- Konu Sahibi defne/oxgxuz
- #9.141
canım bunu oylayınca ne oluyor, yani ayın üyesine herhangi bir avantaj sunuluyor mu?
oylayalım bakalım.:enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım idare ediyoruz ölmedik sürünüyoruz formatındayız anlayacağın-tatlicadiarzu-
Kıslar dr dan gİttİk . Bugun tam 2 aylık oldu .
Kİlo almıŞ 5 kİlo - 60 cm olmuŞ .dr İİ dedİ.
Mamanın faydasını gÖrdÜk :)
kimsecikler gelmemiş
ama sitem etmiyorum
anlıyorum ben sizi
zaten yaprağın temizliği vardı
ilsum dr a gitmiş
dileğimde yoğun bıcırıkla
dilekcim ben geldim buradayım
naber nasılsın kuşum
ben pazar günü annemlerin yanina gideceğim tokata .tuanaylas yolculuk etces bakalım inş huysuzluk yapmaz yollarda
hadi kıslar bayramlıklarını bekliyoruz kızcelerin
günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim
evet yaa gitsem aslında tam yumoş zamanım ama nasıl gidim taa dünyanın öbür ucu ( bide karışık oralar allah kazadan beladan korusun herkesi
ay kızlar bayramlıkları giydirdikten sonra çekin fotoları harçlıklar hazır canlarım
diloşum nasılsın canım özletme kendini uğra arada
ilsu iklimsu yaprağım öpüldünüz kocaman
ah tatlım sorma hem bıcırıkla uğraş hemde bende iyi deilim acayip bir baş ağrsı çok kötüyüm çok gerginim çok bezginim anlayacağım hiç iyi deilim yine
canım ilaydanın bayramlık fotosunu çekip koyarım, teyzelerinin bayramını kutlayacak inşallah, siz de haçlıkları hazırlayın bak :roflol:, kızçemin ilk bayramı zaten bayramını yaşasın çocuk :icecream:
kızlar erkeklerin gerçekten tahammülü olmuyo ne yardım ediyolar nebişe bide üztüne niye bu böyle olmamış niye şu şöyle 24 saat ilgileniyosun meleklerle ama kendi 10 dk. dayanamıyo ağlayınca sana veriyo benim gözlemlediklerim böyle çevremde kızlar ama bugünler gelip geçecek meleklerinizin sağlıklı olması daha önemli zaman çabucak geçiyo bir bakmışsınız ilkolkula başlıyo sizin kızlar