- 12 Nisan 2012
- 4.582
- 6.898
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.541
Evet başvuruyorum. İkisi içinde 15 er lot basvurmayi düşünüyorumYarınki halka arza katılacak olan varmı?Kaç kot katılsam acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet başvuruyorum. İkisi içinde 15 er lot basvurmayi düşünüyorumYarınki halka arza katılacak olan varmı?Kaç kot katılsam acaba
Selam can abla . Ben de kimpur ve miatk e takas yaptimSelamlar, bugün portföyüme Aksa'yi da kattım.
Hayırlı ve bereketli olsun inşallah...Selam can abla . Ben de kimpur ve miatk e takas yaptim
Hepimizin inş hayırlı kandillerHayırlı ve bereketli olsun inşallah...
Hayirli kandillerBen vakiftan da girdim , aynısı yazıyor.ilk defa girdiğim için ne demek olduğunu bilmiyorum.Hayırlı kandiller europower halka arzina vakıfbanktan katılmıştım. Simdi baktigikda lider iptali diyor bu ne demek? Minimum talebe de 1 demiştim moralim bozuldu
Evet biraz önce baktım ben de gördüm herkeste öyle diyormuş. Umarim iptal olmaz o kadar halka arza girdim ilk kez böyle yaptı. En cok beklenilen halka arza katilamamissak uzulurum yaniHayirli kandillerBen vakiftan da girdim , aynısı yazıyor.ilk defa girdiğim için ne demek olduğunu bilmiyorum.
Twitterda araştırdım, çoğu kişide oyle yazıyormuş.
Umarım iptal olmamistir
Aynen ben de üzülürümEvet biraz önce baktım ben de gördüm herkeste öyle diyormuş. Umarim iptal olmaz o kadar halka arza girdim ilk kez böyle yaptı. En cok beklenilen halka arza katilamamissak uzulurum yani
Düzelmiş benimki şükür, sizinki de düzelmiştir sistemselmisAynen ben de üzülürüm
Yuppy benim de duduzelmisDüzelmiş benimki şükür, sizinki de düzelmiştir sistemselmis
Hosgeldiniz İlk defa mı alacaksınız, hiç bilginiz var mı?Bugün itibariyle topiğe ben de katılmak isterim hanımlar
geçen gün europower halka arza katılarak başladım. elimde olan parayı da bir kaç gündür hisse senedi alıyorum ama çok bilgim yok araştırıyorum bu güne kadar hep dolar altın alarak yaptım yatırımı.Hosgeldiniz İlk defa mı alacaksınız, hiç bilginiz var mı?
İyi bir başlangıç eskiden biz de öyle yapardık. Alternatif oldu borsa . İyi de oldu. Bence en iyi yatırım. Hem ülkeye yatırım.geçen gün europower halka arza katılarak başladım. elimde olan parayı da bir kaç gündür hisse senedi alıyorum ama çok bilgim yok araştırıyorum bu güne kadar hep dolar altın alarak yaptım yatırımı.
aynen okulum tatil olunca daha çok üstüne düşeceğim inşallahİyi bir başlangıç eskiden biz de öyle yapardık. Alternatif oldu borsa . İyi de oldu. Bence en iyi yatırım. Hem ülkeye yatırım.
Koç şirketlerini araştırın, sanayi şirketleri, yenilebilir enerji önceliğiniz olsun.
Gyo, banka, girişim sermayeleri , sigortalar bence daha riskli.
Borsa da iyiyim diyemem amaBorsadan iyi anlayan hanımlar bana bı fikir verin vesbe hakkında ne dusunuyorsunuz
Teşekkür ederimBorsa da iyiyim diyemem ama
vesbe iyi bir temettü hissesi, toplanırlarsa iyi olacak diyorlar, kısa süre için olumsuz. Aylık eklenerek alınıyorsa olumlu.
Rica ederimTeşekkür ederim