- 1 Şubat 2012
- 3.101
- 3
oh oh maşallah, alacan tabi ciciler yeğenimizeeee..Az mı bekledik bu anları??? çok şükürrrrrrrrrrr.... Eveeeeeeeeet hazır mıyııııııııııııızz? bende söylüorummmmmmmmm.. :) bi paşada benden gelsin :)))))) erkekmiş kızlarrrrrrrrrr benmde..
ayy hiç sormaa canm yaaa, kız ismi söyledim misal bi arkadaşa belli değilken cinsiyeti, Masal dedim, o ne be dedi, hikaye ,yok roman koy bari dedi, bi gıcık oldumki sorma..Saygı gerekli azıcık karara saygı.. Bencillikten başka bişy değil ki bu..Neyse, önümüze bakalım canlar.. Bende fikirlere açığım..Ad önerisi olarak yani..
eveeeet, kızlar cinsiyetimiz de belli oldu, insan değişik bi hale giriyor, önce hamile olduğumuzu öğrendik, korkuyla karışık buruk bi sevinç yaşadık...Öncemizde boş gebelik yaşadığımız için.. Çok şükür bugünlere geldik, şimdide cinsiyeti öğrenince daha farklı bi sevince duyguya büründüm.. Sizde de öyle oldu mu? Sezeye katılıyorum, boş gebelik geçiren arkadaşlarım, asla üzülmeyin, genetiksel bişey olmadıkça, tekrarlayan bi durum değilmiş bu, dua edin ve içinizi ferah tutun..Güzel günler bizleri bekliyor Allahımın izniyle..
canım benim allah oğluşuna ve size uzuuuuuunnn ömürler versin inşallah, hayırlı olsun, şans getirsin oğluşun sana.
cinsiyetten sonraki adım, ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi oluyo, onları da hayırlısı ile bi atlatalım. sabırsızlıkla doğumu beklicez sonra. haaaa bi de tabi isim telaşı var ondan sonra. ben o işi şimdilik kocişe devrettim, o yana yakıla aramaya devam ediyo
bu arada hafta sonu ben de bebişime ilk kıyafetlerini aldım. 10'lu bi hastane çıkışı. maviş maviş
kendime de hamiş kıyafetleri tabi. bacaklar tam gelse de pantolonların beli sıkmaya başladı
bi deeee temmuzum sen bebişini hissediyor musun. veya sezey sen ne zamn hissettin oğluşunu:44: ben daha bi şey hissetmiyom da