Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar idrar testim pozitifff hamilemiyim 24 gün önce kürtaj oldum ve korunmadımmm

canım hadi hayırlı olsun. ama arkadaşların dediği gibi kanda da bir baktır. idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. bu kadar kısa zamanda hamile kaldıysan eğer çok şanslı bir grubun içindesin. Allah tamamına erdirsin inşallah.:CüvCüv:

kızlar bu arada yerim ben çatlatları
yaa çatlaklarınız benim gib kafanızda olsaydı ne yapıcaktınız
hiç değilse göbişinizde ve melekleriniz hatırası
hani yaşlanınca çizgiler olur yüzümüzde ve çirkinleştiğimizi düşünürüz yaaa
bence onlar olgunluk ve tecrübe çizgileri
bu da öyle bi şey işte

ay Allah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni valla :roflol::roflol:
inşallah Allah da seni güldürsün arkadaşım.

bizlerin de kafada çatlaklar var merak etme. en azından benim. ama bir de üstüne karında olunca, yaşlanınca da yüzde gözde harita gibi olmayız inşallah akannehir

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurbanlar olsun teyzesi onaa
yaaa birbirinden güzel bu prensesler nasıl ısırmak öpmek geliyor içimden
bu gune kadar kimse bana bu kadar güzel günaydın dememişti
çok güzeller çok
allahım kaderlerini de kendileri gibi güzel yapsın meleklerimin

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

markete gittim az önce ilk defa tuanayla yalnız çıktık.kanguruya koydum çok sevdi dışarıyı gözlerini acamadı yavrum ışığı görünce eve hapsoldu napsın:)
eve geldik geri basladı ağlamaya sevdi sokağı

oh oh anne kız geziyorsunuz havada serin gerçi ama çok temiz yağmurdan beridir havalar çok temiz bizim iklimde kapşonlu hırkasını geydimi değme keyfine bide antreye doğru geldiğimizde başlıyor gülmeye bizimkide çok seviyor gezmeyi ne zaman ev girsek başlıyor ağlamaya babsıda diyorki aynen annesi bende çok severim gezmeyi bak tuanada bana benziyor

markete gittim az önce ilk defa tuanayla yalnız çıktık.kanguruya koydum çok sevdi dışarıyı gözlerini acamadı yavrum ışığı görünce eve hapsoldu napsın:)
eve geldik geri basladı ağlamaya sevdi sokağı

oh ne güzel canım maşallah.
gezdir prensesini tabi, temiz hava almak istiyordur.
biz de dün ilaydaya bayramlık almaya gittik. şeker pembesi bir elbise aldık, jile tarzı içine de beyaz swet. saçı için de pembe bant aldım. tam bayram bebişi olacak prensesim inşallah kaydirigubbakcemile2

canım bu arada ne güzel günaydın demiş tuana prenses bizlere. onun da günü aydın olsun.
maşllah hergeçen gün büyüyor. emizği de ağzında bizimki atıyor emziği ya, bir türlü alıştıramadık, onun yerine parmak emiyor. istemediği bişeyi de hayatta yaptıramıyorsun kaydirigubbakcemile inatçı bişey babası kılıklı :roflol:

ya bacım çok tatlısın ya hem hamile aklırsa bebekte unıcef olur demi yarı nijaryalı alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

he valla bacım doğru söylüyorsun. aynen o dediğinden olur.

tatlım bu arada maili açamıyorum ya. sayfa hata veriyor. benim pc iyice antika olmaya başladı. tekrar deniycem birazdan.

oh oh anne kız geziyorsunuz havada serin gerçi ama çok temiz yağmurdan beridir havalar çok temiz bizim iklimde kapşonlu hırkasını geydimi değme keyfine bide antreye doğru geldiğimizde başlıyor gülmeye bizimkide çok seviyor gezmeyi ne zaman ev girsek başlıyor ağlamaya babsıda diyorki aynen annesi bende çok severim gezmeyi bak tuanada bana benziyor

ya nasıldaanlıyorlar canım dışarı çıkacaklarını zilliler
sen bol bol gezdir canım arabaya koy temiz hava alsın iklim hanım.
ben pek çıkartamıyorum çok ii tutamadığım için bgn de kanguruyu kullandım ama sırtım ağrıdı. kuzenim bebek arabası verdi artık onunla çıkartırım çok havalı bi araba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh ne güzel canım maşallah.
gezdir prensesini tabi, temiz hava almak istiyordur.
biz de dün ilaydaya bayramlık almaya gittik. şeker pembesi bir elbise aldık, jile tarzı içine de beyaz swet. saçı için de pembe bant aldım. tam bayram bebişi olacak prensesim inşallah kaydirigubbakcemile2

canım bu arada ne güzel günaydın demiş tuana prenses bizlere. onun da günü aydın olsun.
maşllah hergeçen gün büyüyor. emizği de ağzında bizimki atıyor emziği ya, bir türlü alıştıramadık, onun yerine parmak emiyor. istemediği bişeyi de hayatta yaptıramıyorsun kaydirigubbakcemile inatçı bişey babası kılıklı :roflol:

canım bizimki ilk basta emmedi ac kaldı ondan aldı işte o alış hala devam eidyor cok düşkün diil ama ağlarsa yada uykuya dalma esnasında veriyorum .
ilaydamın bayramlıklarını severim çok güzel yakışır eminim resmini çekip atarsıın bize canım merak ettim .
tuananın bayramlığı hazır bende bir bant alcam kafasına malum çok sacı yok erkek mi demesinler:)

çözüldü gülüm kaka tahlili temiz çıktı şimdi sarı yapıyor ,mama yediğinden beri zaten kaka sayısı azaldı zeytinyağ alıp mamayada koycam koalyca yapsın kakasını yoksa çok ıkınıyor .

çözüldü gülüm kaka tahlili temiz çıktı şimdi sarı yapıyor ,mama yediğinden beri zaten kaka sayısı azaldı zeytinyağ alıp mamayada koycam koalyca yapsın kakasını yoksa çok ıkınıyor .

canım çok sevindim ya ilsu senin minik gözüme çok büyümüş geldi resimlerde kocaman olmuş 40 çıktıktan sonra bebekler çabuk büyür drlerya seninki de öyle oldu sanki esmer bombam benim ya

canım bizimki ilk basta emmedi ac kaldı ondan aldı işte o alış hala devam eidyor cok düşkün diil ama ağlarsa yada uykuya dalma esnasında veriyorum .
ilaydamın bayramlıklarını severim çok güzel yakışır eminim resmini çekip atarsıın bize canım merak ettim .
tuananın bayramlığı hazır bende bir bant alcam kafasına malum çok sacı yok erkek mi demesinler:)[/QUOTE]

canım ilaydanın bayramlık fotosunu çekip koyarım, teyzelerinin bayramını kutlayacak inşallah, siz de haçlıkları hazırlayın bak :roflol:, kızçemin ilk bayramı zaten bayramını yaşasın çocuk :icecream:

iklimsu gelip gitmişsin canım, karşılaşamadık bu akşam.
eşimin pc çok kıymetli. iş için aldı onu bozulursa canıma okur valla. ben de çok mecbur kalmadıkça almıyorum zaten.
canım ben sonra açtım senin maili yine şaşkınlık içinde okudum :1shok:
ben yazarım sana yine destan döşerim merak etme. bende laf çok delikafadulden

yarın kadın gelicek temizliğe, eşim de yok evde. o yüzden bana da çok iş düşecek. yarın gelemeyebilirim. gece çok yorgun olmazsam gelirim ancak.

hepinizin kadir gecesi tekrar mübarek olsun.

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim
evet yaa gitsem aslında tam yumoş zamanım ama nasıl gidim taa dünyanın öbür ucu :(( bide karışık oralar allah kazadan beladan korusun herkesi
ay kızlar bayramlıkları giydirdikten sonra çekin fotoları harçlıklar hazır canlarım
diloşum nasılsın canım özletme kendini uğra arada
ilsu iklimsu yaprağım öpüldünüz kocaman

kızlar bende 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve 3 ay geçti hala hamile kalamadım bu ay aşılamaya başlıoycaz şunu öğrenmek istiyorum acaba boş gebelikten sonra sorunsuz hamile kalan varmı bu benim kafamı çok kurcalıyo tekrar eder diyede korkuyorum senağlama

Back