Yaprak canım yoksun temizlik seni baya yordu anlaşılan
ay sormayın kızlar ya, dün epey bir temizlik oldu.
akşam da ilaydanın çok fazla gaz sancısı oldu saat 20:00 civarı bir başladı 1 saatten fazla sürekli ağladı ya. paranox fitil verdik falan 21:30 du ancak uykuya daldı.
kadın temizlik yaparken ben de ona yol gösteriyorum, işte şurası şöyle olacak falan gibilerden, benim gümüşlük tarzı bir dolabım var hani evlenirken adettir ya alınır o tip şeyler, işte içinde şampanya, şarap kadeh bardak ve takımları, fincanlar falan olur. ben de kadın kırar falan diye onları kendim çıkarttım, bazılarını bulaşık makinesine attım, makineye girmeyenleri de elde yıkadım falan. bu arad ilaydayı da anakucağına oturttum. o da bizi izliyor falan. sonra akşam gaz sancısı olunca eşim hemen anakucağında fazla mı kaldı diye sordu, ben de biraz öyle oldu, iş güç olunca mecburen dedim. e işi kadın yapmıyormu, sen de mi yaptın diye sorunca ben de işte yaptığım işleri söyledim, kadehleri yıkamak zorundaydım kadına güvenemedim falan dedim. vay efendim senmisin bunu diyen niye ben o işlerle uğraşmışım, çocuğu ana kucağına oturtmuşum, orada hareketi kısıtlanıyormuş, gazını atamıyormuş, birikiyormuş sonra da böyle sancı oluyormuş bardaklar mı daha önemliymiş yoksa bebek mi. ay sinir etti beni ya Çok üzgünüm çoook. ya bardakları geçtim tamam onları yapmazsam başka iş yapıcaktım yine mecburen orada oturtmak zorundayım diyorum. yatağına bırakınca sıkılıyor orada oturunca en azından bizi görüyor izliyor falan biraz oyalanıyor yani ay burnumdan getirdi valla kafamçokkarıştı. bundan sonra her hafta kadın bize temizliğe gelecekmiş (daha neler), ben hiç bir ,iş yapmayıp çocuğa bakacakmışım sadece, yemek bulaşık çamaşır diyorum. onları da gerekirse ben yaparım ya da bebek uyuyunca yapacakmışım. yok ilayda uyuyunca ben de gidip yatıcakmışım 21:30 veya 22:00 de :1shok: tavuklar gibi. ya ben o saatte nasıl yatarım, uyunurmu o saatte diyorum, olsun uyumasanda dinlenirsin diyor. yaprak dökümünü izliyordum saçma sapan dizilerle vakit öldürme onun yerine yat dinlen diyor :sm_confused: , iyide ben böyle dinleniyorum diyorum. ay sinir oldum kızlar ya akşam sinirden giremedim, bugün de gündüz evdeydi o yüzden gelemedim, akşam gitti, ilaydayı da uyuttum ancak geldim yani. bugün epey hareket ettirdik ve çok şükür gazı olmadı. o da haklı anakucağında hareketi kısıtlı ama zorunlu olunca ne yapabilirm. yani evdeki işlerin de bir şekilde yürümesi lazım. sonuçta herzaman böyle gazı olmuyor ki çocuğun arada oluyor ama tam oluyor işte. bi de ilayda çok mızmız çok sıkıntılı hiç yatmak istemiyor ayakta kalmak istiyor da sürekli de nasıl ayakta tutalım.
böyle yani kızlar akşam moraller sıfırdı. bir süre konuşmadım ama bebiş olunca mutlaka konuşmak zorundasın. yani mamasını sen hazırla ben uyuturum muhabbetleri oluyor ister istemez. o da hatasını anladı tabi, telafi etmeye çalışıyor ama sinir oldum pek yüz vermiyorum bu aralar :dilcikar:. yorgunluktan iyice tahammülsüz oldu, e ben de yorgunum. zor yani işimiz. gazlı bebek, kolik bebek çok zor. 6 ayı geçse azalır bu kadar olmaz diyorlar da bakalım bekleyip görücez.
işte böyle kızlar, şaka gibi ya akşam akşam neye uğradığımı şaşırdım. gerçi o bir söyledi ben 50 tane laf saydırdım :mymeka: orası ayrı konu ama sinir olduğumla kaldım yani
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
.