• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Evet çok takip etmiyorum ama sen paylaşınca, takip ettiğim biriside paylaşmıştı ,yollayayım dedim. Bilançosu iyi ve ucuz kalmış. Ben ecilci arada takip ediyorum .
Off sattığım egpronun bilançosu da iyi geldi . Şak şak yukseliyor🙈
Evet yeni sepetim için düşünüyorum bende .

Sattiklarima dönüp bakmıyorum icimde uhde olmasın diye. 😂

Slm kizlar. Nasılsıniz? Ne düştü borsa🤣
Secim sonrasi , belirsizligin bitmesi ile bir yukselis olacak diyorlar. Hatta bugun baslamis olabilir. Tabi hisse bazli yukseliyor.
Bu arada Ah egprom sattim , 80 tl olmus😅 satmami bekliyormuş. Başka satmami istediğiniz hisse var mı? 🤣

Slm kizlar. Nasılsıniz? Ne düştü borsa🤣
Secim sonrasi , belirsizligin bitmesi ile bir yukselis olacak diyorlar. Hatta bugun baslamis olabilir. Tabi hisse bazli yukseliyor.
Bu arada Ah egprom sattim , 80 tl olmus😅 satmami bekliyormuş. Başka satmami istediğiniz hisse var mı? 🤣
Hepsini sat borsa yükselsin 😂😂

Ben yine nakit avans çektim kızlar 42 bin

borsada düşüş bekliyorum 4000-4100 civarlarina gelince iki ya da max üç hisse alayım diyorum

kesin aklımda olanlar

1. tupras
2. doas

belki dediklerim
1. sasa (40 tl civarina gelirse alım yeri olur artık)
2. isdmr

not: hali hazırda zaten paramın cogu hısselerde :)

borsada düşüş bekliyorum 4000-4100 civarlarina gelince iki ya da max üç hisse alayım diyorum

kesin aklımda olanlar

1. tupras
2. doas

belki dediklerim
2. isdmr

Bereketli olsun inşallah 😊
Doas ve isdemir bende de var.
Turpras ve sasa da çok iyi.

Ya çok iyi şirketlerimiz var ,hepsini almak istiyorum😅

Bereketli olsun inşallah 😊
Doas ve isdemir bende de var.
Turpras ve sasa da çok iyi.

Ya çok iyi şirketlerimiz var ,hepsini almak istiyorum😅

amınnn cok tesekkurler :)

ben cok dagılmak ıstemıyorum 40 bın ıcın mesela 4 sırket bıle cok gelıyor ama bu dordu ıcınde bır seyler ayarlayacagız artık :)

kesin aklımda olanlar

1. tupras
2. doas

belki dediklerim
2. isdmr

Haberler çok güzel gelince düşüş olmadı tabii :)

Biz de alışımızı yaptık :) sonra kar cebe yakışır dedik artık cebe hahahj sonra yine aldık süreç böyle devam:)

Bolbol kazanç olsun inşallah aminnnnnnnn

Bende de flap, hektaş, şişe, astor, tupras ve THY var. Ama hepsinden az miktarlarda toplam 7 bin civarı param var borsada. Flapta zarardan kurtulup şişe ve tupras a ekleme yapmak istiyorum güzel kar getiriyorlar.

Back