• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Hayırlı kandiller🌺 europower halka arzina vakıfbanktan katılmıştım. Simdi baktigikda lider iptali diyor bu ne demek? Minimum talebe de 1 demiştim moralim bozuldu

Hayırlı kandiller🌺 europower halka arzina vakıfbanktan katılmıştım. Simdi baktigikda lider iptali diyor bu ne demek? Minimum talebe de 1 demiştim moralim bozuldu
Hayirli kandiller🌺Ben vakiftan da girdim , aynısı yazıyor.ilk defa girdiğim için ne demek olduğunu bilmiyorum.
Twitterda araştırdım, çoğu kişide oyle yazıyormuş.
Umarım iptal olmamistir

Hayirli kandiller🌺Ben vakiftan da girdim , aynısı yazıyor.ilk defa girdiğim için ne demek olduğunu bilmiyorum.
Twitterda araştırdım, çoğu kişide oyle yazıyormuş.
Umarım iptal olmamistir
Evet biraz önce baktım ben de gördüm herkeste öyle diyormuş. Umarim iptal olmaz o kadar halka arza girdim ilk kez böyle yaptı. En cok beklenilen halka arza katilamamissak uzulurum yani

geçen gün europower halka arza katılarak başladım. elimde olan parayı da bir kaç gündür hisse senedi alıyorum ama çok bilgim yok araştırıyorum bu güne kadar hep dolar altın alarak yaptım yatırımı.
İyi bir başlangıç 😊 eskiden biz de öyle yapardık. Alternatif oldu borsa . İyi de oldu. Bence en iyi yatırım. Hem ülkeye yatırım.
Koç şirketlerini araştırın, sanayi şirketleri, yenilebilir enerji önceliğiniz olsun.
Gyo, banka, girişim sermayeleri , sigortalar bence daha riskli.

İyi bir başlangıç 😊 eskiden biz de öyle yapardık. Alternatif oldu borsa . İyi de oldu. Bence en iyi yatırım. Hem ülkeye yatırım.
Koç şirketlerini araştırın, sanayi şirketleri, yenilebilir enerji önceliğiniz olsun.
Gyo, banka, girişim sermayeleri , sigortalar bence daha riskli.
aynen okulum tatil olunca daha çok üstüne düşeceğim inşallah

Back