Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Kızlar Maçkolik için arza başvuru yapan var mı?

Ben yaptım henüz dağıtılmadı pazartesi belli olur

Şu an portföyde görünmez hatta dağıtımdan sonra bile görünmez.

Banka ve aracı kurumlar farklılık gösterir ama işleme başlamadan bir gün önce portföye yansıması bile olabiliyor

Benim de gözüm temettü emekliliğinde, iki seneyi bulmaz hedefimdeyim. Yani nasipse, inşallah...
Bende çok istiyorumHedefim beş yıl.Bu temettü işini çok sevdim .Heyecanlandırıyor Lot alırken zevkle alıyorum hemde bu iş bana birikim hevesi veriyor.Temettü fikri olmasa belki lotlara harcayağım parayı lüzumsuz şeylere harcayacaktım .

İnşallah başta siz olmak üzere tüm isteyenler en kısa zamanda dileklerine kavuşur

Bende de daha çok temettü veren hisseler var.Erdemir ,Tüpraş ,Ford Oto,Şişe,Egeen,Arçelik,Vesbe,Aselsan,Aksa vb büyüme ve enerji hisselerinden thyo,kontör,gesan ,sasa
Hisselerin super ,hepsinin çok iyi yere gereğine eminim
Aynen bana da çok heyecan veriyor. Bu ülkede bu mutluluk bana yeter

Hisseler yine kırmızı
Malesef. Borsa da takip ettiğim birisi ocak sonuna kadar bu şekilde, sonra bilancolar ve temettuler fiyatlanacak demişti.
Ben de ekleme yapiyorum azcık bir şeyler. Daha dusuyor
Birisi de 4900 e tekrar gelir demişti, bakalim oraya gelirse biraz daha ekler ,beklerim.
Paraya ihtiyaç yoksa, sıkıntı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…