- 5 Ağustos 2013
- 2.516
- 207
gelde deme işte, GERİZEKALI bu insanlar.. Yahu biz bu topikte neler okuduk, nelere şahit olduk bilsen.. Okusan bi.. Bi arkadaşımızda üst üste 2 boş gebelikten sonra, üstelik depremzedeydi yanlış hatırlamıosam, babasını kaybetmişti yine yanlış hatırlamıorsam..O ay hamiş kaldı ve bebeği var şimdi.. Ne saçmalıo bu insanlar yaa?? Kim ki o böyle konuşup moralini bozuyor senin?Dr.dan daha çok dr.sanıolar kendilerini orda çalışanlar. Bu aynı şey gibi, hani hasta bakıcıların dr. edasıyla tavırları vardır ya refakatçılara karşı, yada güvenlikçilerin kendini polis sanmaları gibi bi durum bu benm gözümde.. Dr. demeden, gereken genetik araştırma,tahliller yapılmadan ve yapılmış dahi olsa çıkmayan candan umut kesilmeyceğinden, kesin diye bişey yoktur bana göre.. Üzülme, elbet tutacaktır..
nie bozuyosun moralini, sen onunkini bozsaydın ya kendini ne sanıyosun diye.. takma kafana cahil bunlar işte... umarım bi problem yoktur
Walla o an basiretim baglandı heralde kızlar hiçbişey diyemedim gerizekalıya ama moralim cok bozuldu neyse yine de doktorun dediği oldu o testleri de yapıcak mecburen inşallah sonuclar güzel gelir