• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba arkadaslar. Vakifbank kullananlar,hesabimda yatırım bakiyesi yazıyor,ekstra . Ne demek o ? Eksiden hisse mi aliyorum ben acaba
Onu bende anlamadım. Alım yapmana izin vermiyor bakiye yetersiz diyor. Genelde bir hisse alıp da hemen hesaba yuklenmediginde orada görünüyor bir kaç gün duruyor bloke gibi

Onu bende anlamadım. Alım yapmana izin vermiyor bakiye yetersiz diyor. Genelde bir hisse alıp da hemen hesaba yuklenmediginde orada görünüyor bir kaç gün duruyor bloke gibi
Ilk yatirim hesabindaki tl ,zannettim . Sonra dun hisse eklemistim ,baktim duruyor. Bugün duzeldi. Değişik.
Normalde ziraat kullanıyordum. Vakifi çocuklarıma actim. Anlamaya calisiyorum

Ilk yatirim hesabindaki tl ,zannettim . Sonra dun hisse eklemistim ,baktim duruyor. Bugün duzeldi. Değişik.
Normalde ziraat kullanıyordum. Vakifi çocuklarıma actim. Anlamaya calisiyorum
Evet görünüyor ilk sonra gidiyor anlık düşmüyor bazen düşüyor neye göre bilmiyorum. Bende iş bankasina doncem

Aynen yazmadan zor. Ziraat şubeleri burada sıkıntılı çok kalabalık ve az çalışan var. Bu arada nereye gideceginize karar verdiniz mi
Soguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendik😔 o yuzden taşınma işini iptal ettik . Bir de ileri evre, suan onlarla ilgileniyorum

Arkadaşlar yatiyad üyesi olunca ne oluyor? Eksisi artısı nedir?
Ya ben bunu yatsiad (yatırımcı ve sanayici iş adamları derneği) gibi bişey sandım🤦‍♀️ Yatan iş adamları derneği diye espriymiş😂 Cemil Çiçek’in tuhaf tuhaf lafları var çözüyorum yavaş yavaş…

Back