- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.321
Son gün katılım göstermişsinizdir. İlk güne 1 lot fazla verebiliyor eşit dağıtım oluncaMackolik bana 4 lot vermiş herkese 5
Kalbimi kırdılarSon gün katılım göstermişsinizdir. İlk güne 1 lot fazla verebiliyor eşit dağıtım olunca
Kırılmaya değmez sıradaki arzlara bakarızKalbimi kırdılar
Hosgeldinbende dün başlamış oldum.hisse senedi olayına.inş bu grup aktiftir
udemyde bende eğitim alıyorum bikaç saatim kaldı.youtubeden özellike takip ettiğin kanal varmıBen udemy , YouTube vs biraz temel analiz eğitimleri aldım. Temel rasyoları az çok öğrendim. Ama bu rasyolar her sektörde gecmiyormus. Sektöre göre de değişiyor.
Bunu anlamam için zaman ve daha iyi eğitimlere ihtiyacım var .
Ben ne yapıyorum. YouTube, twiter sayesinde temeli sağlam şirketleri buluyorum .
Bunlar genellikle temettü şirketi oluyor.
Temettu şirketleri kar ediyor ve bunu paylaşıyor çünkü.
Temettu vermeyip sırf yatirim yapan şirketler de var. Ama bilmeyen için bir tık riskli.takip gerektirir.
Yatırım yapan şirketlere bakıyorum.
Satışları olan şirkete bakıyorum. Satışları artarsa büyüyor şirketler. Vs.
Biraz ilgi ve araştırmayla YouTube ve twiterda böyle çok şirket var. Şirketi belirliyorum.
Farklı kanallardan o şirket ile ilgili araştırma yapıyorum.
Yani ev arsa alır gibi araştırıyorum. İlk başta ben de çok fiyatına bakmadan alıyordum açıkçası.
Suan biraz bakmaya başladım.
Info yatırım ve yatırım 101udemyde bende eğitim alıyorum bikaç saatim kaldı.youtubeden özellike takip ettiğin kanal varmı
hoşbuldum.ilk sayfaları okuyordum bende : ).evet bede uzun vadeciyim.ufak ufak başlayayım dedim.az biraz fikir sahibi oldum ama bilgi eksiğim çok.Hosgeldinaktifim aktif
Çoğumuz uzun vadeci sayılırız.
Sen neler yapıyorsun?
Hangi hisseleri aldın,sakıncası yoksa
bende aynı şeyi yaşadım dün akşam.daha dur bismillah demeye kalmadı yarabbi şükür kıvamına geçtimKenarda bir miktar param vardı, dayanamadım dün aldım ve borsa dustukeşke biraz daha bekleyebilsem hep aynı şeyi yapiyorum
not alayımInfo yatırım ve yatırım 101
İyi hisselerle başlamışsın tebrik ederimhoşbuldum.ilk sayfaları okuyordum bende : ).evet bede uzun vadeciyim.ufak ufak başlayayım dedim.az biraz fikir sahibi oldum ama bilgi eksiğim çok.
ben yeni aydınlanma yaşayanlardanım.köşemde bişey yok deyip dolar ,euro vs almaya başladım.dünde hisse işine girdim.şişe ve thyo ile başlangıç yaptım.
Ben de ziraat kullanıyorum ama yaşamadım. Youtube dan, yatırım hesabı nasıl açılır diye aratabilirsinsabahtan beri ziraat hesabımdan ayrı yatırım hesabı oluşturayım dedim.olmadı.imza sıkıntısı çıktı böyle bir sorun yaşayan varmı
teşekkür ederim.sağlam adımlar atmak istedim :)İyi hisselerle başlamışsın tebrik ederim
Ben de ziraat kullanıyorum ama yaşamadım. Youtube dan, yatırım hesabı nasıl açılır diye aratabilirsin
Ay sonuna kadar dayan bakalim en olacak.Yine ne oldu
Temettü olanlardan hangisini alsam eklesem düşüşteAy sonuna kadar dayan bakalim en olacak.
Ama bedelsiz beklentisi ve temettü hisseleri daha çok hareket edecekmiş.
Seçime kadar bir kısım ralli olacak dese de , bir kısım haberlerde de ,böyle her söylemlerde düşe kalka düzelterek yükselecek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?