Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Selam kizlar bende 1 senenin sonunda bos gebelik yasadim 6 ay gecti 2 aydir deniyoruz malesef olmuyo..korkuyorum..destekletici olarak folic asit disinda birsey kullanan varmi?

Slm kızlar bende bu dertten 2 gun once kurtaj olmak zorunda kaldım. . Bı an evvel yenı den hamile kalmak istıyor um yaşım 30 cunku bekleyecek pek zmn yok. . Ancak cok korkuyorum yınelermi dıye.. Bu sekilde saglıklı cocuk olan varmı yada hamile kalan lutfen yardım istıyrm psikolojım kotu oldu

Bos gebelık nedeniyle ocak ayında kurtaj oldum.ilk adetten sonra yıne hamile kaldım ve suan cok korkuyrm 6 hafta ve henuz dra bile gıdrcek cesaretım yok.. ilk gebelik boş olup ıkıncısı saglıklı gebelık olan sızden gelecek bir iki tatlı söze cok ama cok İhtiyacım var..

2 kere boş gebelik gecirip 3. Gebeliğimde kızıma kavustum canım:) ben de kan pıhtılasması vardı hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım. Lütfen hiç korkma ve doktora gidip muayeneni yaptır bian önce, dualarım seninle insallah bebegini saglıklı sıhhatli kucagına alırsın

Bir kaç sayfa önlerde detaylı olarak hikayemi yazmıştım ben,istersen oku moral olur belki..

Özet geçecek olursam,ben 2 boş gebelikten sonra oğluma kavuştum..Şu an 21 aylık ve sağlıklı çok şükür..İkinci boş gebelik sonrası birsürü test yapıldı,genetiklere bakıldı vs ama hiç bir sorun çıkmadı bizde..Tamamen kader,Allah vergisi..Sabretmek gerek,Allah'a inanmak gerek..

Umarım bu hamileliğin sağlıklı sonuçlanır..

Amin cok tesekkur ederim inşallah bu sn olur ve guzel haberlerimi sizlerle paylasırum. .rabbim evlatlarınızı sıze bagıslasın :)

İçini ferah tut geçen yıl bu Zaman'lar boş gebelik geçirdim şuan ikinci hamileliğim ve çok şükür herşey yolunda kızımı bekliyorum şuan 26haftalık hamileyim cesaretini topla ve hemen doktora git inşllah Rabbim gönlüne göre versin herşey yolunda gider inşllah

Benim de ilk gebeligim boş gebelikti malesef. Ama şuan 4 aylık hamileyim 3.5 ay sonra yeniden hamile kaldım çok şükür. İyi düşün iyi olsun :)

Kızlar 6+5 te boş gebelik tanısı kondu. Tüp bebek ilaçlarıni bırakalı 2 gün oldu. İlaclari bırakınca kendiliğinden düşer dedi doktor. Lekelenme var ama kanama başlamadı. Ne zaman başlar bi fikriniz var mi

Gecmis olsun canim Allah yakin zamanda saglikli sihatli evlat nasip etsin.8+6 da dusuk yapmistim 1 yil once.agrim basladi dikkatlice wcye gir ben keseyi kacirmamak icin yavasca idrarimi yapiyordum bir anda dustu ve ardindan kan bosalmaya basladi 1 gun cekmistim agrisini.benim kanamam baslamasiyla 3 4 saat icinde dusuk gerceklesti.Allah yardimcin olsun kotu bir durum.inancini kaybetme ve asiri agri ve kan olursaa dr basvur..tekrar gecmis olsun..

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Merhaba.konunun uzerinden cok uzun zaman gecmis ama insallah msjimi görürsün canim.bende 1 hafta once kurtaj oldum ve enfeksiyon kapmisim. Senin tekrar cocugun oldu mu yapisiklik varmiymis

Arkadaşlar merhaba. Hamileydim. Dün yine boş gebelik olduğunu öğrendim. Bu artık 3. kez böyle oluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. 2 kez kürtaj oldum bu sefer doktor kürtaj henüz gerekmiyor söylüyor. Eşimin ve benim bütün tahlillerimiz normal, genetik bir bozukluk ta yok. Neden böyle oluyor neden hiç bir doktor sebep bulamıyor anlamıyorum. çok üzgünüm ve benim durumumda olan bunları yaşayan birileri varsa fikir almak sohbet etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemişsiniz merak ediyorum.

Canim ben 1,kere bos gebelik yasadim ve uzerine pihtilasma tahlili yaptirdim ve kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim..
Uni hastanesini secmeni tavsiye ederim bu surecte detayli tup bebek merkezi olan ozellikle..
3 kere bossa hepte raslantisal degildir gibi geliyor..proflar calisiyor mesai disi muayenelerine gitsen universitede ozellikle hematoloji bolumu olan bir hastane olsun bence..coraspin vs kullandirdilar mi
Suanki durumuna ne denir rabbim saglikli ve sihatlisini hayirli zamanda nasip etsin insallah.

Merhaba lar şuan çaresizlik içindeyim Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun bende 3 düşük yaşadım 5 haftalik hepsi neyse 6 ay ara verdik 4uncuye gebe yim geçen hafta boş gebelik soylenildi çok Üzgün düşünceli durumda yim 4 tane bebeğim i kaybettim hala derdimi ogrenemedim gereken tüm tahliller yapıldı yine bir şey yok benim gibi olupta sağlıklı gebelik geçirenler varmi

Merhaba öncelikle çok uzuldum. Bizimde bir akrabamız böyle oluyor ve sebebide kan pıhtılaşması sizde de büyük ihtimal kan pıhtılaşması var. İyi günler.

Konunun baş sayfalarında kendi hikayemi uzun uzun yazmıştım, isterseniz ordan da okuyabilirsiniz.. ama özet geçme gerekirse 2 boş gebeliğim var, ikisi de 8.haftaya girecekken oldu ve ikisinde de kürtaj olmadım gerek kalmadı.. düşük kendiliğinden gerçekleşti ama çok zor bir süreçti elbette ki.. genetik testlerde de herhangibir sorun çıkmadı, kan tahlillerimde normaldi.. doktorum her şey normal çıkınca "kader kısmet şans" dedi.. ve 3.gebeliğim çok şükür sağlıklı oldu canlı doğum oldu ve oğlum şu an 3 yaşını bitirdi.. Allah'ım hayırlısıyla isteyen herkese versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…