Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bu arda yaprakçığım resimlerin süper çıkmış ..... canım arkadaşım allahım seni ve aileni nazarlardan korusun çok güzel birbirine yakışan bir ailesiniz bu arda ilayda babasın açok benziyor bacım ben sana pek benzetemedim

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim ist. da olan arkadaşlar umarım bir şey olmadı size ve evinize yaprak ilsu iklimsu diloşşş hepinizi öpüyorum canlarım

canım maile baktım gelmemiş sanırım hatlarda bir hata var
gönderirsen sevinirim
meleklerinize iyi bakın havalar soğumaya başladı canlarım
diloşşş iyiyim kalebodur seçiyorum yer banyo wc için çok kararsızım beni parke yapmaktan vazgeçirdiler yeni inşaat ya ikli kalebodur olsun daha sonra parke yaptırmak kolay altı sağlam olur dediler kısmet artık canlarım evm bitinve resmini koyarım sizlere
hala ist. yağmurlumu kızlar dikkatli olun öpüldünüz
diloşum allah sanada en kısa zamanda bebiş nasip eder inş.

günaydınlar herkese
iklimcim sonunda yaprağın resimlerini sende gördün :)
sende at canım bize resmini seni de merak ediyorum ben .
beni gördünüz zaten ama yine de atarım farklı resimlerimden .
diloşum nerelerde ya hiç rastlasamıyorum onunla .

merhaba sinemcim
evin eminim çok güzel olur inş güzelce huzurlu oturmayı nasip etsin Allah.
ıst. cok yağmur yağdı sel aldı inanın saka gibi geliyor hala ama gerçek .
benim oyurduğum yerde bişi yok , avrupa yakasını daha cok etkilemiş .

yaprakcım sen ilk adetini olmadın mı daha ? inş olursun cünkü göbüş epey gidyormuş

iklimcim sen kaç ay sonra olmuştun ilk adetini , inş bende en kısa zamanda olurum .aynaya bakmıyorum göbeğimi görmemek için birde catlakta oldu bende .kötü duruyor .krem falan arastırıp sürcem henüz kırmızı renkteler belki bi faydası olur

ayyy canlar yaaa
hepiniz gelip yazmışsınız ne güzel
niye hiç denk gelemiyoruz yaaaaaaa
ilsum bu ne güzellikle yaaa tam esmer bomba valla
ve acayip büyümüş kıssss daha 2.5 aylık gibi gibi
kırkbinkere maşallah
diloşum bitanem bende yeni yeni mailler resimler istiyorum fıstıkım
yaprakım cnm benim mailini okudum bitanem ve cevap yazdım
burdan da yazıyorum harikasın allahım hep böyle mutlu etsin sizi
ama kusura bakmayın da mavişimin güzelliği sizin güzelliğinizi gölgede bırakmış
sinem kuş kolay gelsin sana cnm tecrübelilerin tavsiyesini dinle cnm bence de
bu arada güzel duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum
bende hepinizi öyle çok seviyorum
çok içten ve samimiyim inanın buna
inanıcağınızı biliyorum çünkü eminim sizlerde benim hissettiklerimi hissediyorsunuz
kocaman öpüyorum seni
dün doruklaydım teyzeleri
büyümüş benim oğlum yaaaa
bi bakışı var gözlerimin içine
sanki anlıyor dediklerimi
içime sokasım geliyor onu
1 gün görmesem deli gibi özlüyorum
dün gece 3 de oyun oynuyorduk pamuğumla
harika bi şey yaaaaaa
3 prensesime 1 prensime kırkbin kere maşallahlar olsun

caınm benim hoşgeldin
doruğu benim yerimede öp kokla teyzesi
ne oynadınız bakalım hangi oyunu :)))
şimdiki bebekler çok bilmiş ya doğdukları gün gözlewrini açıp nasılda bakıyorlar eskiden öyle değilmiş bebekler hemen açmazmış gözlerini.
darısı senin basına kuşum biliyorum herzaman ayni şeyi söylüyoruz ama daha öteye gidemiyoruz biliosun. elimde bir sihirli değnek olsada kelebeğini karnına koyabilsem .

SLM KIZLARRR diloşuuum isteğim yürekten canım doruğa bir kardeş gelir inş.
ilsum sağol canım allah hepimize sağlık mutluluk ve huzur versin tüm melekleri korusun yarabbim

caınm benim hoşgeldin
doruğu benim yerimede öp kokla teyzesi
ne oynadınız bakalım hangi oyunu :)))
şimdiki bebekler çok bilmiş ya doğdukları gün gözlewrini açıp nasılda bakıyorlar eskiden öyle değilmiş bebekler hemen açmazmış gözlerini.
darısı senin basına kuşum biliyorum herzaman ayni şeyi söylüyoruz ama daha öteye gidemiyoruz biliosun. elimde bir sihirli değnek olsada kelebeğini karnına koyabilsem .

canımsın benim yaaaaa :1hug:
valla doruk la şimdilik bakışıyoruz ama mimikleri gülüşü bakışı bi harika yaa kucağıma alıp konuşuyorum allahım gözlerimin içine bi bakışı var eriyorum resmen
inş. bende en kısa zamanda yaşarım cnm bu duyguyu evet elden bi şey gelmiyor biliyorum ama ass daha sabır inş. mutluluğumuz tam olucak bu sefer hep bi şeyler yarım eksik böyle

ilsu boncuğun çok güsel cnm yaaa ne güsell gözleri var bu resimde daha net çıkmışşş

o çatlaklar malesef kremle düzelmiyo r tatlımyaa ciddi paralara değişik yöntemlerde düzelenler varmış

o parada bende yok..

ilsu boncuğun çok güsel cnm yaaa ne güsell gözleri var bu resimde daha net çıkmışşş

o çatlaklar malesef kremle düzelmiyo r tatlımyaa ciddi paralara değişik yöntemlerde düzelenler varmış

o parada bende yok..

cok saol teyzesii , ewvet bu resimde çok net çıktı gözleri tunişin.

rejene renue falan diyorlardı ya bende netten baktm fasa fiso diyorlar .aynen o para bende de yok laserle falan yok ediyorlar sanirim catlakları .napalım onlarla yasamaya alışcaz ozamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sana yeni mail attım okursun maillerinde geldi çok öptüm seni ve miniği

mailini aldım canım, çok şaşırdım çok.
biraz cevap yazmaya çalıştım ama ilaydadan fırsat olmadı. kısa kesmek zorunda kaldım.
fırsat bulursam bu gece yine yazıcam canım.

bu arda yaprakçığım resimlerin süper çıkmış ..... canım arkadaşım allahım seni ve aileni nazarlardan korusun çok güzel birbirine yakışan bir ailesiniz bu arda ilayda babasın açok benziyor bacım ben sana pek benzetemedim

sağolasın canım benim. o senin güzelliğin. ben de bekliyorum senden fotolar.
amin canım Allah cümlemizin ailesini korusun nazarlardan ve kötü insanların şerrinden kötükedihüso (anladın sen onu)

evet canım mavişimi ilk gören babasına benzetiyor. hele ilk günler hık demiş burnundan düşmüş derler ya öyleydi. zamanla biraz değişti tabi. ayrıntılarda bana benziyor mesela burnu, göz yapısı falan gibi. ama benim gözlerim maviş değil tabi, babasının da renkli değil. benim teyzemin gözleri mavidir ona mı çekti acaba. ilginç. umarım değişmez göz rengi. ben ona çok yakıştırıyorum :nazar:
ama iklim abası da çok güzel çok. sütlü çikolata canım ya. hele o hecelemeleri. insanın ısırası geliyor bunları. valla bazen dayanamayıp hafiften ısırıyorum. mıncıklıyorum falan. bazen aşırıya kaçıyorum herhalde ağlamaya başlıyor cadı kaydirigubbakcemile

canım maile baktım gelmemiş sanırım hatlarda bir hata var
gönderirsen sevinirim
meleklerinize iyi bakın havalar soğumaya başladı canlarım
diloşşş iyiyim kalebodur seçiyorum yer banyo wc için çok kararsızım beni parke yapmaktan vazgeçirdiler yeni inşaat ya ikli kalebodur olsun daha sonra parke yaptırmak kolay altı sağlam olur dediler kısmet artık canlarım evm bitinve resmini koyarım sizlere
hala ist. yağmurlumu kızlar dikkatli olun öpüldünüz
diloşum allah sanada en kısa zamanda bebiş nasip eder inş.

tamam canım tekrar gönderirim ama niye gitmiyor ya anlamadım. senin verdiğin adrese yolladım diloş da aynısını vermişti. neyse yine yollarım canım. sen de bizlere yolla ama.
ev durumları nasıl epey kolayladınız herhalde. hadi hayırlısı.
canım şimdi eviniz bitince hemen taşınacakmısınız, eşin ne zamana kadar gidicek yurtdışına yani ev bitince temelli gelecekmi. ay inşallah gelir de biran önce bebişiniz olur. Allah kolaylık versin canım. bu arada sen hangi şehirdeydin. yazdın belki ama unuttum ya kafa kalmadı kusura bakma yaşlanıyorum herhalde -tatlicadiarzu-

yaprakcım sen ilk adetini olmadın mı daha ? inş olursun cünkü göbüş epey gidyormuş

iklimcim sen kaç ay sonra olmuştun ilk adetini , inş bende en kısa zamanda olurum .aynaya bakmıyorum göbeğimi görmemek için birde catlakta oldu bende .kötü duruyor .krem falan arastırıp sürcem henüz kırmızı renkteler belki bi faydası olur

yok canım ya henüz olmadım, emzirdiğim için bu normalmiş. yani iklimsu gibi hemen olanlar da varmış ya da 7-8 ay hatta 1 yıl süren de. benim zaten eskiden de adetlerim çok düzenli değildi. o yüzden uzayabilir yani.
göbeğim çok yok benim de kalça basen kısımlarım var yani. oralar olmasa ince uzun bir hatun olacam. ama inşallah önümüzdeki yaza kadar kilolarımı vericem. şimdi ne diyet ne spor bişey yapamıyorum. yani yemeği azaltsam sütüm birikmiyor. yani öyle aşırı da yemiyorum. sabah kahvaltısı akşam yemeği aralarda da meyve falan. ama tabi bazen kalorili şeylere çok yükleniyorum. çikolata, pasta, tatlı gibi. spor yapsam yine veririm ama spora da hiç halim kalmıyor. ek gıdaya başladığımızdan beri zaten, sebze hazırla, meyve hazırla, yoğurt mayala epey vakit alıyor canım. sen de başlayınca görüceksin bak. çok zaman gidiyor. yeterki yesinler. bazen yemiyor atılıyor yazık oluyor üzülüyorum ama genelde yiyiyor maşallah :nazar:

canım benimde karnımın sol alt kısmında çatlak oldu. ve doğumdan sonra çıktı ortaya. hamilelikte hiç bişey yoktu son ay demekki ne olduysa oldu. avuçiçi kadar bir bölge ama rahatsız edici tabi. ben sadece arada nemlendirici sürüyorum öyle özel bir krem sürmüyorum yani. aman napalım canım ya her güzelin bir kusuru varmış. o çatlaklarda bize bebişlerimizden hatıra işte.

ayyy canlar yaaa
hepiniz gelip yazmışsınız ne güzel
niye hiç denk gelemiyoruz yaaaaaaa
ilsum bu ne güzellikle yaaa tam esmer bomba valla
ve acayip büyümüş kıssss daha 2.5 aylık gibi gibi
kırkbinkere maşallah
diloşum bitanem bende yeni yeni mailler resimler istiyorum fıstıkım
yaprakım cnm benim mailini okudum bitanem ve cevap yazdım
burdan da yazıyorum harikasın allahım hep böyle mutlu etsin sizi
ama kusura bakmayın da mavişimin güzelliği sizin güzelliğinizi gölgede bırakmış
sinem kuş kolay gelsin sana cnm tecrübelilerin tavsiyesini dinle cnm bence de
bu arada güzel duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum
bende hepinizi öyle çok seviyorum
çok içten ve samimiyim inanın buna
inanıcağınızı biliyorum çünkü eminim sizlerde benim hissettiklerimi hissediyorsunuz
kocaman öpüyorum seni
dün doruklaydım teyzeleri
büyümüş benim oğlum yaaaa
bi bakışı var gözlerimin içine
sanki anlıyor dediklerimi
içime sokasım geliyor onu
1 gün görmesem deli gibi özlüyorum
dün gece 3 de oyun oynuyorduk pamuğumla
harika bi şey yaaaaaa
3 prensesime 1 prensime kırkbin kere maşallahlar olsun

diloşum gelmişsin yine cıvıl cıvıl renklendirmişsin sayfayı.
evet tatlım ya karşılaşamaz olduk artık sayfada.
biz iklimsuyla genelde gece takılıyoruz bebişler uyuduktan sonra sen de gündüz geliyorsun mağazadayken nete bağlanıyorsun akşamları malum yeni bir aşkın var gözün başka bişey görmüyor şu aralar. paşamız da büyüyormuş, teyzesine anlamlı bakışlar atıyormuşmaşallah ona :nazar:
tatlım ben mailini okudum. en kısa zamanda cevap yazıcam. belki bu akşam belkide yarın.

diloşum mavişin güzelliği senin gibi dillere destan maşallah size :nazar:
beni tabi gölgede bırakacak. ben zaten öyle fazla güzel değilimdir idare eder işte. ama mavişim güzel olsun. o benden hep birkaç adım önde olsun. güzellikte, eğitimde (gerçi benim kadar okuyup kafayı yemesini istemem orası da ayrı konu da) her alanda yani.
dilek teyzesi gibi cıvıl cıvıl sıcakkanlı bir kız olur inşallah. a.s.

yaprakcım mailine resimlerimi gönderdim canm bakarsın

ilsu canım aldım mailini tatlım sağol. çok güzel fotolar. ben senin resmini görmüştüm daha önce zaten o zaman da söyledim ya sana türk sineması artistlerinden birine benziyorsun diye. yani maşallah herşeyinle süpersin.

ay kızlar biz de burda körler sağırlar birbirini ağırlar pozisyonunda değiliz dimi.:içelim:
ama bu topiğin bayanları da bebişleri de çok güzel yani doğruya doğru. bu arada kendime de pay çıkarıyorum bakarnısın :roflol:

Back