Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

slm kızlar ben birazdan çıkıcam görüşemezsek hepinize iyi bayramlar canlarım hersene bugünlere sağlıkla mutlulukla bebişle inş. (diloş ve benim için ) öpüldünüz güzel anneler

ay sormayın kızlar ya, dün epey bir temizlik oldu.
akşam da ilaydanın çok fazla gaz sancısı oldu saat 20:00 civarı bir başladı 1 saatten fazla sürekli ağladı ya. paranox fitil verdik falan 21:30 du ancak uykuya daldı.
kadın temizlik yaparken ben de ona yol gösteriyorum, işte şurası şöyle olacak falan gibilerden, benim gümüşlük tarzı bir dolabım var hani evlenirken adettir ya alınır o tip şeyler, işte içinde şampanya, şarap kadeh bardak ve takımları, fincanlar falan olur. ben de kadın kırar falan diye onları kendim çıkarttım, bazılarını bulaşık makinesine attım, makineye girmeyenleri de elde yıkadım falan. bu arad ilaydayı da anakucağına oturttum. o da bizi izliyor falan. sonra akşam gaz sancısı olunca eşim hemen anakucağında fazla mı kaldı diye sordu, ben de biraz öyle oldu, iş güç olunca mecburen dedim. e işi kadın yapmıyormu, sen de mi yaptın diye sorunca ben de işte yaptığım işleri söyledim, kadehleri yıkamak zorundaydım kadına güvenemedim falan dedim. vay efendim senmisin bunu diyen niye ben o işlerle uğraşmışım, çocuğu ana kucağına oturtmuşum, orada hareketi kısıtlanıyormuş, gazını atamıyormuş, birikiyormuş sonra da böyle sancı oluyormuş bardaklar mı daha önemliymiş yoksa bebek mi. ay sinir etti beni ya Çok üzgünüm çoook. ya bardakları geçtim tamam onları yapmazsam başka iş yapıcaktım yine mecburen orada oturtmak zorundayım diyorum. yatağına bırakınca sıkılıyor orada oturunca en azından bizi görüyor izliyor falan biraz oyalanıyor yani ay burnumdan getirdi valla kafamçokkarıştı. bundan sonra her hafta kadın bize temizliğe gelecekmiş (daha neler), ben hiç bir ,iş yapmayıp çocuğa bakacakmışım sadece, yemek bulaşık çamaşır diyorum. onları da gerekirse ben yaparım ya da bebek uyuyunca yapacakmışım. yok ilayda uyuyunca ben de gidip yatıcakmışım 21:30 veya 22:00 de :1shok: tavuklar gibi. ya ben o saatte nasıl yatarım, uyunurmu o saatte diyorum, olsun uyumasanda dinlenirsin diyor. yaprak dökümünü izliyordum saçma sapan dizilerle vakit öldürme onun yerine yat dinlen diyor :sm_confused: , iyide ben böyle dinleniyorum diyorum. ay sinir oldum kızlar ya akşam sinirden giremedim, bugün de gündüz evdeydi o yüzden gelemedim, akşam gitti, ilaydayı da uyuttum ancak geldim yani. bugün epey hareket ettirdik ve çok şükür gazı olmadı. o da haklı anakucağında hareketi kısıtlı ama zorunlu olunca ne yapabilirm. yani evdeki işlerin de bir şekilde yürümesi lazım. sonuçta herzaman böyle gazı olmuyor ki çocuğun arada oluyor ama tam oluyor işte. bi de ilayda çok mızmız çok sıkıntılı hiç yatmak istemiyor ayakta kalmak istiyor da sürekli de nasıl ayakta tutalım.

böyle yani kızlar akşam moraller sıfırdı. bir süre konuşmadım ama bebiş olunca mutlaka konuşmak zorundasın. yani mamasını sen hazırla ben uyuturum muhabbetleri oluyor ister istemez. o da hatasını anladı tabi, telafi etmeye çalışıyor ama sinir oldum pek yüz vermiyorum bu aralar :dilcikar:. yorgunluktan iyice tahammülsüz oldu, e ben de yorgunum. zor yani işimiz. gazlı bebek, kolik bebek çok zor. 6 ayı geçse azalır bu kadar olmaz diyorlar da bakalım bekleyip görücez.

işte böyle kızlar, şaka gibi ya akşam akşam neye uğradığımı şaşırdım. gerçi o bir söyledi ben 50 tane laf saydırdım :mymeka: orası ayrı konu ama sinir olduğumla kaldım yani :delphin:.

canım evi temizletmişin oh ne güzel bayram öncesi iyi olmuş gelen gidenin olur senin bende kendim yaptım çok köşe bucak deil ama baya temizledim vallahi temizlik yapmayı özlemişim camlarıda sildim ama bayramda yağmur varmış neyse bayrama kadar tezmiz olur bana kimsenin gelip gideceği yok ama yinede adettendir hani öyle toparladım iklimin odası kaldı yazlıklarının çoğunu gelecek sene olmayacakların hepsini kaldırdım yerine baharlıkları koydum .
ah yaprak sende kafana taktığın şeye bak erkekler her zaman konuşur ama hiç bir zaman doğru şeyi konuşmaz sanki sende isteyerek bebek rahatsız olsun diye hareket ediyorsun hem olabilir ağlarda hasta da olur gazıda olur eşinde kızacak şeyi bulmuş yani çocuk hasta olunca olan bize oluyor uykusuz geceler ateş beklemeler hem kim ister hasta olsunlar durum neyi gerektiriyorsa öyle davranmak zorunda kalıyoruz bacım sanki biz kurulu saatiz bebk yatınca yat kalkınca kalk burasıda kışla sanki bizimde kendimize vakit ayırmaya sanki hakkımız yok şu yönde eşin haklı keşke yapabilsekte uyusak o uyur uyumaz ama olmuyor ben gündüz hiç uyuyamam tüm gece uyumasam bile ne yapim uyku hapı mı alim bende kendimi iklim akşam uyudumu boş boş bile tv ye bakarken yakalıyorum dediğin gibi öyle rahatlıyor insan gerçi en güzelini ilsu söylemiş takma kafana delikafaduldendelikafadulden
ya yaprakçığım ilaydanın akşamları gazı olduğundan emin misiniz gerçi eşin sağlık personeli anlar ama ne bilim 4,5 aylık bebekte bu kadar gaz sorunu olmamalı hemne anakucağına koydun diye 3-4 saat neblim bizim doktorumuz çocuk her ağladığında bir neden sonuç ilişkisine bağlamayın dedi bebekler özellikle akşamları çok yorgun oluyorlar tüm günün yorgunluğundan sebep ağlayabilir dedi gerçi canaım ilaydanın diş sorunuda olabilir gaza bağlama hemen derim eşine böyle söylediğimi söyleme bende iyi mi bilecek diyebilir sırnaşık şeysırnaşık şey
gerçekten bebk olunca evde küs olmak zor mecburun konuşacak bişey oluyor gerçi eşin bak hatasını anlamış sende uzatma daha fazla bacım böyle şeyler olur

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine, bu havalar da çok çarpar insanı. ağrı kesici falan al, bitki çayları iç. bebişler için hasta olmamaya çalışmalıyız. sana diyorum ama ben halen yaz modundan çıkamadım sengözlerimebaksanab

çok saol tatlım bir türlü toparlanamadım şimdide kuyruk sokumum ağrıyor epiduralin takıldığı yer ay ne bilim bide bel fıtığı olduysak sen bak yada ben piskolojik olarak hastalık hastası oldum CADIARZU delilerin yeni tıptaki adı

fotoraf0077w.jpg

ya bacım 2 kıyafetide çok güzel ama ben buna bayıldım ne güzelmiş bu kıyafet ya minik tuananın babsıda zevkliymiş gerçi ilsu arkadaşımdan belli
minik kızım sağlıkla sıhatle giysin inş.
bende de anneannesinin bayramı kutlasın olur mu

bu pembişler mavişe çok yakışacak canım süper olur .birde bant takarsan kafasına .. ay tam yemelik.balon etek gibi dimi yaprakcım bunun altı , buna benzer annem almıştı tuanaya bi giysi çok güzel duruyor üstte .
beğenmene sevindim bizim cicileri .babası almıştı hiç giydirmermiştim onun için bayramlık almadım bunları giydireceğim

sağol tatlım ya, seninkiler de tuana hanımın üzerinde çok güzel duracak eminim, peri kızları gibi olacak inşallah. memlekette paylaşılamaz şimdi o. hadi hayırlısıyla gidin bakalım.

evet canım etek kısmı balon etek dediklerinden, benim hoşuma gider bu tür şeyler. küçükken benim de vardı böyle balon eteklerim.

yarın gelirmisin bilmiyorum ya da ben gelirmiyim onu da bilmiyorum ama şimdiden bayramını kutluyorum canım. nice bayramlarda sağlık huzur ve mutluluk içinde birarada olmak dileğiyle inşallah.:1hug:

kızlar beinm sütüm epey azaldı geceleri baya ii oluyor ama gündüzün göğüs pedi bile ıslanmıyor.

benim de azaldı bugünlerde canım ya. stresden sanırım. zaten benim çok yeterll, değildi. ama dediğin gibi gece çok oluyor ve doyuyor ilayda. uyuduğumuz için sanırım süt üretimi artıyor. Allah dan ben ek gıdalara başladım da doymama gibi bir sorunumuz yok şu anda. sen de geçersin az kaldı.cokacimcoook

slm kızlar ben birazdan çıkıcam görüşemezsek hepinize iyi bayramlar canlarım hersene bugünlere sağlıkla mutlulukla bebişle inş. (diloş ve benim için ) öpüldünüz güzel anneler

ay canım seni de kaçırmışım ben ya, yarın da görüşücez diye gündüz bayramını kutlamak aklıma gelmedi, kafa karışık bu ara kusura bakma kafamçokkarıştı

canımben de bayramını kutluyorum, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum inşallah bebeğin de en uygun zamanda gelir.

canım evi temizletmişin oh ne güzel bayram öncesi iyi olmuş gelen gidenin olur senin bende kendim yaptım çok köşe bucak deil ama baya temizledim vallahi temizlik yapmayı özlemişim camlarıda sildim ama bayramda yağmur varmış neyse bayrama kadar tezmiz olur bana kimsenin gelip gideceği yok ama yinede adettendir hani öyle toparladım iklimin odası kaldı yazlıklarının çoğunu gelecek sene olmayacakların hepsini kaldırdım yerine baharlıkları koydum .
ah yaprak sende kafana taktığın şeye bak erkekler her zaman konuşur ama hiç bir zaman doğru şeyi konuşmaz sanki sende isteyerek bebek rahatsız olsun diye hareket ediyorsun hem olabilir ağlarda hasta da olur gazıda olur eşinde kızacak şeyi bulmuş yani çocuk hasta olunca olan bize oluyor uykusuz geceler ateş beklemeler hem kim ister hasta olsunlar durum neyi gerektiriyorsa öyle davranmak zorunda kalıyoruz bacım sanki biz kurulu saatiz bebk yatınca yat kalkınca kalk burasıda kışla sanki bizimde kendimize vakit ayırmaya sanki hakkımız yok şu yönde eşin haklı keşke yapabilsekte uyusak o uyur uyumaz ama olmuyor ben gündüz hiç uyuyamam tüm gece uyumasam bile ne yapim uyku hapı mı alim bende kendimi iklim akşam uyudumu boş boş bile tv ye bakarken yakalıyorum dediğin gibi öyle rahatlıyor insan gerçi en güzelini ilsu söylemiş takma kafana delikafaduldendelikafadulden
ya yaprakçığım ilaydanın akşamları gazı olduğundan emin misiniz gerçi eşin sağlık personeli anlar ama ne bilim 4,5 aylık bebekte bu kadar gaz sorunu olmamalı hemne anakucağına koydun diye 3-4 saat neblim bizim doktorumuz çocuk her ağladığında bir neden sonuç ilişkisine bağlamayın dedi bebekler özellikle akşamları çok yorgun oluyorlar tüm günün yorgunluğundan sebep ağlayabilir dedi gerçi canaım ilaydanın diş sorunuda olabilir gaza bağlama hemen derim eşine böyle söylediğimi söyleme bende iyi mi bilecek diyebilir sırnaşık şeysırnaşık şey
gerçekten bebk olunca evde küs olmak zor mecburun konuşacak bişey oluyor gerçi eşin bak hatasını anlamış sende uzatma daha fazla bacım böyle şeyler olur

ay canım sorma ya,
çok gergin ve çok kötüyüm bu günlerde,
eşimin sürekli yorgun oluşu beni iyice gerdi artık, sabır falan kalmadı. çocuk sürekli benim üzerimde, yemek yaparken falan lütfen bakıyor yani sonra oturur oturmaz sen alsana ben yorgunum lafları başlıyor hemen. az kaldı bitecek inşallah ama ben de bitiyorum yani.
ona sorarsan ben herşeyi abartıyorum, yani kısacası anlamıyor beni. ona göre de ben onu anlamıyormuşum :dilcikar:
bebek olunca küslük olmuyor tabi ama içim küs iklimsu ya, yani çok yoruldum artık. günde sadece 1 saati kendime ayırabilsem çok mutlu olucam ama olmuyor işte. inşallah büyüdükçe bu sıkıntılar hafifler.

evet canım gazmış ya, muayne ediyor o, anlıyor bu işten. öyle mızırdanma şeklinde bir ağlama değil yani. çığlık çığlığa ağlıyor, gözlerinden yaşlar geliyor yavrumun ya. kaç defa dedim gaz için ilaç al. mesela dırımkızı bauboline mi ne öyle bir gaz ilacı tavsiye etmişti bizim sayfada sanırım. eczacı arkadaş var zinco yu önerdi. al birinden birini dedim almıyor ya gerek yokmuş, hareket edince geçermiş, 6 aydan sonra da azalırmış iyice. 2 aydır hep bunları söylüyor kötükedihüso. tamam sürekl, gaz olmuyor ama olunca da hem biz hem de o mahvoluyor ya. nelere para veriyor bir görsen ama şu gaz ilaçlarını aldıramadım. ben çıkabilsem dışarı alıcam, ama evin yakınlarında eczane yok. ablama sipariş veriyim bari.

canım dişler kaşınmaya başladı artık evet. bayramdan sonra gidince şu diş jelini sorucam doktora tavsiye ederse ya da zamanı gelmişse ilayda için almak lazım. inşallah ona da gerek yok demez bizimki :mymeka:

ay canım bebek uyuyunca hemen biz de uyusak hayat çekilmez ya, en azında uyuyunca buraya geliyorum, bir iki laflıyoruz da açılıyorum yoksa tavuklar gibi erkenden yatsam iyice bunalıma girerim ya kafamçokkarıştı
valla tv de izlerim, nete de girerim, kitap da okurum. bebek uyuduktan sonra beim hyatıma karışamaz. bir daha buna dair bir laf söylesin çok kötü olacak yani. esirmiyiz ya. kendi yattığı gibi uyuyor ama ben uyuyamıyorum dediğin gibi ilaç mı alalım. ben de böyle dinleniyorum işte.

çok dertliyim arkadaşım ya, şu kız biraz daha bağımsız olabilse, bağımsız oynamaya falan başlasa birazaha rahat ederim belki kaydirigubbakcemile ama o zaman da başka sorunlar çıkar, hiçrahat yok yani senağlama

saol canım benim sizde olmasanız

canım valla körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmayalım :roflol:ama ben de aynı şeyi düşünüyorum iyi ki varsınız a.s.

çok saol tatlım bir türlü toparlanamadım şimdide kuyruk sokumum ağrıyor epiduralin takıldığı yer ay ne bilim bide bel fıtığı olduysak sen bak yada ben piskolojik olarak hastalık hastası oldum CADIARZU delilerin yeni tıptaki adı

aman canım dikkat et kendine, ağrı kesici al, devam ederse doktora git mutlaka.
valla canım bu yorgunluk varken bizde daha çok hasta oluruz. şu eşlerin içine merhamet versin Allah'ım da biraz yükümüzü hafifletsinler :Saruboceq:

diloşum yok bugünlerde ya,
tatile mi gitti acaba yine. bayramı fırsat bilip yazlığa kaçmıştır o şimdi.
diloşum bizim için de tatil yap, arkadaşların sürünüyor bak, bu günlerinin tadını çıkar tatlım :delphin:

kızlarrrrrrrrrrr hayırlı bayramlar hepinize bebeklerimizle ilk bayramımızz....sağlıklı huzur dolu geçmesini temenni ediyorumm mucukkk mucuk

kızlar yarın gelirmiyim gelmezmiyim bilmiyorum ama şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sağlıklı, mutlu ve bebişlerimizle beraber nice mutlu bayramlar diliyorum hepinize a.s. .

ilayda da tüm teyzelerinin bayramını kutluyor ve ellerinizden öpüyor.hihoyyyt
harçlıkları bayram sonrası toplarız artık :roflol:

kızlar sayfayı ben kapatmışım yine ben açıyorum.

çok kötü bir gece geçirdik, dün en son 1 civarı buraya yazdıktan sonra gidip yatayım dedim. uykum gelmişti. ama ilayda 11 civarı uyuduğundan beri hep bir huzursuzluğu vardı. ben buraya takılırken arada ağlıyordu gidip pozisyonunu değiştiriyordum, emziriyordum falan tekrar uyuyordu. en son yattım yarım saat sonra tekrar ağlayarak uyandı. ama bu seferki gaz değildi sevgili iklimsu arkadaşım haklıymışsın. gerçi geçen günkü gazdı karnının şişliğinden belliydi ama bu sefer karnı gayet yumuşak ve gaz sancısı olsa şimdiye geçerdi çünkü yatmadan önce huzursuz diye paranox fitil vermiştik. normalde o fitille mışıl mışıl uyurdu ama saat başı falan ağlayarak uyanıyor. artık başa çıkamadım, eşim de uyuyyordu mecburen kaldırdım. acaba açmı dedim baştan hemen mama hazırladım ama biraz aldı bıraktı aç da değildi, altına baktım temizdi, çok az çiş vardı. gaz da değildi ama huzursuzdu, uyumuyordu ve ağlıyordu. eşime hemen doktora götürelim,bir gariplik var dedim, o da lafıma geldi çünkü hiç böyle yapmazdı. gece uyuduğunda en fazla emmeye kalkardı, sonra yine uyurdu. bu sefer farklıydı yani. neyse hemen hazırladık, biz de hazırlandık. eve yakın mesafede bir çocuk hastanesi var. gece saat 2 mecburen acile götürdük. çocuk dok. muayne etti hemen, hemşire ateşini ölçtü. ama ateş falan yok. dr da görünürde bişey yok ama bir idrar tahlili yapalım dedi. bebeklere idrar tahlili yapmak ne kadar zormuş kızlar ya. içinizde yaptıran oldumu bilmiyorum ama umarım hiç ihtiyaç olmaz. küçük yapışkanlı bir poşet yapıştırıyorsun idrar çıkışının olduğu yere. altta torbası var ve en az 30 cc dolması gerekiyormuş. bekle Allah bekle tık yok bizimkinde ve bu arada devamlı ağlıyor. sonra arabaya gittik eşime dedim arabayla gezelim belki uyur. gezyoruz gezerken susuyor ama uyumuyor malesef. sonra tekrar hastaneye geldik, ne kadar gezebilirsin ki. acaba olmuşmudur dedim eşime olmaz daha bekle dedi. saat 3.30 olmuş. ben yine de bakıcam dedim. bir açtım ki bizimki çiş yapmış ama sürekli kıpırdadığı için idrar poşeti kaymış ve beze gitmiş çişler. aya kafayı yemek işten değil. hadi tekrar poşet taktık, yine bekliyoruz çiş yapsın diye ama maalesef yok. saat oldu 4.30 eşim ayrı uyukluyor, ben ayrı. neyse bebiş de uyudu. ben dedim nereye kadar bekliycez. neyse gitti içerde dr la konuştu, fazladan poşet aldı, daha sonra yaparsa getirirsiniz demişler. neyse eve geldik. bebişi yatırdık, biz de yattık. tam dalmak üzereyim yine ağlayarak uyandı. eşim altına bak, çiş yoksa poşeti çıkar o rahatsız etmiş olabilir dedi. açtım altını ama poşette çiş var 30 cc kadar yani tahlil için yeter miktar. hemen eim giyindi ve poşeti aldığı gibi tekrar hastaneye gitti, tahlil yapılmış ve kuzumun idrarında enfeksiyon çıkmış kızlar ya, eşim sabah 6 civarı geldi sonucu falan da beklemiş. idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konulmuş. antibiyotik vermiş dr bide huzursuzluğu olursa paranox fitile devam demiş. neyse 3-4 saat uyuduk o da uyudu. sabah eşim hemen ilaçları aldı, fitil de verdik şimdi uyuyor neyse ama biz sersem gibiyiz kafamçokkarıştı
1 hafta kadar antibiyotiğe devam. o kadar da dikkat ediyorum ki altını temizlerken. dışkı bulaşmasın falan diye ama yine de oldu işte.
bebişimle ilk bayramımıza böyle girmek istemezdim, çok üzgünüm senağlama :1no2:
ama Allah beterinden saklasın demekten başka birşey gelmiyor elden. umarım en kısa zamanda atlatır bunu da.

işte böyle kızlar bugün gelen giden olurmu bilmem ama yine de sizlerle paylaşmak istedim. tekrar hepinizin bayramını kutluyorum.

kızlar şimdiden hepinize ii bayramlar diliyorum

sağolasın canım ya, sana da iyi bayramlar.
benim için biraz kötü başladı ama umarım biran önce atlatırız.
sen de kendine ve kuzuna çok iyi bak. bakıyorsun zaten de işte benim gibi olma demek istedim. ama napalım bebekler düşe kalka büyürmüş, bizimkide öyle olacak sanırım. aman Allah beterinden saklasın inşallah. bütün bebişleri korusun.

ayyyy bi gün gelmedim
neler olmuş böyle yaaaaaa
yaprağım bitanemmmm
öyle zor okudum ki son yazdıklarını
içim parçalandı gözümün önünde canlandı yaşadıklarınız
gülüm mavişime prensesime de çok ama çok geçmişler olsun
kurban olsun ona teyzesi nasıl enfeksiyon kapmış yaaa yawrum
o yüzden kıvarnıyormuş demek ki kıyamam yaaa
meleklerimi çok seviyorum fotografların görünce deli gibi seviniyorum
bayramlarını görümce falan sizin yoruldum mesajlarınıza bi yandan üzülüyorum
bi yandan ne güzel yaaaaa diye iç geçiriyorum ama bu hastalık çok başka bi şey
inan ki çok kötü oldum yaprak çokkkkkk