Bos gebelikte beta dusuyor yukselmiyor ordan anlarsiniz benimki oyle oldubeta değerinde ki artık boş gebelik olup olmadığını gösterir mi ki? bende 1 kez boş gebelik yaşadım. kese gördük. kalp atışı için gittik. kese boştu. hiç bir belirti de yoktu. şuan tiü bebek ile hamile kaldım. cumartesi kalp atışı için gideceğiz. ama yine aynı boş kese ile karşılaşmaktan çok korkuyorum.
Ben ıkı kez beya baktırdım ilkiBos gebelikte beta dusuyor yukselmiyor ordan anlarsiniz benimki oyle oldu
Doktorum sakin uzulme 2 defa ust uste olma ihtimali cok dusuk demisdi
sat 24 eylülBen ıkı kez beya baktırdım ilki
21 ekim 220 /
24 ekim 880 daha baktırmadım
1 kasımda gıttıgımde tahmınen 10 binlerdeyken doktora gıttık alttan baktı yalnız kese goruldu
Ben de cok arastırdım tekrarlamaz dıye gordum hep sen de inan canım güzel olacakAmin inşallah canım o yüzden diken üstündeyim yani ilk gebeliğim insan çok hevesleniyor. İnşallah bu sağlıklı gebelik olur
İnşallah canımBen de cok arastırdım tekrarlamaz dıye gordum hep sen de inan canım güzel olacak
Cok gecmıs olsun öncelikle ben daha once iki kayıp yasadım kalp durması sonucu su an progestan ve oksapar iğne kullanıyorum aynı zamanda bu gebelikte ilk kez bos kese gördüm belki ondan yadırgadım henüz erken de olabılir haklısınız yolk sac yok işteBunu yasamis biri olarak bence erken gec dollenme olabilir beklemelisin ben sanirim 8+4 kadar bekledim ama olmadi
Butun belirtilerim vardi ama bende kahverengi akinti seklinde kanama oldu sadece degisik
boş kesede beta takibi yapılmamıştı. bu kez ben yaptım beta takibi 30 binlere çıktı sonra bakmadım artık. hadi inşllah ya. umarım dediğin gibi olur. tekrarlamaz.Bos gebelikte beta dusuyor yukselmiyor ordan anlarsiniz benimki oyle oldu
Doktorum sakin uzulme 2 defa ust uste olma ihtimali cok dusuk demisdi
Ikı katına çıkması yüksek olasılıkla sağlıklu oldugu anlamına geliyorboş kesede beta takibi yapılmamıştı. bu kez ben yaptım beta takibi 30 binlere çıktı sonra bakmadım artık. hadi inşllah ya. umarım dediğin gibi olur. tekrarlamaz.
evet hep 2 katına çıkarak devam etti. inşallah yaa çok teşekkürler.Ikı katına çıkması yüksek olasılıkla sağlıklu oldugu anlamına geliyorİnşallah güzel haberler verirsiniz
evet hep 2 katına çıkarak devam etti. inşallah yaa çok teşekkürler.
Kontrolden sonra mutlaka yazınevet hep 2 katına çıkarak devam etti. inşallah yaa çok teşekkürler.
GÜZEL SONUÇLAR ALIRIM VE YAZARIM İNŞALLAH:)Kontrolden sonra mutlaka yazıngüzel haberlerinizi beklıyorum
Gebelik belirtileri aynen oluyor.Kanama falan da olmuyor.Benim ilk kan değerime bakıldı, 2’şer gün arayla beta hcg seviyeleri çok güzel çıktı.5+4’de keseyi gördük.7+5’te tekrar gittim, kese çok güzel büyümüştü ama içi boştu. Gebelik belirtileri aynen devam ediyor çünkü kese büyüyor. Kürtaj olacağım Cumartesi günü.İnşallah cok sağolun peki gebelik belirtileriniz varmıydı sabah bulantısı gogus hassasıyetı gibi
Evet siz acele ediyorsunuzCok gecmıs olsun ama su an yeniden hamılesiniz sanırım hayırlı olsunPeki bos gebelikte bi eksiklik hissi var mıydı gebelik belirtileriniz nasıldı
Vajinal bakmamıza rağmen 5+3 kese boş su an acaba benmı acele ediyorum bılmıyorum acıkcası
Çok çok gecmıs olsun tekrarlamayan bir durummus inşallah bir daha kı gebeliğinizde sağlıkla kucagınıza alırsınızGebelik belirtileri aynen oluyor.Kanama falan da olmuyor.Benim ilk kan değerime bakıldı, 2’şer gün arayla beta hcg seviyeleri çok güzel çıktı.5+4’de keseyi gördük.7+5’te tekrar gittim, kese çok güzel büyümüştü ama içi boştu. Gebelik belirtileri aynen devam ediyor çünkü kese büyüyor. Kürtaj olacağım Cumartesi günü.
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinEvet siz acele ediyorsunuz
Doktor da beklemenizi söylemiş ama dikkate almamışsınız
8-9 hafta da görülen bebişler var, henüz çok erken
Ne zaman gıdeceksiniz doktora 30 binler cok iyi rakamlar :)boş kesede beta takibi yapılmamıştı. bu kez ben yaptım beta takibi 30 binlere çıktı sonra bakmadım artık. hadi inşllah ya. umarım dediğin gibi olur. tekrarlamaz.
cumartesi günü.. çok az kaldı. kalp atışı için gideceğiz. inşallah boş kese değildir. transferin 10.günü betam 803 çıktı. 12.gün 2992 idi. 14. gün 6990 oldu . 18. günde 30 binlerde idi.Ne zaman gıdeceksiniz doktora 30 binler cok iyi rakamlar :)
Artıslarınız mükemmel lütfen olumsuzu aklınıza getırmeyın ben inanamıyorum cumartesi cok iyi haberler vereceksinizcumartesi günü.. çok az kaldı. kalp atışı için gideceğiz. inşallah boş kese değildir. transferin 10.günü betam 803 çıktı. 12.gün 2992 idi. 14. gün 6990 oldu . 18. günde 30 binlerde idi.