• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Herkese merhaba baktim etrafim hep borsada ben de bankadan hesap açtım sıfır bilgiyle 🤣
Dedim ben de gireyim ama çok çok az bir parayla ilkten kaybedersem hevesim kırılır diye düşündüm 🤣
Eregli şişe cam tupras onerdiler
Twettwrde da ktlm ev gördüm
Bunlardan biraz almaya çalıştım ama alabildim mi ondan da emin değilim hesabımda gorunmuyor 🤣🤣
Öneri varsa alırım deneme asamasindayim

Herkese merhaba baktim etrafim hep borsada ben de bankadan hesap açtım sıfır bilgiyle 🤣
Dedim ben de gireyim ama çok çok az bir parayla ilkten kaybedersem hevesim kırılır diye düşündüm 🤣
Eregli şişe cam tupras onerdiler
Twettwrde da ktlm ev gördüm
Bunlardan biraz almaya çalıştım ama alabildim mi ondan da emin değilim hesabımda gorunmuyor 🤣🤣
Öneri varsa alırım deneme asamasindayim
Hangi banka önce test var yapmanız gereken onu doldurdunuz mu

Mesai saatleri harici de tatillerde borsa işlem yapmıyor. Borsa hesabına para aktarıp oradan hisse alıyoruz bazen hemen düşmüyor görünmüyor gün içinde görünüyor ama. Diğer konularda deddigim gibi halkbankasında işlem yapan arkadaşlar yardım ci olacaktir
O kısmı çözdüm şimdi alınacak hisse bulmakta sıra 😃

Benim kafama takılan bişey var. Diyelim ki 10 liradan 10 tane hisse aldım 100 TL. Ben aldıktan sonra hisse değeri 9 TL ye düşse benim artık 90 liram mı olacak? 2. Sorum: 9’a düşüp 11’e çıktı diyelim. Bu işin sonunda benim 110 liram mı olacak? Ben böyle olduğunu düşünüyorum ama doğrusu böyle mi bilmiyorum.

Hani altın veya döviz aldığında aldığın fiyatın altına düşerse satmadığın sürece zararda değilsindir ya. Aldığın fiyatın üstüne çıkınca satarsan kârda oluyorsun. Borsada da bu mantık geçerli mi onu sormak istemiştim.

Benim kafama takılan bişey var. Diyelim ki 10 liradan 10 tane hisse aldım 100 TL. Ben aldıktan sonra hisse değeri 9 TL ye düşse benim artık 90 liram mı olacak? 2. Sorum: 9’a düşüp 11’e çıktı diyelim. Bu işin sonunda benim 110 liram mı olacak? Ben böyle olduğunu düşünüyorum ama doğrusu böyle mi bilmiyorum.

Hani altın veya döviz aldığında aldığın fiyatın altına düşerse satmadığın sürece zararda değilsindir ya. Aldığın fiyatın üstüne çıkınca satarsan kârda oluyorsun. Borsada da bu mantık geçerli mi onu sormak istemiştim.

Evet :)

Oylesine gittim en ucuzundan 9 tane aldim
Sagolsun hergun gidim gidim kaybettiriyo bi kac haftaya sifirlanir herhalde param 😀

Umarım ucuzdan kasıt birim olarak ucuz değildir

Hisse vardır 10 tl dır ama o fiyat bu hisse için inanılmaz pahalıdır. Bu hissenin ederi aslında 3 tl dır

Hisse vardır 500 tl dir ama o fiyat bu hisse için inanılmaz ucuzdur. Bu hissenin ederi aslında 750 tl dır

Umarım ucuzdan kasıt birim olarak ucuz değildir

Hisse vardır 10 tl dır ama o fiyat bu hisse için inanılmaz pahalıdır. Bu hissenin ederi aslında 3 tl dır

Hisse vardır 500 tl dir ama o fiyat bu hisse için inanılmaz ucuzdur. Bu hissenin ederi aslında 750 tl dır
Birim olarak ucuz 6,5 tl cik ama kusurati iniyo her dk 😂 ederini bilmiyorum
Az once 2 tane aselsan aldim
Bu ederini nasil anlayabliyoruz ? Grafigine baktigimda aselsanin su anki fiyati ortalama gbi geldi bana ne dusuk ne yuksek

Birim olarak ucuz 6,5 tl cik ama kusurati iniyo her dk 😂 ederini bilmiyorum
Az once 2 tane aselsan aldim
Bu ederini nasil anlayabliyoruz ? Grafigine baktigimda aselsanin su anki fiyati ortalama gbi geldi bana ne dusuk ne yuksek

işte burada da youtube videoları devreye giriyor

hisse nasıl seçilir,
ucuz hisse nasıl bulunur
bir hissenin ucuz mu pahalı mı oldugu nasıl hesaplanır :)

Oylesine gittim en ucuzundan 9 tane aldim
Sagolsun hergun gidim gidim kaybettiriyo bi kac haftaya sifirlanir herhalde param 😀
Sifirlanma olmaz uzun vadeciler orta vadeciler at satcilar var. Eğer uzun vade düşünüyorsan yastık altı altın gibi yada kumbara gibi dert etme ama orta vade de bozacaksan yada al sat düşünüyorsan you tubeden birçok video var onlari çok çok izle. Ben birde videoların yorumlarını okuyorum

Back