- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.701
Cok batmayiz insallahO kisimda hepimiz acemiyiz bata çıka öğreniyoruz
İnşallahCok batmayiz insallah
Baktim o tarz videolara ama sanki baktikca izledikce ogrendikce daha cok karistirdgmi hissettm :dişte burada da youtube videoları devreye giriyor
hisse nasıl seçilir,
ucuz hisse nasıl bulunur
bir hissenin ucuz mu pahalı mı oldugu nasıl hesaplanır :)
Onu bende anlamadım. Alım yapmana izin vermiyor bakiye yetersiz diyor. Genelde bir hisse alıp da hemen hesaba yuklenmediginde orada görünüyor bir kaç gün duruyor bloke gibiMerhaba arkadaslar. Vakifbank kullananlar,hesabimda yatırım bakiyesi yazıyor,ekstra . Ne demek o ? Eksiden hisse mi aliyorum ben acaba
Ilk yatirim hesabindaki tl ,zannettim . Sonra dun hisse eklemistim ,baktim duruyor. Bugün duzeldi. Değişik.Onu bende anlamadım. Alım yapmana izin vermiyor bakiye yetersiz diyor. Genelde bir hisse alıp da hemen hesaba yuklenmediginde orada görünüyor bir kaç gün duruyor bloke gibi
Evet görünüyor ilk sonra gidiyor anlık düşmüyor bazen düşüyor neye göre bilmiyorum. Bende iş bankasina doncemIlk yatirim hesabindaki tl ,zannettim . Sonra dun hisse eklemistim ,baktim duruyor. Bugün duzeldi. Değişik.
Normalde ziraat kullanıyordum. Vakifi çocuklarıma actim. Anlamaya calisiyorum
Valla aldığımı sattığımı anlamıyorum vakifta yazmam gerek ki anlayayım. Ziraat güzel de ,çocuklara hesap açmıyor diye biliyorum.Evet görünüyor ilk sonra gidiyor anlık düşmüyor bazen düşüyor neye göre bilmiyorum. Bende iş bankasina doncem
Aynen yazmadan zor. Ziraat şubeleri burada sıkıntılı çok kalabalık ve az çalışan var. Bu arada nereye gideceginize karar verdiniz miValla aldığımı sattığımı anlamıyorum vakifta yazmam gerek ki anlayayım. Ziraat güzel de ,çocuklara hesap açmıyor diye biliyorum.
Soguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendikAynen yazmadan zor. Ziraat şubeleri burada sıkıntılı çok kalabalık ve az çalışan var. Bu arada nereye gideceginize karar verdiniz mi
Geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallahSoguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendiko yuzden taşınma işini iptal ettik . Bir de ileri evre, suan onlarla ilgileniyorum
Teşekkür ederim aminGeçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah
Soguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendiko yuzden taşınma işini iptal ettik . Bir de ileri evre, suan onlarla ilgileniyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahSoguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendiko yuzden taşınma işini iptal ettik . Bir de ileri evre, suan onlarla ilgileniyorum
Amin teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Geçmiş olsnSoguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendiko yuzden taşınma işini iptal ettik . Bir de ileri evre, suan onlarla ilgileniyorum
Ya ben bunu yatsiad (yatırımcı ve sanayici iş adamları derneği) gibi bişey sandımArkadaşlar yatiyad üyesi olunca ne oluyor? Eksisi artısı nedir?
Teşekkür ederimGeçmiş olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?