Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydınlar herkese
iklimcim sonunda yaprağın resimlerini sende gördün :)
sende at canım bize resmini seni de merak ediyorum ben .
beni gördünüz zaten ama yine de atarım farklı resimlerimden .
diloşum nerelerde ya hiç rastlasamıyorum onunla .

ya bacım sorma ya onun yada benim mailimde problem vardı aldım sonunda hihoyyyt
ya ilsu msn den görmüştün bacım unuttun beni vallahi hemen küsüyorum sana :sinifsinif:
sende yeni resimlerini at bacım bende yollarım gerçi hamilelikten beri iyice saldım kendimi doğumdan sonra 2 kez kuaföre gittim yani fenayım resimlerimde hep doğum sonrası zaten çirkinim iyice çirkin çıkmışım delikafaduldendelikafadulden
ama sen yabacı deilsin atarım naniknanik

yaprakcım sen ilk adetini olmadın mı daha ? inş olursun cünkü göbüş epey gidyormuş

iklimcim sen kaç ay sonra olmuştun ilk adetini , inş bende en kısa zamanda olurum .aynaya bakmıyorum göbeğimi görmemek için birde catlakta oldu bende .kötü duruyor .krem falan arastırıp sürcem henüz kırmızı renkteler belki bi faydası olur

tatlım benim yaklaşık doğumdan sonra 20 gün kanamam oldu sonra tam 25-30 gün tekrar adet gördüm yani hiç boşum yok , evt canım benim doğum doktorumda demişti doğumdan sonra özellikle sezeryan doğum sonrası adet kanması ile göbek baya gider dedi bende de öyle oldu sende adet olursan baya iner , streste yapma sen uzun boyluusn zaten hamile iken bile fazla göbeğin yoktu abartma aynaya bakmayacak kadar da deilsindir millet aldığı 25 kilo ile 1-2 sene dolanıyor bak kızdırma beni :oklava::oklava:alsana
bacım bende de çatlak var seninki, ile aynı renk kırmıız 3 parmak gibi sorma tatile gittiğimizde bikini giyemedim vallahi mayo aldım hayatımöda ilk kez mayo giydim ama ne yapalım o çatlaklar ile yaşamayı öğreneceğiz canım ben hiç bir kremin geçirebileceğine innamıyorum çünkü deri altı gibi duruyor bide çok pahalı o kadr para ben şahsen veremem yazık yılda 10 gün tatile gidip bikini giycem diye yazık

ayyy canlar yaaa
hepiniz gelip yazmışsınız ne güzel
niye hiç denk gelemiyoruz yaaaaaaa
ilsum bu ne güzellikle yaaa tam esmer bomba valla
ve acayip büyümüş kıssss daha 2.5 aylık gibi gibi
kırkbinkere maşallah
diloşum bitanem bende yeni yeni mailler resimler istiyorum fıstıkım
yaprakım cnm benim mailini okudum bitanem ve cevap yazdım
burdan da yazıyorum harikasın allahım hep böyle mutlu etsin sizi
ama kusura bakmayın da mavişimin güzelliği sizin güzelliğinizi gölgede bırakmış
sinem kuş kolay gelsin sana cnm tecrübelilerin tavsiyesini dinle cnm bence de
bu arada güzel duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum
bende hepinizi öyle çok seviyorum
çok içten ve samimiyim inanın buna
inanıcağınızı biliyorum çünkü eminim sizlerde benim hissettiklerimi hissediyorsunuz
kocaman öpüyorum seni
dün doruklaydım teyzeleri
büyümüş benim oğlum yaaaa
bi bakışı var gözlerimin içine
sanki anlıyor dediklerimi
içime sokasım geliyor onu
1 gün görmesem deli gibi özlüyorum
dün gece 3 de oyun oynuyorduk pamuğumla
harika bi şey yaaaaaa
3 prensesime 1 prensime kırkbin kere maşallahlar olsun

tatlı kuşum nasılsın hep aklımdasın tüm güzel dileklerim ve dualarım senle maviş güzelim benim ,canım vallahi ilsu ya dediğim gibi resimler pek güzel deil artistik poz yok ne makyaj ne kıyafet hep eşofman tişört eskiden böyle deildim ama artık fırsat bulamıyorum kişisel bakıma ayırdığım zamanı şimdi iklime banyo masaj tırnak kesimi saç kurutması kremleme ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yine dertlendim .sen yabancı deilsin gönderirim sanada şahane resimlerimden
ay yerim ben o doruk paşayı çok tatlı vallahi maşşallah :nazar:benim yerimede kokla bol bol ilk zamnalar çok mahsum ve yorgun oluyorlar en güzel dönemleri tadını çıkarın

:gitme:
mailini aldım canım, çok şaşırdım çok.
biraz cevap yazmaya çalıştım ama ilaydadan fırsat olmadı. kısa kesmek zorunda kaldım.
fırsat bulursam bu gece yine yazıcam canım.

sağolasın canım benim. o senin güzelliğin. ben de bekliyorum senden fotolar.
amin canım Allah cümlemizin ailesini korusun nazarlardan ve kötü insanların şerrinden kötükedihüso (anladın sen onu)

evet canım mavişimi ilk gören babasına benzetiyor. hele ilk günler hık demiş burnundan düşmüş derler ya öyleydi. zamanla biraz değişti tabi. ayrıntılarda bana benziyor mesela burnu, göz yapısı falan gibi. ama benim gözlerim maviş değil tabi, babasının da renkli değil. benim teyzemin gözleri mavidir ona mı çekti acaba. ilginç. umarım değişmez göz rengi. ben ona çok yakıştırıyorum :nazar:
ama iklim abası da çok güzel çok. sütlü çikolata canım ya. hele o hecelemeleri. insanın ısırası geliyor bunları. valla bazen dayanamayıp hafiften ısırıyorum. mıncıklıyorum falan. bazen aşırıya kaçıyorum herhalde ağlamaya başlıyor cadı kaydirigubbakcemile

hayttan herşey insanlar için sen okurken şaşırdın bacım bende yaşarken ve hala etkisindeyim .cevabını okudum canım cevap veremedim bugün malum temizlik yaptım bayram öncesi gelen giden olmasada adettendir akşama doğruda anneme gittim az önce geldim iklimi yatırdım ve burdayım gözümden uyku akıyor canım çok yoruldum bugün bne yaşladım sanırım 25 deyim ama sanki 40 gibiyim .

ya bacım sanada yollarım fotolarımı yabancı deilsin müsiat olunca 3.de yollarım merak etmeyin .

tatlım ne bilim ben babsını benzettim benim kızda babya benziyor ilsunun kide babaya benziyor seninde ne bu ya kızlar neden bize benzemedi anlamadım gitti.
unutmadan canım aşıya baktım zatüre aşısıymış yaptırdığımız nedense ben hep karma diye aklımda kalmış ama deil hayatım bu ayda karma ve rotanın 3.dozu var onu yapcaz bayramdan sonra gidip
sende buralardaymışın ama yakalayamadım geçiktim bu gece buralar sensiz çekilimiyor bacım ya .:gitme::gitme:

günaydın canlarım nasılsınız ilsum arkadaşlık teklifini kabul ediyorum yaprak iklimsu nasılsınız diloşşş doruk nasıl canım öptm görüşmek dileğiyle

yok canım ya henüz olmadım, emzirdiğim için bu normalmiş. yani iklimsu gibi hemen olanlar da varmış ya da 7-8 ay hatta 1 yıl süren de. benim zaten eskiden de adetlerim çok düzenli değildi. o yüzden uzayabilir yani.
göbeğim çok yok benim de kalça basen kısımlarım var yani. oralar olmasa ince uzun bir hatun olacam. ama inşallah önümüzdeki yaza kadar kilolarımı vericem. şimdi ne diyet ne spor bişey yapamıyorum. yani yemeği azaltsam sütüm birikmiyor. yani öyle aşırı da yemiyorum. sabah kahvaltısı akşam yemeği aralarda da meyve falan. ama tabi bazen kalorili şeylere çok yükleniyorum. çikolata, pasta, tatlı gibi. spor yapsam yine veririm ama spora da hiç halim kalmıyor. ek gıdaya başladığımızdan beri zaten, sebze hazırla, meyve hazırla, yoğurt mayala epey vakit alıyor canım. sen de başlayınca görüceksin bak. çok zaman gidiyor. yeterki yesinler. bazen yemiyor atılıyor yazık oluyor üzülüyorum ama genelde yiyiyor maşallah :nazar:

kime sorsam 6 ay ile 1 yıl içinde oulrsun diyorlar proloktin hormonu yüzünden sanirim adetler gecikiyor. inş bende hemen olurum da bi rahata eterim .
yaprakcım senin hamişkende fazla karnın çıkmamıştı ondan cabucakta gitmiştir. benimki dev gibiydi :) ikiz gibi .sanirim suyum fazlaydi .neyse canımız saolsun elbette inecek .

ilsu canım aldım mailini tatlım sağol. çok güzel fotolar. ben senin resmini görmüştüm daha önce zaten o zaman da söyledim ya sana türk sineması artistlerinden birine benziyorsun diye. yani maşallah herşeyinle süpersin.

ay kızlar biz de burda körler sağırlar birbirini ağırlar pozisyonunda değiliz dimi.:içelim:
ama bu topiğin bayanları da bebişleri de çok güzel yani doğruya doğru. bu arada kendime de pay çıkarıyorum bakarnısın :roflol:

hepimiz süperiz tatlım topic ve meleklerizemuszemuszemuszemuszemuszemus
ya bacım sorma ya onun yada benim mailimde problem vardı aldım sonunda hihoyyyt
ya ilsu msn den görmüştün bacım unuttun beni vallahi hemen küsüyorum sana :sinifsinif:
sende yeni resimlerini at bacım bende yollarım gerçi hamilelikten beri iyice saldım kendimi doğumdan sonra 2 kez kuaföre gittim yani fenayım resimlerimde hep doğum sonrası zaten çirkinim iyice çirkin çıkmışım delikafaduldendelikafadulden
ama sen yabacı deilsin atarım naniknanik

canım msn den görüyoz ama teeee iki metreden bi resmin var iklimle .hele sen bana bir at o resmi vallaçok merak ediyorum olmas böyle uzaktan uzağa.
tatlım benim yaklaşık doğumdan sonra 20 gün kanamam oldu sonra tam 25-30 gün tekrar adet gördüm yani hiç boşum yok , evt canım benim doğum doktorumda demişti doğumdan sonra özellikle sezeryan doğum sonrası adet kanması ile göbek baya gider dedi bende de öyle oldu sende adet olursan baya iner , streste yapma sen uzun boyluusn zaten hamile iken bile fazla göbeğin yoktu abartma aynaya bakmayacak kadar da deilsindir millet aldığı 25 kilo ile 1-2 sene dolanıyor bak kızdırma beni :oklava::oklava:alsana
bacım bende de çatlak var seninki, ile aynı renk kırmıız 3 parmak gibi sorma tatile gittiğimizde bikini giyemedim vallahi mayo aldım hayatımöda ilk kez mayo giydim ama ne yapalım o çatlaklar ile yaşamayı öğreneceğiz canım ben hiç bir kremin geçirebileceğine innamıyorum çünkü deri altı gibi duruyor bide çok pahalı o kadr para ben şahsen veremem yazık yılda 10 gün tatile gidip bikini giycem diye yazık

senin hep düzenliydi adetlerin 26 günde bir oulyodun dimi yanlış hatırlamıoysam doğum mu moğumu dinlememiş seninki gelmiş hemencecikkaydirigubbakcemile3. benimki sizelr gibi 3-4 parmak değil kuşum alt karnım baya catlak esmer vucudumda uzaktan belli olmuor ama ben aynaya gecip güzelce inceledim var yani .hamişken belli değildi karın indi enkaz ortaya çıktı .zaten ben mayo bikini falan giyimediğim için fazla sorun teşkil etmiyor da yine de üzüldüm işte .hem yasımız genç daha öle operasyonlara gerek yok .zamanla onlarında izi gecer şimdiki gibi sırıtmaz

Son düzenleme:
fotoraf0051.jpg

H E R K E S E G Ü N A Y D I N

oy maşallah ilsum günaydın negüzel bir günaydın bu allah bağışlasın
kıslar kadir geceniz mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin canlarım

yaprağım kocam nijeryadan 2 ay falan sonra gecek sanırım ev biterse hemen taşınacam kiradayım çünkü evin borcu var o yüzden gidecek sanırım bidaha yurt dışına ben hatay iskenderundayım canım
kızlar bebişleriniz nasıl bakalım annelerini yoruyolar mı

saol canım hepimizin mübarek olsun kadir gecesi Allah dualarımızı kabul eylesin

anacım senin kociş simdi de nijeryaya mı gitti en son hindistandaydı.evliya celebi gibi masallah:)
inş evinize tasınır yeni ev yeni bebek

fotoraf0051.jpg

H E R K E S E G Ü N A Y D I N

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyzesi kurban olsun ona ne güzel çıkmış ya benim tatlı kelebeğim ya çok güzel maşallah, dünyaın en güzel günaydını minik tuanadan herkes alsın bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırım tuanada doğuştan fb li kızım kızda öyle babsından sebepdelikafadulden

Kızlar herkesin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olsun inş.ben bugün oruç tutmayı çok istedim en azından bugün iklime mama falan devam edecektim ama adet oldum kısmet olmadı benim ve minik kızım içinde dua edin bacılarım hepniz çok öpüyorum

diloşum gelmişsin yine cıvıl cıvıl renklendirmişsin sayfayı.
evet tatlım ya karşılaşamaz olduk artık sayfada.
biz iklimsuyla genelde gece takılıyoruz bebişler uyuduktan sonra sen de gündüz geliyorsun mağazadayken nete bağlanıyorsun akşamları malum yeni bir aşkın var gözün başka bişey görmüyor şu aralar. paşamız da büyüyormuş, teyzesine anlamlı bakışlar atıyormuşmaşallah ona :nazar:
tatlım ben mailini okudum. en kısa zamanda cevap yazıcam. belki bu akşam belkide yarın.

diloşum mavişin güzelliği senin gibi dillere destan maşallah size :nazar:
beni tabi gölgede bırakacak. ben zaten öyle fazla güzel değilimdir idare eder işte. ama mavişim güzel olsun. o benden hep birkaç adım önde olsun. güzellikte, eğitimde (gerçi benim kadar okuyup kafayı yemesini istemem orası da ayrı konu da) her alanda yani.
dilek teyzesi gibi cıvıl cıvıl sıcakkanlı bir kız olur inşallah. a.s.

güzellikle ilgili söylediklerin çok sevindirdi beni ama
amaaaaa son cümle bitirdi beni yaaaaa çok duygulandım bitanesi çok teşekkür ederim canımın içi

hayal bide kanda baktır istersen kürtajdan sonra kontrole gitmişmiydin canım düştüğü için mi kürtaj oldun gelişmediği için mi

benim koca nijeryada ya kızlar 2 aya kadar gelecek evet canım yeni ev yeni bebiş getirir inş. bize allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canlarım diloşa bana elife hayale hayırlı evlatlar versiz sizlerinde evlatlarınızı allah bağışlasın amin

Back