- 13 Mayıs 2020
- 101
- 40
- 40
merhaba sanırım aynı sorumuz var gibi. benim amh 1.3 bir tüp bebek deneyimi oldu bir de aşılama yakın zamanda olmadı tabiki. yumurta kalitesini arttırma ile ilgili deneyim ve önerilerinizi yazarsanız sevinirimYumurta sayısı artsada kalitesi asla değişmedi bende.. Umarım aynı şeyleri yaşamazsınız.
Bu uğurda maddi manevi çabalayan, sağlığında, psikolojisinden olan bütün savaşçı kadınların anneler günü kutlu olsun...
Bana da ilk tüp denememde saizen diye bir iğne ve de menapur 275 verilmişti, 2 folikül de bir s çıktı. Sonra başka merkeze gittim en yüksek doz gonal f verdiler, Grade 4 bir embriyo oldu, tutmadı. Sonra sadece klomen verdiler Grade 1 çok iyi kalitede bir embriyo oldu malesef tutmadı. Ama AMH düşük ise ilaç yüklemek işe yaramıyor. En iyi sonuçlar sadece klomen ile olanmış diye duydum ve de tecrübe ettim.Benimde boş cikti tek yumurtam gelişmişti oda boş cikti 4 doz menapur 2 şu yapiyirdum sabahları sonra çatlarla iğnesi sonra zaten toplama
Bana da ilk tüp denememde saizen diye bir iğne ve de menapur 275 verilmişti, 2 folikül de boş çıktı. Sonra başka merkeze gittim en yüksek doz gonal f verdiler, Grade 4 bir embriyo oldu, tutmadı. Sonra sadece klomen verdiler Grade 1 çok iyi kalitede bir embriyo oldu malesef tutmadı. Ama AMH düşük ise ilaç yüklemek işe yaramıyor. En iyi sonuçlar sadece klomen ile olanmış diye duydum ve de tecrübe ettim.
merhabalar siz ne yaptınız nasıl bir sonuca ulaştınız. bu boş folikül ile ilgili doktor veya hastahane ilaç? ne yaptınız? ben de aynı durum var.Benimde boş cikti tek yumurtam gelişmişti oda boş cikti 4 doz menapur 2 şu yapiyirdum sabahları sonra çatlarla iğnesi sonra zaten toplama
merhaba ben de de aynı durum. siz ne yaptınız burada paylaşalım en azından. amh 1.3 benim 2-3 yumurta oluştu boş çıktı ilk tüp denemem. şuan doktor ve hastahane araştırıyoruz bu konu ile ilgili. siz ne yaptınızMerhabalar benimde aynı durum söz konusu aylardır boş çıkıyor amh 0,27 siz ne yaptınız son durum nedir merak ettim
Merhaba, bu mesajı sizlere vazgeçmeyin demek için yazıyorum. 2 kere foliküllerim çok görünmesine rağmen boş çıktı. Başka doktora gittim. Genetik testler yapıldı hiçbir şey çıkmadı. benim yumurtalarım erken boşalıyormuş. O yüzden yumurta toplama işlemi yapıldığında geç kalınmış oluyor ve yumurtalar boşalmış oluyormuş. Az ilaç tedavisi ile daha erken yumurta toplama ile şuan 3.5 yaşında kızım var ve 9 haftalık 2. Hamileyim dondurulmuş embriyolarımla. Her doktor düşünemiyor alternatif yöntemleri. Doktorum Erbil Yağmur. İstanbulda. Mutlaka ulaşın ve vazgeçmeyin.Ben de ilk tup bebek yaptirdim 12 kaliteli yumurta olustu yasin 28 hepsi bos cikti doktorlar bile hala şokunda nasil boyle birsey olabilir diye genetikten supelendiler bakalim ne cikacak .boyle olupta genetiginde sorun cikan var mi ya da boyle bir durumda nasil tedavi uygulandi sizlere
Merhabalr benımde bugun opum oldu ve bos cıktı e2 degerım bıraz gerıden gelıyordu ama sayısı guzeldı doktor adetın 2.gunu gel dedı ama emın olamadım erbıl bey ıstanbulda sanırım ben ankaradayımMerhaba, bu mesajı sizlere vazgeçmeyin demek için yazıyorum. 2 kere foliküllerim çok görünmesine rağmen boş çıktı. Başka doktora gittim. Genetik testler yapıldı hiçbir şey çıkmadı. benim yumurtalarım erken boşalıyormuş. O yüzden yumurta toplama işlemi yapıldığında geç kalınmış oluyor ve yumurtalar boşalmış oluyormuş. Az ilaç tedavisi ile daha erken yumurta toplama ile şuan 3.5 yaşında kızım var ve 9 haftalık 2. Hamileyim dondurulmuş embriyolarımla. Her doktor düşünemiyor alternatif yöntemleri. Doktorum Erbil Yağmur. İstanbulda. Mutlaka ulaşın ve vazgeçmeyin.
Merhabalar sıze dıger bır formda sordum ama buaraya da yazmıs olayım yanlıs hormon tedavısı uygulanmıs olabılırmı benım genetık normal geldı oncesınde yaptırmıstımBen de ilk tup bebek yaptirdim 12 kaliteli yumurta olustu yasin 28 hepsi bos cikti doktorlar bile hala şokunda nasil boyle birsey olabilir diye genetikten supelendiler bakalim ne cikacak .boyle olupta genetiginde sorun cikan var mi ya da boyle bir durumda nasil tedavi uygulandi sizlere
Bendedebenzer bır durum var nasıl bır yol ızledınız bununla ılgılı pek konu acılmamısmerhaba ben de de aynı durum. siz ne yaptınız burada paylaşalım en azından. amh 1.3 benim 2-3 yumurta oluştu boş çıktı ilk tüp denemem. şuan doktor ve hastahane araştırıyoruz bu konu ile ilgili. siz ne yaptınız
Evet benimde genetigim temiz cikti cok sukur tekrar bos cikacak die korkuyorum bakalim hayirlisiMerhabalar sıze dıger bır formda sordum ama buaraya da yazmıs olayım yanlıs hormon tedavısı uygulanmıs olabılırmı benım genetık normal geldı oncesınde yaptırmıstım
Evet benimde genetigim temiz cikti cok sukur tekrar bos cikacak die korkuyorum bakalim
Sizde de hersey normal miydi bende normaldi ama 12 side bos kismet artik .tekrar deneyelim bakalimMerhaba, bu mesajı sizlere vazgeçmeyin demek için yazıyorum. 2 kere foliküllerim çok görünmesine rağmen boş çıktı. Başka doktora gittim. Genetik testler yapıldı hiçbir şey çıkmadı. benim yumurtalarım erken boşalıyormuş. O yüzden yumurta toplama işlemi yapıldığında geç kalınmış oluyor ve yumurtalar boşalmış oluyormuş. Az ilaç tedavisi ile daha erken yumurta toplama ile şuan 3.5 yaşında kızım var ve 9 haftalık 2. Hamileyim dondurulmuş embriyolarımla. Her doktor düşünemiyor alternatif yöntemleri. Doktorum Erbil Yağmur. İstanbulda. Mutlaka ulaşın ve vazgeçmeyin.
Tekrardan basladınızmı tedavıye pekı doktor nasıl bır acıklama yaptı bos cıkmasınaEvet benimde genetigim temiz cikti cok sukur tekrar bos cikacak die korkuyorum bakalim hayirlisi
Bilmiyoruz cvplari doktorlarin .yuzde 10 tekrar cikma olasiligi var dedi .ama cok sukur genetik temiz cikti yoksa dedi elimizden birsey gelmezdi dediler.insallah olur .pandemiden dolayi bekliyorum...Tekrardan basladınızmı tedavıye pekı doktor nasıl bır acıklama yaptı bos cıkmasına
Anladım ınsallah guzel olur Zorlu bır surecBilmiyoruz cvplari doktorlarin .yuzde 10 tekrar cikma olasiligi var dedi .ama cok sukur genetik temiz cikti yoksa dedi elimizden birsey gelmezdi dediler.insallah olur .pandemiden dolayi bekliyorum...
merhaba ben de aynı sorunlar oldu 3 kez horman tedavisi ve üçünde de boş çıktı yumurtalarım. gitmiş olduğunuz iranlı doktorun adını ve hangi şehirde olduğunu öğrenebilirmiyim acaba ? siz bir faydasını gördünüz mü?haklısın arkadasım, son deneme diyorum bende. delik deşik heryerimiz. bu arada benimkiler dolu çıkarsa gittiğim alternatıf tıp doktoru olan iranlı dr un yaptığı işe yaradı derim. mayıs haziran gibi bir dr a gittim. o adam yumurtalıklara giden damarların tıkandığını ve beslenemediği için boş geliştiğini söylemişti. merdiven altı bi yer değil baya bi özel hastane zincirinde çalışıyor. normalde pek inanmam ama ona inanmıştım. bakalım toplama olursa anlaşılacak