Boş gebelik belirtileriniz yardım

Evettt gittik akşam 5 de. Duyduk her 2 sinin de kalp atışlarını. Pıt pıt atıyordu ikisininde.. Şuanda bir sorun yok çok şükür tabi sağlıklı ilerler inşallah ikiside. 🥰
Yaaaaa🙏 Cok ama coook mutlu oldum ikizmiş bir dee şükürler olsun maşallah suphanallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😍

Yaaaaa🙏 Cok ama coook mutlu oldum ikizmiş bir dee şükürler olsun maşallah suphanallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😍
Aminnn.. sevincimize ortak olduğun için teşekkürler.. evett ikizler.. inşallah ikiside sağlıklı ilerler. 15 gün sonra
15 gün sonra tekrar gideceğiz.

Aminnn.. sevincimize ortak olduğun için teşekkürler.. evett ikizler.. inşallah ikiside sağlıklı ilerler. 15 gün sonra

15 gün sonra tekrar gideceğiz.
Kacıncı haftada duyuldu peki su an kac haftalıkmıssınız :) 15 gün sonra daha da büyümüş olurlar annesi 🙏❤️

Merhaba’
Son adete gore 5+3 de muayene oldum ancak kesem olusmus içi boş bu sekılde olan varmı gorseli eklıyorum bos gebelik olmasından endişe edıyorum yolk sac bıle olusmamıs henüz
Merhaba, bu haftalarda kese görünüyor, 2 hafta sonra inşallah kalp atışını duyarsınız. Acele etmeyin. 5+3 te gittiğimde kesem 5+1 deydi ve doktor kesemiş oluşmuş, dış gebelik değil dedi . 2 hafta sonra gel kalbi dinleyelim dedi ve elhamdulillah öylede oldu. Hatta 6+4 te başka bi hastaneye gittiğimde doktor baktı, bebek görünmüyordu ama bir şeyler oluşuyor dedi ve kalbini dinletti çok az. Hatta o dönem 5+5 çıktı keseye göre, düşünün. O yüzden acele etmeyin. Benim ilk ultrason görüntümde de boş gibiydi, ama şu dönemde oluşma aşamasında henüz. O yüzden hiç tadınızı kaçırmayın keyfini çıkarın. Ve lütfe doktorunuz size bir şey demedikçe kendi kendinize evham yapmayın.

Bunu yasamis biri olarak bence erken gec dollenme olabilir beklemelisin ben sanirim 8+4 kadar bekledim ama olmadi
Butun belirtilerim vardi ama bende kahverengi akinti seklinde kanama oldu sadece degisik
Peki sabah açlığınız var mıydı? Ben sabahları oyle aç uyanıyorum ki öğürtü gelıyor😣 ben de 7+2 kese 20 mm olmuş ama şu an boş haftaya tekrar çağırdı boş kese beni neden acıktırıyor böyle anlamıyorum

X