Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

rica ederim arkadaşlar, bi nebze olsun rahatladıysanız benim hikayemle ne mutlu bana, şimdi birde sezeryan sonrası normal doğum (ssvd) denemeye kalkıcam Allah'ın izniyle bende onun heyecanını yaşıyorum :) Rabbim gönlünüze göre versin :KK66:

Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin.. gerçekten sağol yazdıkların için.. eminim hepimiz için moral olmuştur.. senin gibi güzel örneklere bakmak lazım :)

Hypnobirthing Mongan Yöntemi diye bir kitap var onu sipariş ettim, gelince hemen okuyup uygulamaya başlıycam. sizede tavsiye ederim, çok övdüler kitabı.

teeemmmuuuzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52:
ne kadar mükemmel tarif edilemez bi ses di mi.... gözün aydın bi tanem:nazar::emir_bebek: allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, cümlemizin inşallah, AMİN.
bi sonraki randevun ne zaman. zaman geçmez şimdi sana da artık :KK53::KK53::KK53::KK53:

Allahımmm titredim resmen heyecandan..Tarif edilemez bi ses ooooooooo.. :))) üstelik ne bileym ,karnım büyümedi ya daha, tuhaf geldi, içerde bi canlı var, mutfakta biri mi var? :pP

teeemmmuuuzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52:
ne kadar mükemmel tarif edilemez bi ses di mi.... gözün aydın bi tanem:nazar::emir_bebek: allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, cümlemizin inşallah, AMİN.
bi sonraki randevun ne zaman. zaman geçmez şimdi sana da artık :KK53::KK53::KK53::KK53:

ay canııımmmm :)) gece yarıları ağlamalarını duymak da nasip olsun :)

aaaaamin canlar.. 3 hf sonraya verdi yeni randevuyu, çok şükür ne diyim? :) şükür...Allahım isteyen ,sabredene kavuştursun yavrusunu..

Merhaba arkadaşlar. 1-1,5 ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım.kese gözükmedi ve düşük yaptım. Doktorum düşükten sonraki ilk ay regl olduktan sonra beklemenize gerek yok tarzında bişey dedi.başka arkadaşlardan duyduğumda "doktor 3ay dinlenme süresi dedi " yazmışlar. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Malum, hiç vakit kaybetmek istemiyoruz da :KK16:

Merhaba arkadaşlar. 1-1,5 ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım.kese gözükmedi ve düşük yaptım. Doktorum düşükten sonraki ilk ay regl olduktan sonra beklemenize gerek yok tarzında bişey dedi.başka arkadaşlardan duyduğumda "doktor 3ay dinlenme süresi dedi " yazmışlar. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Malum, hiç vakit kaybetmek istemiyoruz da :KK16:

merhaba, geçmiş olsun.. Düşük yaptığın için, doğal yolla yada kürtajla farketmio, benm dr.umun bana dediği, 2-3 ay rahim dinlnmeli demişti, aynı şeyle tekrar karşılaşmamak adına, istersen bu tür jinekloji sitelerinde maile cvp yazan dr.lar var, onlara bi danış..Ama bu iş biraz şans işi de...Hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
merhaba, geçmiş olsun.. Düşük yaptığın için, doğal yolla yada kürtajla farketmio, benm dr.umun bana dediği, 2-3 ay rahim dinlnmeli demişti, aynı şeyle tekrar karşılaşmamak adına, istersen bu tür jinekloji sitelerinde maile cvp yazan dr.lar var, onlara bi danış..Ama bu iş biraz şans işi de...Hakkında hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Bu arada tebrik ederim,bebiş geliyormuş. Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin İnşallah.

Teşekkür ederim. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Bu arada tebrik ederim,bebiş geliyormuş. Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin İnşallah.

evet, çok şükür arkidişim, zor süreçlerden geçtik..Hamdolsun mutlu sona gidiyoruzdur umarım..Teşekkürler, hepimiz için amin.. :)

Allahımmm titredim resmen heyecandan..Tarif edilemez bi ses ooooooooo.. :))) üstelik ne bileym ,karnım büyümedi ya daha, tuhaf geldi, içerde bi canlı var, mutfakta biri mi var? :pP

ay karnım büyümedi dio bismillah :))) benim 4,5 ay olcak nerdeyse hala karnım büyümedi :) sabret azcık, sağlıklı olsun inşallah...

öncelikle çok çok geçmiş olsun... benim fikrim şöyle.. eğer kürtaj olmamışsan ve reglin düşükten 1 ay sonra başlamışsa deneyebilirsin derim.. ama kürtaj olmuşsan en az 3 ay beklenmeli diye düşünüyorum.. rahim kendini toplamalı anne kendini toplamalı.. folik asite başlanmalı.. inşallah Rabbim sein yüzünü güldürür bizler gibi.. :)

ay karnım büyümedi dio bismillah :))) benim 4,5 ay olcak nerdeyse hala karnım büyümedi :) sabret azcık, sağlıklı olsun inşallah...

ay yok ayol :))) büyümedi derken, hani daha büyüyecek zamnda değil ya, hani karnım büyük değil ama içerde bebiş var dedi ya dr. o tuhaf geldi, sanki karın büyümryince anlaşılmıo da :p tam anlatamadım ama, karnım şişince anlyacağım anyayı konyayı :KK70:

ay yok ayol :))) büyümedi derken, hani daha büyüyecek zamnda değil ya, hani karnım büyük değil ama içerde bebiş var dedi ya dr. o tuhaf geldi, sanki karın büyümryince anlaşılmıo da :p tam anlatamadım ama, karnım şişince anlyacağım anyayı konyayı :KK70:

hee tamam afedersin şimdi anladım seni :) doğru valla ama genelde hareket edince anlıcaksın o duyguyu heycanı diolar, ben hala aynıyım sanki grip olmuşumda ondan yatıyomuşum gibiyim :) hareketlere başlar inşallah bebiş yakın zamanda..

hee tamam afedersin şimdi anladım seni :) doğru valla ama genelde hareket edince anlıcaksın o duyguyu heycanı diolar, ben hala aynıyım sanki grip olmuşumda ondan yatıyomuşum gibiyim :) hareketlere başlar inşallah bebiş yakın zamanda..

evet evet, bende de öyle, sanki (şimdi eriklerin olma zamanı ya hani) olmamış erik yemişim midemi bozmuşumda ondan bulanıomuş gibi gelio banada :)) ancak hareket ettiğinde anlayacağz dediğin gibi cnm.. Benm eski müdürem 5 aylıktı bebeği, hala eski pantolonlarını giyebiliodu :S 6.ay içinde birden bi büyüdü bizde şaşırdıkdı..İç karnı büyükmüş, dr.u öyle demiş.. Bakalım bizler nası olcaz, gerçi seninde birden pırtlayacak gibi görünüo :KK66:

kızlarrrr nasılsınızzz..
bizim bugün doktor muayenemiz vardı. teyzelerimize haber verelim dedik. büyümüş benim bebekim :nazar::nazar::nazar: kolları bacakları kıpraşıktı. gerçi ilk gittiğimizde uyuyodu herhalde, dr. kanıma vurunca oynamaya başladı :KK9::KK9::KK9::KK9:
9+5 olmuş kuzucummm.
darısı benim peşimden gelen annelerimizin başına. sezey sana demiyom, zira sen en tecrübelisinn, ben senin peşinden geliyomm :KK9:
toksoplazma için kan aldılar.
bi sonraki randevumuz 29 mayısta, ikili tarama testi için gidicez.

sezeyim, temmuzum ben de sizden çok farklı deilim. hani allah korusun besin zehirlenmesi olmuşum dabitkinim ve midem kötü gibi. ama hamişiz be ya olsun o kadaaannn. bebişlerimiz sağlıklı olsun da :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarrrr nasılsınızzz..
bizim bugün doktor muayenemiz vardı. teyzelerimize haber verelim dedik. büyümüş benim bebekim :nazar::nazar::nazar: kolları bacakları kıpraşıktı. gerçi ilk gittiğimizde uyuyodu herhalde, dr. kanıma vurunca oynamaya başladı :KK9::KK9::KK9::KK9:
9+5 olmuş kuzucummm.
darısı benim peşimden gelen annelerimizin başına. sezey sana demiyom, zira sen en tecrübelisinn, ben senin peşinden geliyomm :KK9:

ay maşallah," anne ben geliyorum iyi hazırlan" mesajıydı heralde o kıpırdanmalar... :))
ben de yarın gidicem doktora teyzeleriiiii :)) inşallah bu doktorumuzda aynı şeyleri söyler, ilacı ve yatmayı bırakırım artık..
Aman benim gibi tecrübe etmesin kimse ( buna da şükür diyelim) :) inşallah güzel çıkar sonuçlar da...

sezeyim, temmuzum ben de sizden çok farklı deilim. hani allah korusun besin zehirlenmesi olmuşum dabitkinim ve midem kötü gibi. ama hamişiz be ya olsun o kadaaannn. bebişlerimiz sağlıklı olsun da :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkesin farklı olur tabi hamileliği ama benim mide bulantılarım yanmalarım 14. haftaya kadar sürmüştü kızlar.. şimdi çok şükür herşeyi yiyebiliyorum ( balık hariç.. ıyyyy ) eskiden babam çıksa denizden yerdim.. :)) halsizlik falan da yok.. yani birazcık daha zamanınız var kızlar.. herşey güzel olcak inşallah :)

Boş kese yaşayanlar tekrar oluyor merak etmeyin ben yaşadım kendi düştü. Sonra kürtajla temizlediler. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Oğlum 12 yaşında inşaAllah. Sadece dua ve tevekkül ( Allah'a bırakma ve sığınma)

kızlarrrr nasılsınızzz..
9+5 olmuş kuzucummm.

merhaba annecik :KK66: hamdolsun iyiyim ben..Gittikçe daha iyi olucaz kızlaaaar, bebeklerimizin bizlere ihtiyacı var ne de olsa.. Oh oh maşallah hareketlendi bile bak seeeen :))) hemen hemen aynı dönem gibiyiz galiba he? benimde 8+2 gibi bugün aşağı yukarı..

bunlarda geçecek.. :KK66: yavrularımızın gözlerimizin içine dalıp dalıp baktığı an herşeyi unutacağımıza eminim ben :KK66:

Boş kese yaşayanlar tekrar oluyor merak etmeyin ben yaşadım kendi düştü. Sonra kürtajla temizlediler. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Oğlum 12 yaşında inşaAllah. Sadece dua ve tevekkül ( Allah'a bırakma ve sığınma)

merhaba,
evet, çok şükür..Bu günlerimize şükür..

X