- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.301
Kızlar Maçkolik için arza başvuru yapan var mı?
Selamlar...
Aranızda odas'i takip eden var mı? Ne düşünüyorsunuz?
Odası takip ediyorum ben . Aklımda ama ona kadar bir sürü hisse daha varSelamlar...
Aranızda odas'i takip eden var mı? Ne düşünüyorsunuz?
Ben de katıldım. Ama önceki arzlar kadar hevesle aldigim bir sektör değilKızlar Maçkolik için arza başvuru yapan var mı?
iki hesaptan başvuru yapmıştımKızlar Maçkolik için arza başvuru yapan var mı?
doaş ve toassoBende de daha çok temettü veren hisseler var.Erdemir ,Tüpraş ,Ford Oto,Şişe,Egeen,Arçelik,Vesbe,Aselsan,Aksa vb büyüme ve enerji hisselerinden thyo,kontör,gesan ,sasa
Benim de gözüm temettü emekliliğinde, iki seneyi bulmaz hedefimdeyim. Yani nasipse, inşallah...doaş ve toasso
Bende çok istiyorumBenim de gözüm temettü emekliliğinde, iki seneyi bulmaz hedefimdeyim. Yani nasipse, inşallah...
Hisselerin super ,hepsinin çok iyi yere gereğine eminimBende de daha çok temettü veren hisseler var.Erdemir ,Tüpraş ,Ford Oto,Şişe,Egeen,Arçelik,Vesbe,Aselsan,Aksa vb büyüme ve enerji hisselerinden thyo,kontör,gesan ,sasa
Aynen bana da çok heyecan veriyor. Bu ülkede bu mutluluk bana yeterBende çok istiyorumHedefim beş yıl.Bu temettü işini çok sevdim .Heyecanlandırıyor Lot alırken zevkle alıyorum hemde bu iş bana birikim hevesi veriyor.Temettü fikri olmasa belki lotlara harcayağım parayı lüzumsuz şeylere harcayacaktım .
İnşallah başta siz olmak üzere tüm isteyenler en kısa zamanda dileklerine kavuşur
Malesef. Borsa da takip ettiğim birisi ocak sonuna kadar bu şekilde, sonra bilancolar ve temettuler fiyatlanacak demişti.Hisseler yine kırmızı
Alım zamanıHisseler yine kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?