4 haftalık mı? Son adet tarihin ne zaman ya da biliyorsan ovulasyon günün ne zamandı?Merhaba
Sanirim bos gebelik yasiyorum dort haftalikmis bebegim kese var ama icinde embryo yok maalesef kanamalarim da var dr gittim dusuk riskin var bu durumda beklemekten baska carem yok basindan boyle bir durum gecen var mi yardim lutfen ne yapmaliyim ????
Son adet tarihim 27 ekim4 haftalık mı? Son adet tarihin ne zaman ya da biliyorsan ovulasyon günün ne zamandı?
Düzensiz adet oluyorsun sanırım.ben boş gebelik yaşadım.yapman gereken bir süre daha beklemek bir hafta sonra tekrar git.o zamana kadar dikkat et dinlen geç döllenme olabilir.iniaşşah sağlıklı bir gebeliktirSon adet tarihim 27 ekim
Ama bebegim dort haftalik gorunuyor su an kanamalarim var dr da gitmedim bugun nasil yapicam hic bilmiyorum basindan boyle bir sey gwcen varsa yardim lutfen
Surekli dr daydim zaten her gun gidiyorum bos gebelik olabilir dedi dr kese var ama bebek yok kanamam var benimde tesekkurler bilgiler icin size de gecmis olsunDüzensiz adet oluyorsun sanırım.ben boş gebelik yaşadım.yapman gereken bir süre daha beklemek bir hafta sonra tekrar git.o zamana kadar dikkat et dinlen geç döllenme olabilir.iniaşşah sağlıklı bir gebeliktir
Teşekkür ederm inşallah yarın randewum bakalım çok stresliyimBisey demek icin erken sanirim cnm
Umudunu yitirmeden bekle bakalim
Kesenin gorunmesi iyi bir sey insallah kalp atisi da alirsin
Her sey gonlunce olsun insallah
Yillar once yazmssnz belki cevap verrseiniz gebe kalabildiniz miArkadaşlar merhaba. Hamileydim. Dün yine boş gebelik olduğunu öğrendim. Bu artık 3. kez böyle oluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. 2 kez kürtaj oldum bu sefer doktor kürtaj henüz gerekmiyor söylüyor. Eşimin ve benim bütün tahlillerimiz normal, genetik bir bozukluk ta yok. Neden böyle oluyor neden hiç bir doktor sebep bulamıyor anlamıyorum. çok üzgünüm ve benim durumumda olan bunları yaşayan birileri varsa fikir almak sohbet etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemişsiniz merak ediyorum.
Aynı durumdayız 2.kaybımdı boş gebelik Ocak’ta kürtaj oldum doktor sorun yok dedi düzenli de adet görüyorum 1-2 ay daha bekleyip ondan sonra tedavi düşünüyorum çalışıyorum nasıl vakit ayırırım onu da bilmiyorumBoş gebelikten sonra kürtaj oldum 1yıl geçti hala gebelik oluşmadı görünürdesorun yokde aşılama dedi napayım ben fikir verin
BEnde öyle yaptım akılına bıraktım bi kaç böyle devam etsin başka dr gidip klomen tedavisi görüp olmazsa aşılama mı tüp mü karar veremiyorumAynı durumdayız 2.kaybımdı boş gebelik Ocak’ta kürtaj oldum doktor sorun yok dedi düzenli de adet görüyorum 1-2 ay daha bekleyip ondan sonra tedavi düşünüyorum çalışıyorum nasıl vakit ayırırım onu da bilmiyorum
Ben doktora ondan bahsettim onu yapacağımıza düzenli ilişki dedi aynı hesap çünküBEnde öyle yaptım akılına bıraktım bi kaç böyle devam etsin başka dr gidip klomen tedavisi görüp olmazsa aşılama mı tüp mü karar veremiyorum
Nasıl aynı hesap? Düzenli ilşkiye giriyoruz olmadı 1 yıl olduBen doktora ondan bahsettim onu yapacağımıza düzenli ilişki dedi aynı hesap çünkü
Geçmiş olsun Allah sabır versin neymiş o boş gebeliğe neden olan rahimle alakalı durum açıklama yaptı mı doktorTopikte birçok güzel haber okudum baştan sona.Uğurlu geldi bizlere diyen olmuş inşallah bizlere de Uğur getirir. Bende bu hafta boş gebelikten kürtaj oldum,ilk boş gebelik olduğunu duyduğumda dünyam başıma yıkıldı ki şoktan ağlayamadım bile.Eşim moral vermeye çalıştı ama o da inanılmaz üzgündü.Doktorumuz açıkladıkça biraz daha kabullendik ve mecburen operasyon gerçekleşti.Sadece kendime Rabbim ne eylerse güzel eyler nasip böyleymiş diye avutuyorum.Doktor 2 ay bebek çalışması yok dedi çünkü rahimde boş gebeliğe neden olan etken 2 ay daha devam edebiliyormuş kızlar.Eğer bu 2 ay içinde yine gebe kalırsan aynı sonucu görebiliriz dedi Allah korusunEn başta dediğim gibi sabırla inşallah sizler gibi sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız
Hı genel açıklama anladım ben farklı bir açıklama yaptı sandım da o yüzden sordum benim 2.kaybım o şekilde oldu ilkinin kalbi durmuştu 13. Haftada her türlü test yapıldı eşimde sorun çıktı birtek tedavisini de gördü bekliyoruzKromozomal ya da insülin direnci gibi çevresel etmenler olabilirmiş belli bir sebebi yoktur diyor doktor.ama en sık karşılaşılan durum uygun olmayan yumurta ve spermden kaynaklanmasıymış.eğer bebek oluşsaydı doktor otizmli ya da downlu bir bebek olabilirdi dedi.bir kaç kez tekrarlarsa genetik test yapılıyormuş ama yaşım ileri olduğu için biz yakın zamanda yaptırmayı düşünüyoruz