- 10 Mayıs 2018
- 22
- 12
- 47
Alternatif tedaviyi yapan dr un adı nedirhaklısın arkadasım, son deneme diyorum bende. delik deşik heryerimiz. bu arada benimkiler dolu çıkarsa gittiğim alternatıf tıp doktoru olan iranlı dr un yaptığı işe yaradı derim. mayıs haziran gibi bir dr a gittim. o adam yumurtalıklara giden damarların tıkandığını ve beslenemediği için boş geliştiğini söylemişti. merdiven altı bi yer değil baya bi özel hastane zincirinde çalışıyor. normalde pek inanmam ama ona inanmıştım. bakalım toplama olursa anlaşılacak
İnşallah hepsi dolu çıkar. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.durumunuzla ilgili haber verirseniz sevinirim.tedavi oldugunuz iranlı doktorun adı nedir
çok saol selcancım, perş toplandı pazar dondurdular. bu şekilde daha sağlıklı olacak.
darısı hepimizin başına. tabiki bu oldukça uzun bir yol. henüz sevinmeye çok erken. dua edip inanmaya devam
Merhaba Yazınızı şimdi okudum. Benim yaşım da 44 iki kez yoğun ilaç yüklemesi ile yumurta toplandı ikisinde de boş çıktı. Sizin tedavi sürecinizi merak ettim. Acaba benim de çıkma ihtimali olur mu diye umud ederek cevap verirseniz sevinirimselam, hersey güzel gitti. bu kez şükür allaha aksilikle karşılaşmadık. garanti olaun diye 2 ay sonra tekrar yapabiliriz tedaviyi. şimdiki embriyoları dondurduk
Ben klomenle denemedim benim ilk dört denemde böyle problem yoktu son 3 tedavimde hepsi boş çıktı tedavlerim yarım kaldı malesef şimdide hem maddi hemde manevi gücümüz kalmadı ama yinede araştırıyorum.sizin yaşınız kaçKlomenle tüp denediniz mi kızlar benim de bol çıkıyordu klımenle 2 dolu çıktı elhamdülillah , dr aret kamar
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi güle güle büyütün inşallahBen klomenle denemedim benim ilk dört denemde böyle problem yoktu son 3 tedavimde hepsi boş çıktı tedavlerim yarım kaldı malesef şimdide hem maddi hemde manevi gücümüz kalmadı ama yinede araştırıyorum.sizin yaşınız kaç
28 yaşındayım benim de boş çıkıyordu klomen Böyle durumlarda kaliteli yumurta olmasına vesile okuyor mutlaka deneyin derimBen klomenle denemedim benim ilk dört denemde böyle problem yoktu son 3 tedavimde hepsi boş çıktı tedavlerim yarım kaldı malesef şimdide hem maddi hemde manevi gücümüz kalmadı ama yinede araştırıyorum.sizin yaşınız kaç
merhaba arkadaşlar. ben yaklaşık 9 yıl önce boş folikül sendromu ile yaklaşık 4yıl uğraştım. 4 yısonunda çok şükür 4.tedavimde çoçuk sahibi oldum. şimdi oğlum 4 yaşında. umutsuzluğa kağılmayın. olumsuzluk çok ama inanmak lazım. eninde sonunda olacak, olmazsa da elimizden geleni yaptık dedik. çok farklı bir tedavi yöntemi yapıldı 4 tane çatlatma iğnesi ile birlikte toplam 7 iğne yapıldı yumurta toplamaya gitmeden önce. inşallah olumlu spnuçlanır tedavileriniz...
Merhaba, hangi Dr bilgi verir misiniz? Allah bağışlasın çocuğunuzu.
Merhaba, hangi Dr bilgi verir misiniz? Allah bağışlasın çocuğunuzu.
MerhabalarMerhaba arkadaşlar sanırım boş folükül sendromunun en büyük örneği benim..
İstanbul İzmir Denizli olmak üzere toplamda 10-11 kez tüp bebek denemem oldu. ama kaliteli yumurta elde edemedik. Dolayısıyla transfer hiç olmadı. kromozom analizi temiz hsg çekildi. her Opu öncesi E2 değerim çok iyiydi hatta o değerlere bakarak garanti verdi bazı doktorlar..
Amh;1.0 aslında çok düşük değil 7 yumurtamın olduğu aylar oldu. Yumurta var ama boş yada kalitesiz.
Var mı çare bulan ?
Merhabalar benimde aynı durum söz konusu aylardır boş çıkıyor amh 0,27 siz ne yaptınız son durum nedir merak ettimMerhabalar