- 1 Şubat 2012
- 3.101
- 3
taze annelerrr nerelerdesinizzzz
ben buralardayıııımmmmm :) kızlar ya bende hem mide açlığı hem göz açlığı başladı.. karnım doymuyo şimdilerde bi de hep bebek eşyaları, kıyafetleri satan siteleri geziyorum gözüm doymuyo( ama hala almaya cesaret edemiyorum, ya bişey olursa diye..(Allah korusun).. sizde durumlar nasıl bakalım?
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır:)aslında aylardır yazıları takip ediyorum konuyu görünce paylaşmak istedim benimde ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle kürtaj ile sonlandırıldı 3 ay ara verdik ve bıraktığımız ilk ayda tekrar hamile kaldım 4 haftalık şimdi ama bende aynen korku içerisindeyim yine bişey olacak diye yürümeye korkuyorum nerdeyse paranoyaklaştım galiba:)
hoşgeldin diyelim sana o zaman :) o korku hepimizde var canım, normal yani.. yoğurdu üfler olduk biz.. ama ne bileyim yıldırım aynı yere iki kere düşmez diyip motive edelim kendimizihamileliğin de hayırlı olsun, sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.. şimdiden dikkat ediyo olmanda güzel bişey, tedbir bizden takdir Allah'tan dimi.. :)
kesinlikle canım inş hepimiz sağlıklı bi şekilde kucaklarız bebişlerimizi :) sen tehlikeyi atlatmışsın allah ın izniyle çok sevindim darısı başıma
tam atlattığım söylenemez ama olsun bugünlerime şükürler olsun.. benim plasentam aşağıda olduğu için şiddetli bir kanama geçirdim, bi süre hastanede yattım ve kesilmeyen lekelenmeler yaşıyorum.. yaklaşık 3 aydır da yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum.. ama az kaldı, doktorum geçecek gibi görünüyo dedi.. olsun Rabbim böyle dert versin..:) sizler gezip dolaşın benim yerime inşallah.. :)
inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda yat canım bende ilk gebeliğimde 15 gün yattım ama işe yaramadı malesef sen bu günlere kadar gelmişsin çok şükür bundan sonrasıda gelir Allah ın izniyle topiç gibi bebişlerimiz olsun inşallah:)
ha haaa senin iştahın açılma zamanı bacımm. yavaş yavaş kilolar gelmeye başlar sendeben buralardayıııımmmmm :) kızlar ya bende hem mide açlığı hem göz açlığı başladı.. karnım doymuyo şimdilerde bi de hep bebek eşyaları, kıyafetleri satan siteleri geziyorum gözüm doymuyo( ama hala almaya cesaret edemiyorum, ya bişey olursa diye..(Allah korusun).. sizde durumlar nasıl bakalım?
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır:)aslında aylardır yazıları takip ediyorum konuyu görünce paylaşmak istedim benimde ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle kürtaj ile sonlandırıldı 3 ay ara verdik ve bıraktığımız ilk ayda tekrar hamile kaldım 4 haftalık şimdi ama bende aynen korku içerisindeyim yine bişey olacak diye yürümeye korkuyorum nerdeyse paranoyaklaştım galiba:)
Merhaba arkadaşlar bende deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Bende 2009 yazında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Bir kaç hafta bekledikten sonra büyük ultrason ile de bakıldıktan sonra kesin karar verildi ve ilk gebeliğim olduğu için önce ilaçla düşük yaptırdı doktorum, rahime fazla zarar vermek istemiyorum dedi. Çok sancılı bir düşükten sonra kürtaja alındım ve bir sene korkudan çocuk düşüncemizi erteledik, hemde dinlenmek istedim hem fiziken hemde manevi açıdan. İlk hamilelikte böyle bir şeyle karşılaşmak çok üzücü elbette. 2011 Ocak ayında oğlum dünyaya geldi her şey çok normal gelişti hamileliğimde hiç sorun yaşamadım çok şükür. Şimdi de 30 haftalık hamileyim. Yani ilkinde boş gebelik yaşadık diye bir daha aynı şeyi yaşayacağız diye bir şey yok. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
taze annelerrr nerelerdesinizzzz
ben buralardayıııımmmmm :) kızlar ya bende hem mide açlığı hem göz açlığı başladı.. karnım doymuyo şimdilerde bi de hep bebek eşyaları, kıyafetleri satan siteleri geziyorum gözüm doymuyo( ama hala almaya cesaret edemiyorum, ya bişey olursa diye..(Allah korusun).. sizde durumlar nasıl bakalım?
Merhaba arkadaşlar bende deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Bende 2009 yazında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Bir kaç hafta bekledikten sonra büyük ultrason ile de bakıldıktan sonra kesin karar verildi ve ilk gebeliğim olduğu için önce ilaçla düşük yaptırdı doktorum, rahime fazla zarar vermek istemiyorum dedi. Çok sancılı bir düşükten sonra kürtaja alındım ve bir sene korkudan çocuk düşüncemizi erteledik, hemde dinlenmek istedim hem fiziken hemde manevi açıdan. İlk hamilelikte böyle bir şeyle karşılaşmak çok üzücü elbette. 2011 Ocak ayında oğlum dünyaya geldi her şey çok normal gelişti hamileliğimde hiç sorun yaşamadım çok şükür. Şimdi de 30 haftalık hamileyim. Yani ilkinde boş gebelik yaşadık diye bir daha aynı şeyi yaşayacağız diye bir şey yok. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
arkidişler, bugün kalp sesini duymaya gidicez 1 saat sonra, inşallah yavrum benledir..
arkidişleeeeer, dün bebeğimin kalp atışlarını duydukkkk(( çok duygulandım...
rica ederim arkadaşlar, bi nebze olsun rahatladıysanız benim hikayemle ne mutlu bana, şimdi birde sezeryan sonrası normal doğum (ssvd) denemeye kalkıcam Allah'ın izniyle bende onun heyecanını yaşıyorum :) Rabbim gönlünüze göre versin