- Konu Sahibi defne/oxgxuz
- #9.081
sinemcim nasılsın bitanem
yakaladım seni
yakaladım seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim koca nijeryada ya kızlar 2 aya kadar gelecek evet canım yeni ev yeni bebiş getirir inş. bize allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canlarım diloşa bana elife hayale hayırlı evlatlar versiz sizlerinde evlatlarınızı allah bağışlasın amin
![]()
H E R K E S E G Ü N A Y D I N
slm canım kız özlemez olurmuyum yaaa burnumda tütüyo resmen sarılıp kokusunu içime çekmeyi göğsünde uyumayı özledim en çok canım
amin diloşum benim
ev için katlanıyoruz işte ne yapalım canım yaaa bende göndermek istemedim burda düzenli bir işi vardı ama çok yorucuydu ne uzardık ne kısalırdık ama şimdi evimiz olacak allah hayırlısıyla kısmet eder inş. içi bebişli sanada diloşum ha dualarımın arasında hep sende varsın canım sanada nasip eder inş. adet tarihin ne zaman bakalımmmm
boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum canım korunmadık biz hiç bide asırı kabızlık asırı bas agrısı cekiyorum bildiğim kadarıyla bunlar belirti ondan test yapmıstım zaten
güzellikle ilgili söylediklerin çok sevindirdi beni ama
amaaaaa son cümle bitirdi beni yaaaaa çok duygulandım bitanesi çok teşekkür ederim canımın içi