• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhabalar. Topiğinizin ilk 5 sayfasını okudum ama pek birşey anlayamadım 🙈 borsayı öğrenmeyi kafaya koydum. Yıllardır çalışıyorum ama para yerinde sayıyor. Bir de borsayı denicem bakalım. Risk almayı sevmiyorum. Bu nedenle önce uzun bir dönem öğrenmek için bekleyeceğim. Ben biraz daha videolar izleyip tekrar geleceğim. Şurdan başla diyebileceğiniz önerilere açığım 👋🏻
Merhaba yatırım101,karanda borsa,itfo kanallarını tavsiye ederim. Temettu hisseleri.com a bakabilirsin.
Az riskli hisseler var ,bist 30 bist 50 onları arastirin🌺

Arkadaşlar ziraat yatırımdan msj geldi. 5 _25000 arası olan bariyerler, para piyasası fonu alınarak nemalandirilacaktir.
Borsa hebimda tl de 5bin kusur para vardi , anlamadım ne oldu🥲
Bilgisi olan var mı?
ben vakıfta kendim seçtim onu yatırım hesabımda boşta para beklerse hemen fon alıyor kendi otomatik olarak. iyi bir şey aslında sonra da hisseyi oradan alabiliyoruz.

ben vakıfta kendim seçtim onu yatırım hesabımda boşta para beklerse hemen fon alıyor kendi otomatik olarak. iyi bir şey aslında sonra da hisseyi oradan alabiliyoruz.
Evet msjda hisse alımında ve nakite geçirmekte sıkıntı yok yazıyordu. Ama ben talep etmedim ondan. Bugün cuzi bir miktar karlı gösteriyor. Mantikli bir şey gibi.

Hadi kızlar sevdiğiniz ve baktığınız hisselerinizi soyleyin☺️
Ben başlıyorum
Ttrak ,
gıda ile bağlantılı olduğu için uzun vade dusunuyorum. Takip ediyorum tabiki

Enkai, Rusya savaşı bitmesi beklentisi ile

Cimsa ,da savaş bitmesi amacı ile.

Ereğli,isdemir temettü için almıştım.

Angen ,yeni halka arz ama gitmiyor ,gidecek beklentisi ile duyumla aldim açıkçası. Ama bilançosu çokta iyiydi. Gider ins( gitmek için benim satmami bekliyor olabilir 🤣)

Egpro ,var bunu da duyumla aldim🙃 ikiye katladı ama gitmiyor gibi ,değişmem mi diye düşünüyorum. Dolar bazlı ucuz.

Yeotek, uzun vade beklemeyi dusunuyorum.

Merhaba kızlar ben borsadan hiç anlamıyorum öğrenmeye çalışıyorum. Borcum var bana kısa vadede kazandıracak bişey lazım haberlere bak diyorlar ama artacağını nasıl anlıycam ki ya da bi sürü şirket var hangi birine bakıcam hangisinin daha iyi olduğunu daha çok artacağını nasıl anlıycam. Kısa vadeli kazandıracak kağıt önerisi de alabilirim

Hadi kızlar sevdiğiniz ve baktığınız hisselerinizi soyleyin☺️
Ben başlıyorum
Ttrak ,
gıda ile bağlantılı olduğu için uzun vade dusunuyorum. Takip ediyorum tabiki

Enkai, Rusya savaşı bitmesi beklentisi ile

Cimsa ,da savaş bitmesi amacı ile.

Ereğli,isdemir temettü için almıştım.

Angen ,yeni halka arz ama gitmiyor ,gidecek beklentisi ile duyumla aldim açıkçası. Ama bilançosu çokta iyiydi. Gider ins( gitmek için benim satmami bekliyor olabilir 🤣)

Egpro ,var bunu da duyumla aldim🙃 ikiye katladı ama gitmiyor gibi ,değişmem mi diye düşünüyorum. Dolar bazlı ucuz.

Yeotek, uzun vade beklemeyi dusunuyorum.
Ben uzun vadeciyim hisselerim; eregli,isdemir, vesbe,fordoto,tupras,aselsan,enkai, thy🌺 temettü verenleri takip ediyorum genelde hedefim temettü emekliliği 😍

Back