Şu an bunu soyleyemeyiz kese yerlesmiş artık senlik ya da benlik bir durum yok bekleyecegiz sağlıklı bebek ise tutunur ve olusur dedi 19 kasıma cagırdıDoktor dedimi bos gebelik diye
Boş gebelik gibi miDoktor dedimi bos gebelik diye
Benimde tup bebek tedavim bos gebelik oldu. Ilk muayenede kese vardi, bebek cok kucuk oldugu icin gorunmuyo dedi. Olumsuz bisey soylemedi.1 hafta sonra bos gebelik dedi.Boş gebelik gibi mikeseyi olcmesini istedim ama ölçmedi en azından mmsinsen durumu anlayabılmek adına
İnşallah cok sağolun peki gebelik belirtileriniz varmıydı sabah bulantısı gogus hassasıyetı gibiBenimde tup bebek tedavim bos gebelik oldu. Ilk muayenede kese vardi, bebek cok kucuk oldugu icin gorunmuyo dedi. Olumsuz bisey soylemedi.1 hafta sonra bos gebelik dedi.
Insallah seninki oyle degildir 19 kasimda gorursun bebegini
Kasık batmaları vardiİnşallah cok sağolun peki gebelik belirtileriniz varmıydı sabah bulantısı gogus hassasıyetı gibi
Benim de cok nadir arada var baska da bir durumum belirtim yok henüz hayırlısı olsun hakkımızdaKasık batmaları vardi
Bu arada benım de ıkı kez kalp durması sonucu kürtajım var henüz cocugum yok 3 sene sonra ancak cesaret edebıldımKasık batmaları vardi
Bnde 3 ay once boş gebelik geçirdim 8 haftaya kadar bekledim ama malesef kürtaj oldum. Bebek yoktuBenim gibi olup iyi sonuc alan
Cok gecmıs olsun ama su an yeniden hamılesiniz sanırım hayırlı olsunBnde 3 ay once boş gebelik geçirdim 8 haftaya kadar bekledim ama malesef kürtaj oldum. Bebek yoktu
Evet yeniden hamile kaldım çok şükür. Ama gebelik belirtilerini birebir yaşadım. Kasık ağrısı göğüs dolgunlugu mide bulantısı iştahsızlık vardı. 8. Hafta gittim bebek malesef yoktu ve kese baya büyümüştü. Bisi söylemek için çok erken senin için canm bekle biraz daha. Zaten yoksa elden bisi gelmiyor. Bazılarının kendiliğinden kanama ile atıyor ama bnde hiç kanama olmadı kürtajla aldılarCok gecmıs olsun ama su an yeniden hamılesiniz sanırım hayırlı olsunPeki bos gebelikte bi eksiklik hissi var mıydı gebelik belirtileriniz nasıldı
Vajinal bakmamıza rağmen 5+3 kese boş su an acaba benmı acele ediyorum bılmıyorum acıkcası
Haklısınuz o zaman belirtilerden yola cıkarak kurgulamamam gerekıyorEvet yeniden hamile kaldım çok şükür. Ama gebelik belirtilerini birebir yaşadım. Kasık ağrısı göğüs dolgunlugu mide bulantısı iştahsızlık vardı. 8. Hafta gittim bebek malesef yoktu ve kese baya büyümüştü. Bisi söylemek için çok erken senin için canm bekle biraz daha. Zaten yoksa elden bisi gelmiyor. Bazılarının kendiliğinden kanama ile atıyor ama bnde hiç kanama olmadı kürtajla aldılar
Siz de 5 haftalıksınız dimi Funda Hanım siz gorebıldınızmu peki ılerleyısınız nasıl sımdıli gebeliğinizdeEvet yeniden hamile kaldım çok şükür. Ama gebelik belirtilerini birebir yaşadım. Kasık ağrısı göğüs dolgunlugu mide bulantısı iştahsızlık vardı. 8. Hafta gittim bebek malesef yoktu ve kese baya büyümüştü. Bisi söylemek için çok erken senin için canm bekle biraz daha. Zaten yoksa elden bisi gelmiyor. Bazılarının kendiliğinden kanama ile atıyor ama bnde hiç kanama olmadı kürtajla aldılar
Daha yeni öğrendim gebeliği haftaya kese için gidicem.Siz de 5 haftalıksınız dimi Funda Hanım siz gorebıldınızmu peki ılerleyısınız nasıl sımdıli gebeliğinizde
Geç döllenme ihtimaline karşı beklemek de fayda var. Kuzum bnde bi tek şu sorun vardı hep hastaydım sürekli bi grip hali aşırı halsizdm ve o sıra teyzemi de kaybetmiştim. Üzüntüden kendimi toplayamıyorum diye düşündüm ama kürtaj oldm ve bi anda iyileştim. Muhtemelen bana zarar veriyordu boş keseHaklısınuz o zaman belirtilerden yola cıkarak kurgulamamam gerekıyorbende de sabahları aclık bulantısı oluyor bazen de yogun karın agrısı ama bilemeyiz tabi kesınlıkle haklısınız.. hani yolk sacı gorseydım keske..
Maşallah güzel haberlerle döneceginize eminimDaha yeni öğrendim gebeliği haftaya kese için gidicem.
Amin inşallah canım o yüzden diken üstündeyim yani ilk gebeliğim insan çok hevesleniyor. İnşallah bu sağlıklı gebelik olurMaşallah güzel haberlerle döneceginize eminim