Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım ilaydanın bayramlık fotosunu çekip koyarım, teyzelerinin bayramını kutlayacak inşallah, siz de haçlıkları hazırlayın bak :roflol:, kızçemin ilk bayramı zaten bayramını yaşasın çocuk :icecream:[/QUOTE]

ay yerim onu ben mavişim benim harçlıklar hazır bayram zaten çocuklara ben eskideb heycanla beklerdim kıyafetlerimi 2 gün önceden hazırlardım koltuğun üsten koyar kimseyide oraya oturtmazdım ahhhhhhhhhhhhh çocukken herşey çok güzellllllllllllllllllllllll

kızlar bende 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve 3 ay geçti hala hamile kalamadım bu ay aşılamaya başlıoycaz şunu öğrenmek istiyorum acaba boş gebelikten sonra sorunsuz hamile kalan varmı bu benim kafamı çok kurcalıyo tekrar eder diyede korkuyorum senağlama

canım yaa yalnış hatırlamıyorsam aşılama sayfalarında karşılaşmıştık seninle aynı dönemlerde aşılama yaptırmıştık ve sen aşılamayla hamile kalmıştın di mi bende 2 sene önce boş gebelik yaşadım ve henüz hamile kalamadım ama burdaki tüm arkadaşlar hatta daha da fazlası(pek girmiyorlar atık sayfaya)hemen hamile kalabildiler 3 ay kısa bi süre panik yapman için tabi sorun yoksa sende ve eşinde ama istersen yeniden aşılama deniyebilirsin cnm benim herşey dilediğin gibi olsun güzel kızzz

markete gittim az önce ilk defa tuanayla yalnız çıktık.kanguruya koydum çok sevdi dışarıyı gözlerini acamadı yavrum ışığı görünce eve hapsoldu napsın:)
eve geldik geri basladı ağlamaya sevdi sokağı

prensesim benim yaaaaa kıyamam ben ona

herkese selam.

hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

bu mübarek günde herkesin gönlünden geçen dilek ve istekleri kabul olur inşallah.:Saruboceq:

amin güzelim aminnnnnnnnnnnnn

canım benim gerçekten hakettğin için söylüyorum inanki. çok hayatdolusun, çok canayakınsın. inşallah ömür boyu bu yaşama sevincin devam eder. en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun. kimsenin senin mutluluğunu gölgelemeye gücü yetmez inşallah. kandil günü çok içten dua ediyorum canım arkadaşım.:1hug:

:1hug:

ay Allah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni valla :roflol::roflol:
inşallah Allah da seni güldürsün arkadaşım.

bizlerin de kafada çatlaklar var merak etme. en azından benim. ama bir de üstüne karında olunca, yaşlanınca da yüzde gözde harita gibi olmayız inşallah akannehir

hülya avşar da harika gibi hala türkiyenin en güzel hatunu dikkatini çekerim bursalı güzel

işinden izin al, atla uçağa git sürpriz yap kocana, öp kokla Şeniz göğsünde uyu hamile kal ve öyle gel hadi bakayım hihoyyyt

delikafadulden

şuna bak denetim memuru mübarek, hiçbişeyin peşini bırakmıyor
zeytinim denetçiler korksun diloş bu işin peşini bırakmaz :1ninca:

kötükedihüso ne sandın güzelim

Kıslar dr dan gıttık . Bugun tam 2 aylık oldu .
Kılo almıŞ 5 kılo - 60 cm olmuŞ .dr ıı dedı.
Mamanın faydasını gÖrdÜk :)

kimsecikler gelmemiş
ama sitem etmiyorum
anlıyorum ben sizi
zaten yaprağın temizliği vardı
ilsum dr a gitmiş
dileğimde yoğun bıcırıkla

dilekcim ben geldim buradayım
naber nasılsın kuşum
ben pazar günü annemlerin yanina gideceğim tokata .tuanaylas yolculuk etces bakalım inş huysuzluk yapmaz yollarda

hadi kıslar bayramlıklarını bekliyoruz kızcelerin

naber nasılsın kuşum
ben pazar günü annemlerin yanina gideceğim tokata .tuanaylas yolculuk etces bakalım inş huysuzluk yapmaz yollarda

canımsın benim
git bakalım eminim çok iyi olucaktır senin için
gülüm yaa hep aklımdasın inan ki
prenses annesini hiç üzmicek görüceksin

slm canlarım nasılsınız ben gelemedim bugün net kesikti anca geldi ebnde soluğu burda aldım canlarım
diloşşş kuşum nasılsın canım
ilsu iyi yolculuklar şimdiden yaprak iklimsu nasılsınız kızlar

Kıslar dr dan gİttİk . Bugun tam 2 aylık oldu .
Kİlo almıŞ 5 kİlo - 60 cm olmuŞ .dr İİ dedİ.
Mamanın faydasını gÖrdÜk :)

oyyyyyyyy oyyyyyyy teyzesini köftesi maşallah kızıma vallahi iklim ablası 2 aylık iken 4800 gr dı bak tuanacık şimdiden geçmiş ablasını görüyor musun :nazar:
boyuda maşallah ilsu baya uzun şimdiden seni geçebilir bak söylüm

kimsecikler gelmemiş
ama sitem etmiyorum
anlıyorum ben sizi
zaten yaprağın temizliği vardı
ilsum dr a gitmiş
dileğimde yoğun bıcırıkla

ah tatlım sorma hem bıcırıkla uğraş hemde bende iyi deilim acayip bir baş ağrsı çok kötüyüm çok gerginim çok bezginim anlayacağım hiç iyi deilim yine

naber nasılsın kuşum

benim kızım büyüdü de gezmelere mi gidiyor hemde taaaaaaaaaaaa tokata ilsu canım dah açok küçük olduğu için kılay gidersin biraz daha büyüyünce daha zor bizimki arabada ne kucakta durmak istiyor nede koltukta sürekli dönmek istiyor eskiden bir yatırırdım koltuğu tık yoktu şimdi daha zor sen yinede yanına paranox fitili al huysuzlanırsa 1 tane ver rahatlar benim kızım huysuzluk etmez ben biliyorum

hoşgeldin tatlış naber napıyosun :)))
hemen hemen aynılarmış canım işte neyseki kilo almış sevindim , gerçi mama kg aldırmıştır ona :))
yaa teyzesi bizim bu topiğin kızceleri hepsi manken kıvamındalar uzunlar

Yaprak canım yoksun temizlik seni baya yordu anlaşılan

ay sormayın kızlar ya, dün epey bir temizlik oldu.
akşam da ilaydanın çok fazla gaz sancısı oldu saat 20:00 civarı bir başladı 1 saatten fazla sürekli ağladı ya. paranox fitil verdik falan 21:30 du ancak uykuya daldı.
kadın temizlik yaparken ben de ona yol gösteriyorum, işte şurası şöyle olacak falan gibilerden, benim gümüşlük tarzı bir dolabım var hani evlenirken adettir ya alınır o tip şeyler, işte içinde şampanya, şarap kadeh bardak ve takımları, fincanlar falan olur. ben de kadın kırar falan diye onları kendim çıkarttım, bazılarını bulaşık makinesine attım, makineye girmeyenleri de elde yıkadım falan. bu arad ilaydayı da anakucağına oturttum. o da bizi izliyor falan. sonra akşam gaz sancısı olunca eşim hemen anakucağında fazla mı kaldı diye sordu, ben de biraz öyle oldu, iş güç olunca mecburen dedim. e işi kadın yapmıyormu, sen de mi yaptın diye sorunca ben de işte yaptığım işleri söyledim, kadehleri yıkamak zorundaydım kadına güvenemedim falan dedim. vay efendim senmisin bunu diyen niye ben o işlerle uğraşmışım, çocuğu ana kucağına oturtmuşum, orada hareketi kısıtlanıyormuş, gazını atamıyormuş, birikiyormuş sonra da böyle sancı oluyormuş bardaklar mı daha önemliymiş yoksa bebek mi. ay sinir etti beni ya Çok üzgünüm çoook. ya bardakları geçtim tamam onları yapmazsam başka iş yapıcaktım yine mecburen orada oturtmak zorundayım diyorum. yatağına bırakınca sıkılıyor orada oturunca en azından bizi görüyor izliyor falan biraz oyalanıyor yani ay burnumdan getirdi valla kafamçokkarıştı. bundan sonra her hafta kadın bize temizliğe gelecekmiş (daha neler), ben hiç bir ,iş yapmayıp çocuğa bakacakmışım sadece, yemek bulaşık çamaşır diyorum. onları da gerekirse ben yaparım ya da bebek uyuyunca yapacakmışım. yok ilayda uyuyunca ben de gidip yatıcakmışım 21:30 veya 22:00 de :1shok: tavuklar gibi. ya ben o saatte nasıl yatarım, uyunurmu o saatte diyorum, olsun uyumasanda dinlenirsin diyor. yaprak dökümünü izliyordum saçma sapan dizilerle vakit öldürme onun yerine yat dinlen diyor :sm_confused: , iyide ben böyle dinleniyorum diyorum. ay sinir oldum kızlar ya akşam sinirden giremedim, bugün de gündüz evdeydi o yüzden gelemedim, akşam gitti, ilaydayı da uyuttum ancak geldim yani. bugün epey hareket ettirdik ve çok şükür gazı olmadı. o da haklı anakucağında hareketi kısıtlı ama zorunlu olunca ne yapabilirm. yani evdeki işlerin de bir şekilde yürümesi lazım. sonuçta herzaman böyle gazı olmuyor ki çocuğun arada oluyor ama tam oluyor işte. bi de ilayda çok mızmız çok sıkıntılı hiç yatmak istemiyor ayakta kalmak istiyor da sürekli de nasıl ayakta tutalım.

böyle yani kızlar akşam moraller sıfırdı. bir süre konuşmadım ama bebiş olunca mutlaka konuşmak zorundasın. yani mamasını sen hazırla ben uyuturum muhabbetleri oluyor ister istemez. o da hatasını anladı tabi, telafi etmeye çalışıyor ama sinir oldum pek yüz vermiyorum bu aralar :dilcikar:. yorgunluktan iyice tahammülsüz oldu, e ben de yorgunum. zor yani işimiz. gazlı bebek, kolik bebek çok zor. 6 ayı geçse azalır bu kadar olmaz diyorlar da bakalım bekleyip görücez.

işte böyle kızlar, şaka gibi ya akşam akşam neye uğradığımı şaşırdım. gerçi o bir söyledi ben 50 tane laf saydırdım :mymeka: orası ayrı konu ama sinir olduğumla kaldım yani :delphin:.

Back