Boş gebelik belirtileriniz yardım

beta değerinde ki artık boş gebelik olup olmadığını gösterir mi ki? bende 1 kez boş gebelik yaşadım. kese gördük. kalp atışı için gittik. kese boştu. hiç bir belirti de yoktu. şuan tiü bebek ile hamile kaldım. cumartesi kalp atışı için gideceğiz. ama yine aynı boş kese ile karşılaşmaktan çok korkuyorum.

Bunu yasamis biri olarak bence erken gec dollenme olabilir beklemelisin ben sanirim 8+4 kadar bekledim ama olmadi
Butun belirtilerim vardi ama bende kahverengi akinti seklinde kanama oldu sadece degisik

beta değerinde ki artık boş gebelik olup olmadığını gösterir mi ki? bende 1 kez boş gebelik yaşadım. kese gördük. kalp atışı için gittik. kese boştu. hiç bir belirti de yoktu. şuan tiü bebek ile hamile kaldım. cumartesi kalp atışı için gideceğiz. ama yine aynı boş kese ile karşılaşmaktan çok korkuyorum.
Bos gebelikte beta dusuyor yukselmiyor ordan anlarsiniz benimki oyle oldu
Doktorum sakin uzulme 2 defa ust uste olma ihtimali cok dusuk demisdi

Ben ıkı kez beya baktırdım ilki
21 ekim 220 /
24 ekim 880 daha baktırmadım
1 kasımda gıttıgımde tahmınen 10 binlerdeyken doktora gıttık alttan baktı yalnız kese goruldu

Bunu yasamis biri olarak bence erken gec dollenme olabilir beklemelisin ben sanirim 8+4 kadar bekledim ama olmadi
Butun belirtilerim vardi ama bende kahverengi akinti seklinde kanama oldu sadece degisik
Cok gecmıs olsun öncelikle ben daha once iki kayıp yasadım kalp durması sonucu su an progestan ve oksapar iğne kullanıyorum aynı zamanda bu gebelikte ilk kez bos kese gördüm belki ondan yadırgadım henüz erken de olabılir haklısınız yolk sac yok işte

boş kesede beta takibi yapılmamıştı. bu kez ben yaptım beta takibi 30 binlere çıktı sonra bakmadım artık. hadi inşllah ya. umarım dediğin gibi olur. tekrarlamaz.

boş kesede beta takibi yapılmamıştı. bu kez ben yaptım beta takibi 30 binlere çıktı sonra bakmadım artık. hadi inşllah ya. umarım dediğin gibi olur. tekrarlamaz.
Ikı katına çıkması yüksek olasılıkla sağlıklu oldugu anlamına geliyor ☺️ İnşallah güzel haberler verirsiniz

İnşallah cok sağolun peki gebelik belirtileriniz varmıydı sabah bulantısı gogus hassasıyetı gibi
Gebelik belirtileri aynen oluyor.Kanama falan da olmuyor.Benim ilk kan değerime bakıldı, 2’şer gün arayla beta hcg seviyeleri çok güzel çıktı.5+4’de keseyi gördük.7+5’te tekrar gittim, kese çok güzel büyümüştü ama içi boştu. Gebelik belirtileri aynen devam ediyor çünkü kese büyüyor. Kürtaj olacağım Cumartesi günü.

Cok gecmıs olsun ama su an yeniden hamılesiniz sanırım hayırlı olsun 🙏☺️ Peki bos gebelikte bi eksiklik hissi var mıydı gebelik belirtileriniz nasıldı
Vajinal bakmamıza rağmen 5+3 kese boş su an acaba benmı acele ediyorum bılmıyorum acıkcası
Evet siz acele ediyorsunuz
Doktor da beklemenizi söylemiş ama dikkate almamışsınız
8-9 hafta da görülen bebişler var, henüz çok erken

Gebelik belirtileri aynen oluyor.Kanama falan da olmuyor.Benim ilk kan değerime bakıldı, 2’şer gün arayla beta hcg seviyeleri çok güzel çıktı.5+4’de keseyi gördük.7+5’te tekrar gittim, kese çok güzel büyümüştü ama içi boştu. Gebelik belirtileri aynen devam ediyor çünkü kese büyüyor. Kürtaj olacağım Cumartesi günü.
Çok çok gecmıs olsun tekrarlamayan bir durummus inşallah bir daha kı gebeliğinizde sağlıkla kucagınıza alırsınız 🙏

cumartesi günü.. çok az kaldı. kalp atışı için gideceğiz. inşallah boş kese değildir. transferin 10.günü betam 803 çıktı. 12.gün 2992 idi. 14. gün 6990 oldu . 18. günde 30 binlerde idi.
Artıslarınız mükemmel lütfen olumsuzu aklınıza getırmeyın ben inanamıyorum cumartesi cok iyi haberler vereceksiniz❤️

X