yok canım ya henüz olmadım, emzirdiğim için bu normalmiş. yani iklimsu gibi hemen olanlar da varmış ya da 7-8 ay hatta 1 yıl süren de. benim zaten eskiden de adetlerim çok düzenli değildi. o yüzden uzayabilir yani.
göbeğim çok yok benim de kalça basen kısımlarım var yani. oralar olmasa ince uzun bir hatun olacam. ama inşallah önümüzdeki yaza kadar kilolarımı vericem. şimdi ne diyet ne spor bişey yapamıyorum. yani yemeği azaltsam sütüm birikmiyor. yani öyle aşırı da yemiyorum. sabah kahvaltısı akşam yemeği aralarda da meyve falan. ama tabi bazen kalorili şeylere çok yükleniyorum. çikolata, pasta, tatlı gibi. spor yapsam yine veririm ama spora da hiç halim kalmıyor. ek gıdaya başladığımızdan beri zaten, sebze hazırla, meyve hazırla, yoğurt mayala epey vakit alıyor canım. sen de başlayınca görüceksin bak. çok zaman gidiyor. yeterki yesinler. bazen yemiyor atılıyor yazık oluyor üzülüyorum ama genelde yiyiyor maşallah
kime sorsam 6 ay ile 1 yıl içinde oulrsun diyorlar proloktin hormonu yüzünden sanirim adetler gecikiyor. inş bende hemen olurum da bi rahata eterim .
yaprakcım senin hamişkende fazla karnın çıkmamıştı ondan cabucakta gitmiştir. benimki dev gibiydi :) ikiz gibi .sanirim suyum fazlaydi .neyse canımız saolsun elbette inecek .
ilsu canım aldım mailini tatlım sağol. çok güzel fotolar. ben senin resmini görmüştüm daha önce zaten o zaman da söyledim ya sana türk sineması artistlerinden birine benziyorsun diye. yani maşallah herşeyinle süpersin.
ay kızlar biz de burda körler sağırlar birbirini ağırlar pozisyonunda değiliz dimi.:içelim:
ama bu topiğin bayanları da bebişleri de çok güzel yani doğruya doğru. bu arada kendime de pay çıkarıyorum bakarnısın :roflol:
hepimiz süperiz tatlım topic ve meleklerizemuszemuszemuszemuszemuszemus
ya bacım sorma ya onun yada benim mailimde problem vardı aldım sonunda hihoyyyt
ya ilsu msn den görmüştün bacım unuttun beni vallahi hemen küsüyorum sana :sinifsinif:
sende yeni resimlerini at bacım bende yollarım gerçi hamilelikten beri iyice saldım kendimi doğumdan sonra 2 kez kuaföre gittim yani fenayım resimlerimde hep doğum sonrası zaten çirkinim iyice çirkin çıkmışım delikafaduldendelikafadulden
ama sen yabacı deilsin atarım naniknanik
canım msn den görüyoz ama teeee iki metreden bi resmin var iklimle .hele sen bana bir at o resmi vallaçok merak ediyorum olmas böyle uzaktan uzağa.
tatlım benim yaklaşık doğumdan sonra 20 gün kanamam oldu sonra tam 25-30 gün tekrar adet gördüm yani hiç boşum yok , evt canım benim doğum doktorumda demişti doğumdan sonra özellikle sezeryan doğum sonrası adet kanması ile göbek baya gider dedi bende de öyle oldu sende adet olursan baya iner , streste yapma sen uzun boyluusn zaten hamile iken bile fazla göbeğin yoktu abartma aynaya bakmayacak kadar da deilsindir millet aldığı 25 kilo ile 1-2 sene dolanıyor bak kızdırma beni
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava:
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava:alsana
bacım bende de çatlak var seninki, ile aynı renk kırmıız 3 parmak gibi sorma tatile gittiğimizde bikini giyemedim vallahi mayo aldım hayatımöda ilk kez mayo giydim ama ne yapalım o çatlaklar ile yaşamayı öğreneceğiz canım ben hiç bir kremin geçirebileceğine innamıyorum çünkü deri altı gibi duruyor bide çok pahalı o kadr para ben şahsen veremem yazık yılda 10 gün tatile gidip bikini giycem diye yazık
senin hep düzenliydi adetlerin 26 günde bir oulyodun dimi yanlış hatırlamıoysam doğum mu moğumu dinlememiş seninki gelmiş hemencecikkaydirigubbakcemile3. benimki sizelr gibi 3-4 parmak değil kuşum alt karnım baya catlak esmer vucudumda uzaktan belli olmuor ama ben aynaya gecip güzelce inceledim var yani .hamişken belli değildi karın indi enkaz ortaya çıktı .zaten ben mayo bikini falan giyimediğim için fazla sorun teşkil etmiyor da yine de üzüldüm işte .hem yasımız genç daha öle operasyonlara gerek yok .zamanla onlarında izi gecer şimdiki gibi sırıtmaz