Tüp Bebek Merkezleri Boş folikül sendromu

Alternatif tedaviyi yapan dr un adı nedir

Benimde ilk tedavimde 4 yumurtam vardı opu günü iki yumurta topladıklarını ve 2 sinin de boş olduğu söylendi yani yanlış ilaç uygulaması

2.tedavim aret kamar da oldu Harika bi dr işinin ehli , bende yumurta rezerv azlığı vardı benim gibi olanlara iğne tedavisinin gereksiz ve çıkan yumurtaları kalitesiz (boş) yapacağını söylüyor
Yumurtanın dolu çıkacağına bile ümidim kalmamıştı

Bana klomen tedavisi yaptı 2 yumurtam büyüdü 2 Side olgun çıktı kaliteli olarak döllendi ve 2 sini transfer etti 1 i tutu 12 haftalık hamilyeim Elhamdulillah

Her adımda işini özenli yapıyor ve gerekmedikçe opu yapmıyor opu öncesi estradiol değeri çok önemli onu da takip ediyor ona göre opu yapıyor

Ve benim gibi çok hastası var rezervi düşül , veya yaşı büyük hastaları da çok

Tavsiye ederim kızlar bende alternatif denedim ama dr un yaklaşımı burda en önemlisiydi onu gördüm

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip eylesin

Her siklus birbirinden farklidir. Dolayisiyle bu ayki folikullerinin bos cikmasi gelen aykide bos cikacak demek degildir yeniden denemeni oneririm. Tabiki yas faktorude onemli ilaclarda cok pahali biliyorum.
Ayni sonucu elde edersen de kibrista oosit donasyonu yapiliyor oneririm intermetten klinikleri arastirabilirsin ciddi anlamda basarili klinikler var
Ayrica klomen kullaniminda yumurta kalitesi yukselebiliyor

Merhaba arkadaşlar sanırım boş folükül sendromunun en büyük örneği benim..
İstanbul İzmir Denizli olmak üzere toplamda 10-11 kez tüp bebek denemem oldu. ama kaliteli yumurta elde edemedik. Dolayısıyla transfer hiç olmadı. kromozom analizi temiz hsg çekildi. her Opu öncesi E2 değerim çok iyiydi hatta o değerlere bakarak garanti verdi bazı doktorlar..
Amh;1.0 aslında çok düşük değil 7 yumurtamın olduğu aylar oldu. Yumurta var ama boş yada kalitesiz.
Var mı çare bulan ?

İnşallah hepsi dolu çıkar. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.durumunuzla ilgili haber verirseniz sevinirim.tedavi oldugunuz iranlı doktorun adı nedir
çok saol selcancım, perş toplandı pazar dondurdular. bu şekilde daha sağlıklı olacak.
darısı hepimizin başına. tabiki bu oldukça uzun bir yol. henüz sevinmeye çok erken. dua edip inanmaya devam
selam, hersey güzel gitti. bu kez şükür allaha aksilikle karşılaşmadık. garanti olaun diye 2 ay sonra tekrar yapabiliriz tedaviyi. şimdiki embriyoları dondurduk
Merhaba Yazınızı şimdi okudum. Benim yaşım da 44 iki kez yoğun ilaç yüklemesi ile yumurta toplandı ikisinde de boş çıktı. Sizin tedavi sürecinizi merak ettim. Acaba benim de çıkma ihtimali olur mu diye umud ederek cevap verirseniz sevinirim

Ben şuanda tedavi olmuyorum.dr arayışındayım ama bir yandan da yine boş çıkar diye korkuyoRum..hiç vitamin takviyesi de almıyorum sadece bir macun kullanıyorum bakalım..işin bir dr maddiyat tarafı var tabiki 20 30 binden bahsediliyor..

Klomenle tüp denediniz mi kızlar benim de bol çıkıyordu klımenle 2 dolu çıktı elhamdülillah , dr aret kamar

Klomenle tüp denediniz mi kızlar benim de bol çıkıyordu klımenle 2 dolu çıktı elhamdülillah , dr aret kamar
Ben klomenle denemedim benim ilk dört denemde böyle problem yoktu son 3 tedavimde hepsi boş çıktı tedavlerim yarım kaldı malesef şimdide hem maddi hemde manevi gücümüz kalmadı ama yinede araştırıyorum.sizin yaşınız kaç

Bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi güle güle büyütün inşallah

28 yaşındayım benim de boş çıkıyordu klomen Böyle durumlarda kaliteli yumurta olmasına vesile okuyor mutlaka deneyin derim

merhaba arkadaşlar. ben yaklaşık 9 yıl önce boş folikül sendromu ile yaklaşık 4yıl uğraştım. 4 yısonunda çok şükür 4.tedavimde çoçuk sahibi oldum. şimdi oğlum 4 yaşında. umutsuzluğa kağılmayın. olumsuzluk çok ama inanmak lazım. eninde sonunda olacak, olmazsa da elimizden geleni yaptık dedik. çok farklı bir tedavi yöntemi yapıldı 4 tane çatlatma iğnesi ile birlikte toplam 7 iğne yapıldı yumurta toplamaya gitmeden önce. inşallah olumlu spnuçlanır tedavileriniz...

Merhaba, hangi Dr bilgi verir misiniz? Allah bağışlasın çocuğunuzu.

Boş folikül sendromu ile ilgili Bülent Tıraş'ın videosu. Bana ilk tüp bebekten sonra Dr umutsuz konuşmuştu. Şimdi Bülent Tıraş'a gitmeyi düşünüyorum.

Merhabalar

Benimde boş cikti tek yumurtam gelişmişti oda boş cikti 4 doz menapur 2 şu yapiyirdum sabahları sonra çatlarla iğnesi sonra zaten toplama

Kuzum boyle olupta bebegini kucagina alan cok kisi var. Doktorunu degistir ilaclarla takviyelerle artiyor yumurta.

Yumurta sayısı artsada kalitesi asla değişmedi bende.. Umarım aynı şeyleri yaşamazsınız.
Bu uğurda maddi manevi çabalayan, sağlığında, psikolojisinden olan bütün savaşçı kadınların anneler günü kutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…