- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.121
kızlar bende 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve 3 ay geçti hala hamile kalamadım bu ay aşılamaya başlıoycaz şunu öğrenmek istiyorum acaba boş gebelikten sonra sorunsuz hamile kalan varmı bu benim kafamı çok kurcalıyo tekrar eder diyede korkuyorum senağlama
markete gittim az önce ilk defa tuanayla yalnız çıktık.kanguruya koydum çok sevdi dışarıyı gözlerini acamadı yavrum ışığı görünce eve hapsoldu napsın:)
eve geldik geri basladı ağlamaya sevdi sokağı
herkese selam.
hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
bu mübarek günde herkesin gönlünden geçen dilek ve istekleri kabul olur inşallah.:Saruboceq:
canım benim gerçekten hakettğin için söylüyorum inanki. çok hayatdolusun, çok canayakınsın. inşallah ömür boyu bu yaşama sevincin devam eder. en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun. kimsenin senin mutluluğunu gölgelemeye gücü yetmez inşallah. kandil günü çok içten dua ediyorum canım arkadaşım.:1hug:
ay Allah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni valla :roflol::roflol:
inşallah Allah da seni güldürsün arkadaşım.
bizlerin de kafada çatlaklar var merak etme. en azından benim. ama bir de üstüne karında olunca, yaşlanınca da yüzde gözde harita gibi olmayız inşallah akannehir
işinden izin al, atla uçağa git sürpriz yap kocana, öp kokla Şeniz göğsünde uyu hamile kal ve öyle gel hadi bakayım hihoyyyt
şuna bak denetim memuru mübarek, hiçbişeyin peşini bırakmıyor
zeytinim denetçiler korksun diloş bu işin peşini bırakmaz :1ninca:
dilek canım mailini okudum cevapladım bitanem
Kıslar dr dan gİttİk . Bugun tam 2 aylık oldu .
Kİlo almıŞ 5 kİlo - 60 cm olmuŞ .dr İİ dedİ.
Mamanın faydasını gÖrdÜk :)
dilekcim ben geldim buradayım
naber nasılsın kuşum
ben pazar günü annemlerin yanina gideceğim tokata .tuanaylas yolculuk etces bakalım inş huysuzluk yapmaz yollarda
hadi kıslar bayramlıklarını bekliyoruz kızcelerin
Kıslar dr dan gİttİk . Bugun tam 2 aylık oldu .
Kİlo almıŞ 5 kİlo - 60 cm olmuŞ .dr İİ dedİ.
Mamanın faydasını gÖrdÜk :)
kimsecikler gelmemiş
ama sitem etmiyorum
anlıyorum ben sizi
zaten yaprağın temizliği vardı
ilsum dr a gitmiş
dileğimde yoğun bıcırıkla
dilekcim ben geldim buradayım
naber nasılsın kuşum
ben pazar günü annemlerin yanina gideceğim tokata .tuanaylas yolculuk etces bakalım inş huysuzluk yapmaz yollarda
hadi kıslar bayramlıklarını bekliyoruz kızcelerin
slm canlarım nasılsınız ben gelemedim bugün net kesikti anca geldi ebnde soluğu burda aldım canlarım
diloşşş kuşum nasılsın canım
ilsu iyi yolculuklar şimdiden yaprak iklimsu nasılsınız kızlar
Yaprak canım yoksun temizlik seni baya yordu anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?