Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dilekcim ben geldim buradayım
naber nasılsın kuşum
ben pazar günü annemlerin yanina gideceğim tokata .tuanaylas yolculuk etces bakalım inş huysuzluk yapmaz yollarda

hadi kıslar bayramlıklarını bekliyoruz kızcelerin

ay ne güzel canım, tunayla ilk şehirlerarası yolculuğunuz olacak kaydirigubbakcemile4
yok annesi bişey yapmaz benim kızım, gayet uslu durur merak etme, hem araba hareket halinde olacağından bebeişler sever arabayla seyati. sadece iklimsunun dediği gibi. binmeden yarım paranox at. 2-3 saat uyur arabada. uyanınca mamasını verirsin yine uyur. yani huysuzluk edeceğini sanmam. ilayda arabada kuzu, sürekli yolda gözü görüntü devamlı değiştiği için şaşırıyor, anlamaya çalışıyor ama gayet keyfi yerinde oluyor hihoyyyt

canım bayramlık elbiseyi ben yıkadım. yarına kurursa giydirip çekerim fotosunu, yada cumartesiye kalır ama sen cumartesiden mi gidiceksin? olmazsa artık dönüşte görürsün. sen de tuananın bayramlık fotosunu ekle gitmeden.

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim
evet yaa gitsem aslında tam yumoş zamanım ama nasıl gidim taa dünyanın öbür ucu :(( bide karışık oralar allah kazadan beladan korusun herkesi
ay kızlar bayramlıkları giydirdikten sonra çekin fotoları harçlıklar hazır canlarım
diloşum nasılsın canım özletme kendini uğra arada
ilsu iklimsu yaprağım öpüldünüz kocaman

git güzelim git, yumoşları değerlendir.
karışık olsa ne olur ki, en fazla kaçırırlar delikafadulden

ah tatlım sorma hem bıcırıkla uğraş hemde bende iyi deilim acayip bir baş ağrsı çok kötüyüm çok gerginim çok bezginim anlayacağım hiç iyi deilim yine

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine, bu havalar da çok çarpar insanı. ağrı kesici falan al, bitki çayları iç. bebişler için hasta olmamaya çalışmalıyız. sana diyorum ama ben halen yaz modundan çıkamadım sengözlerimebaksanab

canım ilaydanın bayramlık fotosunu çekip koyarım, teyzelerinin bayramını kutlayacak inşallah, siz de haçlıkları hazırlayın bak :roflol:, kızçemin ilk bayramı zaten bayramını yaşasın çocuk :icecream:

ay yerim onu ben mavişim benim harçlıklar hazır bayram zaten çocuklara ben eskideb heycanla beklerdim kıyafetlerimi 2 gün önceden hazırlardım koltuğun üsten koyar kimseyide oraya oturtmazdım ahhhhhhhhhhhhh çocukken herşey çok güzellllllllllllllllllllllll[/QUOTE]

tamam teyzesi bayrama kadar çekip eklerim inşallah.

ay evet canım ya çocukluğumuzdaki bayramları çok özlüyorum.
ama inşallah ilaydaya da bu bayram coşkusunu aşılamaya çalışıcam, unutmasınlar gelenek ve göreneklerimizi vereliniortak

günaydın canşarım yaprakcım nasılsın canım meleğin nasıl ben iyiyim bir yaramazlık yok uğraşıyoruz işte sizlerede kolay gelsin kızlar temizlik bebişler çok zorluyo sizleri ama zaman çabuk geçiyo doya doya yaşayın bebekliklerini oy canlarım benim öpün yerime kızlar bebişleri
ilsu iklimsu nasılsınız
diloşşş nerdesin yaaa karşılaşamaz olduk

günaydın arkadaslar

yaprakcım üzüldüm güzelim ama sen yine de güçlü ol ve takmamaya calış .benim eşimde aynisi inan hiç bi farkı yok hep üzüyor beni .
sen sonuçta ilaydanın annesisin ona senden ii kim bakabilir ki ? gaz olacaksa oluyor canım gezdirmek hareket ettirmek tabi faydalı ama kesin çözüm değil .cocuk bu tabi ağlıcak , gazı olacak ... erkeklerin pek tahammülü yok sanirim .
benimkide geçenlerde altıa çiş yapmış eşim değiştircekti bu çiş niye bukadar cok niye değiştirmedin diye bir kızdı okadar içerledim ki halbuki sabahtan gecelere kadar onunla ilgilenen uykusuz kaaln benim .altına da dikkat ederim birden işediyse suç benim mi :(
neyse karanlık ortamı dağıtalım bu bayram bebişlerimizin ilk bayramı ben şimdi bayramlığını erkliyuorum .babası almıştı bunları henüz giyilmedi onun için bunları giydireceğim .bayramda da üstünde çekip koyarım artık resimleri

fotoraf0077w.jpg

kızlar erkeklerin gerçekten tahammülü olmuyo ne yardım ediyolar nebişe bide üztüne niye bu böyle olmamış niye şu şöyle 24 saat ilgileniyosun meleklerle ama kendi 10 dk. dayanamıyo ağlayınca sana veriyo benim gözlemlediklerim böyle çevremde kızlar ama bugünler gelip geçecek meleklerinizin sağlıklı olması daha önemli zaman çabucak geçiyo bir bakmışsınız ilkolkula başlıyo sizin kızlar

kızlar erkeklerin gerçekten tahammülü olmuyo ne yardım ediyolar nebişe bide üztüne niye bu böyle olmamış niye şu şöyle 24 saat ilgileniyosun meleklerle ama kendi 10 dk. dayanamıyo ağlayınca sana veriyo benim gözlemlediklerim böyle çevremde kızlar ama bugünler gelip geçecek meleklerinizin sağlıklı olması daha önemli zaman çabucak geçiyo bir bakmışsınız ilkolkula başlıyo sizin kızlar

canım eet aynen öyle .. aslında bizimkiler yine çevreye göre bin kat daha ii .iyileri böyle yapıyorsa kötüleri nasıl bilmiyorum. cocuk çok ağlıyor diye baska odada yatan okadar erkek var ki...
canım inş şu günlerin huyu suyu hürmetine sen ve diloş ta seneye bu zaamnlar bayramda minikleriniz kucağınızda girmeyi nasip etsin Allah.

ilsummm iyi dileklerin için çok sağol canım önce diolşa nasip eder inş. sonrada bana rabbim hayırlısıyla benim kociş burda yok önce diloşşşş

evet ilsucum haklısın canım en iyisi takmamak,
ama bebiş öyle durmadan ağlarken bir de sen suçlu çıkarılınca ister istemez sinirleniyorsun :mymeka:.
ben de istemem bebeğimin acı çekmesini ama düşünemedim işte o gün ve mecbur kaldım bir anlamda. yani evdeki işler de tamamen boşlanamaz ki. yani işte biraz daha dikkatli olucam.
kendileri doğru dürüst ilgilenmezler, bir şey olduğunda da vicdanlarını rahatlatmak için suçlu ararlar. seninki de çişe taktı demekki. ya kaka olsaydı bezde ne olurdu :1shok:. yani bebek bunlar dediğin gibi, çiş de yapar kaka da gazı da olur acıkırda. ne zaman ne olacağını kestiremiyor ki insan. neyse geçti gitti. inşallah bundan sonra biter kızımın gaz sancıları ya gerçekten ben de çok üzülüyorum, içim parçalanıyor resmen senağlama.

canım , bebişinin kıyafetleri harika gerçekten. güle güle giysin tuana kızımız. nice bayramlar görsün inşallah. bayramda da üzerinde çekip eklersin canım. ben de direk elbiseyi çektim. sonra da üzerinde çekip eklerim.
yalnız bizimkinin elbisesi seninki kadar güzel ve gösterişli değil ama olsun idare ederartık. iyi günlerde giysinler, çok bayramlar görsünler inşallah hihoyyyt.

bu pembişler mavişe çok yakışacak canım süper olur .birde bant takarsan kafasına .. ay tam yemelik.balon etek gibi dimi yaprakcım bunun altı , buna benzer annem almıştı tuanaya bi giysi çok güzel duruyor üstte .
beğenmene sevindim bizim cicileri .babası almıştı hiç giydirmermiştim onun için bayramlık almadım bunları giydireceğim

Back