Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bos gebelık nedeniyle ocak ayında kurtaj oldum.ilk adetten sonra yıne hamile kaldım ve suan cok korkuyrm 6 hafta ve henuz dra bile gıdrcek cesaretım yok.. ilk gebelik boş olup ıkıncısı saglıklı gebelık olan sızden gelecek bir iki tatlı söze cok ama cok İhtiyacım var..
Bos gebelık nedeniyle ocak ayında kurtaj oldum.ilk adetten sonra yıne hamile kaldım ve suan cok korkuyrm 6 hafta ve henuz dra bile gıdrcek cesaretım yok.. ilk gebelik boş olup ıkıncısı saglıklı gebelık olan sızden gelecek bir iki tatlı söze cok ama cok İhtiyacım var..
İçini ferah tut geçen yıl bu Zaman'lar boş gebelik geçirdim şuan ikinci hamileliğim ve çok şükür herşey yolunda kızımı bekliyorum şuan 26haftalık hamileyim cesaretini topla ve hemen doktora git inşllah Rabbim gönlüne göre versin herşey yolunda gider inşllahBos gebelık nedeniyle ocak ayında kurtaj oldum.ilk adetten sonra yıne hamile kaldım ve suan cok korkuyrm 6 hafta ve henuz dra bile gıdrcek cesaretım yok.. ilk gebelik boş olup ıkıncısı saglıklı gebelık olan sızden gelecek bir iki tatlı söze cok ama cok İhtiyacım var..
Benim de ilk gebeligim boş gebelikti malesef. Ama şuan 4 aylık hamileyim 3.5 ay sonra yeniden hamile kaldım çok şükür. İyi düşün iyi olsun :)Bos gebelık nedeniyle ocak ayında kurtaj oldum.ilk adetten sonra yıne hamile kaldım ve suan cok korkuyrm 6 hafta ve henuz dra bile gıdrcek cesaretım yok.. ilk gebelik boş olup ıkıncısı saglıklı gebelık olan sızden gelecek bir iki tatlı söze cok ama cok İhtiyacım var..
Cok sagolun kızlar bugun gorduk miniğimi ve pıtpıtları da duyduk ustelik Allah evlatlarınızı sıze bagıslasın :) cok tesekkur ederim içimi ferahlattınız
Aminnnn cok tesekkur ederim darısı basınıza :)Çok sevindim canım Allah kucağına almayı da nasib etsin inş. Darsı benim başıma :)
Gecmis olsun canim Allah yakin zamanda saglikli sihatli evlat nasip etsin.8+6 da dusuk yapmistim 1 yil once.agrim basladi dikkatlice wcye gir ben keseyi kacirmamak icin yavasca idrarimi yapiyordum bir anda dustu ve ardindan kan bosalmaya basladi 1 gun cekmistim agrisini.benim kanamam baslamasiyla 3 4 saat icinde dusuk gerceklesti.Allah yardimcin olsun kotu bir durum.inancini kaybetme ve asiri agri ve kan olursaa dr basvur..tekrar gecmis olsun..Kızlar 6+5 te boş gebelik tanısı kondu. Tüp bebek ilaçlarıni bırakalı 2 gün oldu. İlaclari bırakınca kendiliğinden düşer dedi doktor. Lekelenme var ama kanama başlamadı. Ne zaman başlar bi fikriniz var mi
Teşekkür ederim canım amin inşallahGecmis olsun canim Allah yakin zamanda saglikli sihatli evlat nasip etsin.8+6 da dusuk yapmistim 1 yil once.agrim basladi dikkatlice wcye gir ben keseyi kacirmamak icin yavasca idrarimi yapiyordum bir anda dustu ve ardindan kan bosalmaya basladi 1 gun cekmistim agrisini.benim kanamam baslamasiyla 3 4 saat icinde dusuk gerceklesti.Allah yardimcin olsun kotu bir durum.inancini kaybetme ve asiri agri ve kan olursaa dr basvur..tekrar gecmis olsun..
Merhaba.konunun uzerinden cok uzun zaman gecmis ama insallah msjimi görürsün canim.bende 1 hafta once kurtaj oldum ve enfeksiyon kapmisim. Senin tekrar cocugun oldu mu yapisiklik varmiymisselam bende boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum benim daha yeni kasım ayında kürtaj oldum çok zor bi durum iyileşmeye çalışırken bi de üstüne parça kalmasından dolayı ikinci kez kürtaj oldum bu beni daha da sarstı neyse yine iyileşmeye çalışırken şu an kürtaj sonrası ilk adetim ve çok kısa sürdü yapışıklıktan korkuyorum çok da ağrım var yarın doktora gideceğim ama 2 gündür içim içimi yiyor
Canim ben 1,kere bos gebelik yasadim ve uzerine pihtilasma tahlili yaptirdim ve kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim..Arkadaşlar merhaba. Hamileydim. Dün yine boş gebelik olduğunu öğrendim. Bu artık 3. kez böyle oluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. 2 kez kürtaj oldum bu sefer doktor kürtaj henüz gerekmiyor söylüyor. Eşimin ve benim bütün tahlillerimiz normal, genetik bir bozukluk ta yok. Neden böyle oluyor neden hiç bir doktor sebep bulamıyor anlamıyorum. çok üzgünüm ve benim durumumda olan bunları yaşayan birileri varsa fikir almak sohbet etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemişsiniz merak ediyorum.
Merhaba öncelikle çok uzuldum. Bizimde bir akrabamız böyle oluyor ve sebebide kan pıhtılaşması sizde de büyük ihtimal kan pıhtılaşması var. İyi günler.Merhaba lar şuan çaresizlik içindeyim Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun bende 3 düşük yaşadım 5 haftalik hepsi neyse 6 ay ara verdik 4uncuye gebe yim geçen hafta boş gebelik soylenildi çok Üzgün düşünceli durumda yim 4 tane bebeğim i kaybettim hala derdimi ogrenemedim gereken tüm tahliller yapıldı yine bir şey yok benim gibi olupta sağlıklı gebelik geçirenler varmi
Arkadaşlar merhaba. Hamileydim. Dün yine boş gebelik olduğunu öğrendim. Bu artık 3. kez böyle oluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. 2 kez kürtaj oldum bu sefer doktor kürtaj henüz gerekmiyor söylüyor. Eşimin ve benim bütün tahlillerimiz normal, genetik bir bozukluk ta yok. Neden böyle oluyor neden hiç bir doktor sebep bulamıyor anlamıyorum. çok üzgünüm ve benim durumumda olan bunları yaşayan birileri varsa fikir almak sohbet etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemişsiniz merak ediyorum.
Merhaba lar şuan çaresizlik içindeyim Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun bende 3 düşük yaşadım 5 haftalik hepsi neyse 6 ay ara verdik 4uncuye gebe yim geçen hafta boş gebelik soylenildi çok Üzgün düşünceli durumda yim 4 tane bebeğim i kaybettim hala derdimi ogrenemedim gereken tüm tahliller yapıldı yine bir şey yok benim gibi olupta sağlıklı gebelik geçirenler varmi