok istemiştim ve heveslenmiştim bu bebek için.
iyi geceler arkadaşlar, ne feci bişiy bu ama Allah beterinden korusun
bende son reglimi kesin bilmemekle birlikte yaklasık 8 haftalık hamileyim, ama dün usg de boş keseyi gördük, yarın kürtaj olacağım. hiç haberim yoktu böylr birşeyden Allah kimseyede öğretmesin
canım umarım dktora gitmeden benim yazımı okursun.buna benzer birşeyi bende yaşadım son adetime göre 8 haftalık olması gereken bebeğimi göremedik sadece kese gözüktü dktr 3 gün sonra gel dedi göremezsek kürtaj dedi gittim yumurtlama geç olmuş bebeğim daha 6 hafat 2 günlükmüş ve bebeği gördük kalp atışlarını duyduk bence biraz bekle umudunu kaybetme.doktorun çokmu kesin konuştu
Allah korusun, p.tesi kürtaj oldum bileevet doktorum çok kesin konuştu... kendi bu konuda uzman bir proftur yıllardır hastasıyım oğlumu da o doğurttu böyle bir hata yapmayacağını düşünüyorum ama...
yok yok o ihtimali düşünmek bile istemiyorum
Sizinkinide sağlıkla alın kucağınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?