borsadan anlayan?

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
kızlar 5 bin gibi bir param var çok birşey değil.ama yatırım olsun istiyorum. sizce günlük faize mi koyayım? altın,euro mu alayım? bu fiyatlara alınır mı?

Borsadan anlamıyorum ama başlığı yatırım vs diye açsaydınız belki daha fazla cevap yazan olurdu.
Şu an herkes online dolar alıp satıyor.

3 yıldır dolarla oynuyorum cebimden param hiç eksik olmuyor aksine artıyor :)
5bin ile öyle yüksek bir şey kazanamazsanız da günlük 30 40 ya da 100 lira kazanabilirsiniz. Ama bu fiyattan tersten kalabilirsiniz. 5in altına düşmesini ön görüyorum. Biraz oralarda takılıp 6yı bulacaktır. Benim tavsiyem size bu yönde ama beni dinler misiniz bilmem. Dolar sabır işidir ve asla panik yapmamanız gerekiyor yoksa kazanmak yerine kaybedersiniz. Yazık olur.

döviz alıp vadeli hesapta tutun. hem dolar ya da euro artışıyla değerleniyor hem zaten dokunmayacaksanız 3 5 de vadesinden geliyor. qnbfinansbank teb ya da ing ye bakın öncelikle faiz oranları diğerlerine göre daha yüksek döviz hesaplarında

Şu ana kadar borsadan para kazanan kimseyi tanımadım. Bu iş için sürekli borsayı takip etmek, sürekli alım satım yapmak, piyasalardan anlamak gerekiyor. Bu konulardan anlamıyorsanız, hiç bulaşmayın, var olan paranızda erir gider. Biz şu aralar bonoyla değerlendiriyoruz paramızı ama altın hesabı da güzel bence.

5 binle borsa olmaz.
Aracı bankaya gömersin kazandığını da.
Para eğer uzun süre lazım olmayacaksa altın ya da döviz olsun. Yıl sonu dolar 7 civarı bekleniyor.

Şu ana kadar borsadan para kazanan kimseyi tanımadım. Bu iş için sürekli borsayı takip etmek, sürekli alım satım yapmak, piyasalardan anlamak gerekiyor. Bu konulardan anlamıyorsanız, hiç bulaşmayın, var olan paranızda erir gider. Biz şu aralar bonoyla değerlendiriyoruz paramızı ama altın hesabı da güzel bence.
Sozum size.degil yanlis anlamayin borsada kaybetmek gercekten büyük ahmakliktir ama kazanmamayi anlayabilirim çünkü surekli takip gerekir. Biz kağıtlardan parayi çektik bitcoin tavsiye ederim :)

Sozum size.degil yanlis anlamayin borsada kaybetmek gercekten büyük ahmakliktir ama kazanmamayi anlayabilirim çünkü surekli takip gerekir. Biz kağıtlardan parayi çektik bitcoin tavsiye ederim :)
Ben de onu diyorum, bu işleri bilen birileri para kazanabilir ama hiç anlamıyorsanız, yatırayım, dursun deyip takip etmezseniz yandınız. Takip de öyle haberlerde alt yazı olarak geçen borsa değerlerini takip etmekle olmuyor.

Ya kripto paralar bana çok güvenilir gelmiyor. Eşim öyle dursun diye bir tanesinden aldı ama kaybetse de bize zararı dokunmayacak bir meblağ. Ciddi ciddi bütün paramı yatıramam mesela kriptolara. Büyük risk, ben daha garantici bir insanım. =))

Ben de onu diyorum, bu işleri bilen birileri para kazanabilir ama hiç anlamıyorsanız, yatırayım, dursun deyip takip etmezseniz yandınız. Takip de öyle haberlerde alt yazı olarak geçen borsa değerlerini takip etmekle olmuyor.

Ya kripto paralar bana çok güvenilir gelmiyor. Eşim öyle dursun diye bir tanesinden aldı ama kaybetse de bize zararı dokunmayacak bir meblağ. Ciddi ciddi bütün paramı yatıramam mesela kriptolara. Büyük risk, ben daha garantici bir insanım. =))
Aynen oyle takipte, haberlerde alt yazıyla olcak is degil gercekten
Bizde çıktık bir yola bakacağız artık :) garantici olmak guzel ama.

Back
X