• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben çok çok acemiyim. Yanıltmak istemem kimseyi. Bir duzenleme yapıp sizin fikrinizi alırım ama. 😍
Olsun paylas😊 ben de acemiyim . Borsa öğren ogren bitmez sanki😬
Ama youtube ve twiterdan hisse hikayesi, bilanço yorumları, ucuzluklarini falan dinleyerek az çok anlıyorum.
Suan çoğu hisse çok ucuz , umarım karsiligini aliriz🙏

Olsun paylas😊 ben de acemiyim . Borsa öğren ogren bitmez sanki😬
Ama youtube ve twiterdan hisse hikayesi, bilanço yorumları, ucuzluklarini falan dinleyerek az çok anlıyorum.
Suan çoğu hisse çok ucuz , umarım karsiligini aliriz🙏
Kesinlikle sabreden muradına erecek bence. Bır liste yapayım paylaşayım

Ereğli vesbe şuan sabit kalacak portföyumde ve halka arzlardan kâr alıp çıkıyorum uzun vadeli Ereğli ve vesbe dışında önerisi olan varmı kizlar
Ben de doas var . Çok düşük kaldı. Gyo satın alımından dolayı. Arastirabilirsin.
Aksa çok iyi. Almak isterdim ama elimde çok hisse var.
Çok da uzun yatırım olarak düşünme. Yıllık en azindan ,bilanço yorumlarını dinle youtube dan.
Mesela ben Ereğliyi elimde bile bile tuttum .( yanlış yaptim) işte bunlar hep tecrübe.
Toplu almasaydim sıkıntı olmazdı.
Temettüde alımlar, toplu olarak olmayacakmış bunu anladim. Tasarrufların olacak.

Ben de doas var . Çok düşük kaldı. Gyo satın alımından dolayı. Arastirabilirsin.
Çok da uzun yatırım olarak düşünme. Yıllık en azindan ,bilanço yorumlarını dinle youtube dan.
Mesela ben Ereğliyi elimde bile bile tuttum .( yanlış yaptim) işte bunlar hep tecrübe.
Temettüde alımlar, toplu olarak olmayacakmış bunu anladim. Tasarrufların olacak.
Çok teşekkür ederim en azından yıl sonuna kadar elimde duracak aldıklarım acaba Astor hakkında ne düşüyorsunuz

Doas ve tüpras benim uzun vadelileeim aeasinda şimdiye kadar güldürmedi sabrediyirum 😂

Nedense aksa bana çok soğuk geliyor kalbim gitmiyor ona 😂

Çok teşekkür ederim en azından yıl sonuna kadar elimde duracak aldıklarım acaba Astor hakkında ne düşüyorsunuz
Eica ederim.
Astor da azcık elimde var ,sermayesi yüksek, iyi firma ama onun yerine yeotk ve miatki tercih ederim😊 3 u de var elimde ama astor daha kısa vade dusunuyorum simdilik

Eveet 2 hissesi sattım bugün ve başka bir hisse aldım.
Son halini yazıyorum.
Cimsa
Cemtas
Miatek
Yeotk
Astor
europower
cwene
Odas
Kmpur
Yunsa
Eregli-isdmr
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Malesef çok oldu ama hepsi bebeklerim benim🥰 yeni halka arzlar az miktarda

Bende girmedim alkol satışından
Eveet 2 hissesi sattım bugün ve başka bir hisse aldım.
Son halini yazıyorum.
Cimsa
Cemtas
Miatek
Yeotk
Astor
europower
cwene
Odas
Kmpur
Yunsa
Eregli-isdmr
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Malesef çok oldu ama hepsi bebeklerim benim🥰 yeni halka arzlar az miktarda
Doas yunsa Ereğli ttrak Enka europower cimsa bendede var

Ay şuan bu hisselerin hepsinden alasim geldi ama param yok😂 Ereğli ve vesbe hep kirmizi onları görünce moralim bozuluyor ama halka arzlarda güzel karlarda keyfimi yerine getiriyor

Back