Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sinemcim biliyorum iş için ekmek parası için gidiyor eşin ama özlemiyormuusun fıstık yaaaa
büyük konuşmayayım ama çok zor yaa ben yapamam

kızlar bu arada yerim ben çatlatları
yaa çatlaklarınız benim gib kafanızda olsaydı ne yapıcaktınız
hiç değilse göbişinizde ve melekleriniz hatırası
hani yaşlanınca çizgiler olur yüzümüzde ve çirkinleştiğimizi düşünürüz yaaa
bence onlar olgunluk ve tecrübe çizgileri
bu da öyle bi şey işte

H E R K E S E G Ü N A Y D I N

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurbanlar olsun teyzesi onaa
yaaa birbirinden güzel bu prensesler nasıl ısırmak öpmek geliyor içimden
bu gune kadar kimse bana bu kadar güzel günaydın dememişti
çok güzeller çok
allahım kaderlerini de kendileri gibi güzel yapsın meleklerimin

slm canım kız özlemez olurmuyum yaaa burnumda tütüyo resmen sarılıp kokusunu içime çekmeyi göğsünde uyumayı özledim en çok canım

boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum canım korunmadık biz hiç bide asırı kabızlık asırı bas agrısı cekiyorum bildiğim kadarıyla bunlar belirti ondan test yapmıstım zaten

amin diloşum benim
ev için katlanıyoruz işte ne yapalım canım yaaa bende göndermek istemedim burda düzenli bir işi vardı ama çok yorucuydu ne uzardık ne kısalırdık ama şimdi evimiz olacak allah hayırlısıyla kısmet eder inş. içi bebişli sanada diloşum ha dualarımın arasında hep sende varsın canım sanada nasip eder inş. adet tarihin ne zaman bakalımmmm

slm canım kız özlemez olurmuyum yaaa burnumda tütüyo resmen sarılıp kokusunu içime çekmeyi göğsünde uyumayı özledim en çok canım

canım benim allah hayırlısıyla bi an önce kavuştursun sizi ne diyeyim ki çok büyük fedakarlık yapıyorsunuz ikinizde inş. karşılığını alıcaksınız cnm benim

izmircim inş. tutmuştur canım ama teste silik mi çıktı net mi çıktı bi kanda baktırsan canım yaa için rahat ederdi

amin cnm duan için
inş. kuşum yaa inş.
adet tarihim ay sonu güzelim

boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum canım korunmadık biz hiç bide asırı kabızlık asırı bas agrısı cekiyorum bildiğim kadarıyla bunlar belirti ondan test yapmıstım zaten

valla güzelim kürtaj hemen sonra değerler sıfırlanmıyor diye biliyorum bi de diyelim ki 14.günde tam yumurtlaman olduysa ki böyle gününe gününe olucağını hiç sanmıyorum ben ama yine de öyle kabul edersek bugun yumurtlamanın 9.günü olur bu da idrsr testinde çıkmaz ama iklimsu arkadaşım adetinden bi hafta önce fortel testine pozitifi görmüştü ama diğer ucuz testlere güvenme derim güzelim belirtilere de takılma ama kalbinin senini dinle istersen eminsen kan testi yaptır derim güzelim herşey gönlünce olsun yeniden hemencik hamile kalırsın ama hiç değilse bi adet dönemi geçsin cnm benim

canım denetlemede 6 adet uygunsuzluk buldular onuda bizim fabrika düzeltip gönderecez yani belgemiz devam edecek ısol ar sağol canım eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz şimdi

hayalcım kürtajdan sonra testler hata verebilio cünkü kandaki beta hcg hormonu hemen sıfırlanmıyor .kan testi yaptırıp emin olabilirsin .

markete gittim az önce ilk defa tuanayla yalnız çıktık.kanguruya koydum çok sevdi dışarıyı gözlerini acamadı yavrum ışığı görünce eve hapsoldu napsın:)
eve geldik geri basladı ağlamaya sevdi sokağı

herkese selam.

hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

bu mübarek günde herkesin gönlünden geçen dilek ve istekleri kabul olur inşallah.:Saruboceq:

güzellikle ilgili söylediklerin çok sevindirdi beni ama
amaaaaa son cümle bitirdi beni yaaaaa çok duygulandım bitanesi çok teşekkür ederim canımın içi

canım benim gerçekten hakettğin için söylüyorum inanki. çok hayatdolusun, çok canayakınsın. inşallah ömür boyu bu yaşama sevincin devam eder. en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun. kimsenin senin mutluluğunu gölgelemeye gücü yetmez inşallah. kandil günü çok içten dua ediyorum canım arkadaşım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…