- 5 Ağustos 2013
- 2.516
- 207
inan bu işler gerçekten kader kısmet birazda, yeni daha ya, bi ark.ım dr.a gitti, hamişlik öncesi testler filan falan, derkeeen dr. şuan bi tedavi görmeden hamiş kalman söz konusu olamaz, yumurtalıkların tembel mi ne öyle bişey demiş. Çok üzüldü, yıkıldı filan, o ay hamile kaldı!! :) inanabiliyor musun? Dr. bile senin şu durumda hamiş kalman ilginç demiş, detayları bilemeyeceğim, belki dr. tecrübesiz idi , belki bindebir olacak bişey denk geldi ve hamiş kaldı o imkansızlıkta bile (dr. öyle demiş ya hani?)
Başka bi ark. ise ilaç ile regl oluyodu, regleri düzensiz ve az idi.. Evlendikten 2,3 ay sonra dr. tedavi görmen gerek dediği halde, hamile kaldı ve şimdi çok şirin bi kızı oldu.. :) Bunlar seni motive etsin diye yazdığım, bildiğim bi kaç örnek.. Demem o ki, imkansız gördüklerinde bile bi olurluk olur, yeter ki O, OL DESİN.. Dua et, ümitsizliğe kapılma, sağlıklı nasip et de, o kadar.. Emi?
Cok saol cnm yaa böyle seyleri duymak umutlandırıyo insanı:) aslında cok heyecanlıyım doktora göre 3. yü de denemeliymişim tahlillerden önce bazen onu dinlesem mi acaba diyorum sabırsızlanıyorum yeniden hamile olmak için:) bugün regl oldum ve doktorun söylediği korunma sürem sona erdi ne dersiniz oluruna bırakıp herseyi korunmaktan vaz mı gecsem:))