- 12 Nisan 2012
- 4.577
- 6.872
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.261
Aynen yaralar sarıldı gibi bayağı topladı portfoyumAstor katılımı da fazla olmuş...Bugün genel olarak yeşil bir gündü...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaralar sarıldı gibi bayağı topladı portfoyumAstor katılımı da fazla olmuş...Bugün genel olarak yeşil bir gündü...
Onu ne yapicanAstorda 1 lot istedim 1 lot vermiş. İstediğini alan tek benim sanirim
HatiraOnu ne yapican
Bir geri çekilme olup yükselmesi bekleniyor. Gerçekleşirse egerYine piyasada borsa haftaya çökecek muhabbeti dönüyor.
Merhaba kızlar bu borsa için hangi siteler güvenli birde nasıl yapıyoruz ben yabancıyım bu konuda.
Merhaba ,başlangıç olarak sanayi şirketi ve bist 30dan seçin. Bilinmedik hisseler almayın. Hissenin temel analizini vs youtubedan arastirabilirsiniz.Merhaba kızlar bu borsa için hangi siteler güvenli birde nasıl yapıyoruz ben yabancıyım bu konuda.
Geneldede satılınca yükselme bir hava geliyor bu hisselere namısssız hisselerSattığım hisse yükselince ben ben değilim .
Bu benimSattığım hisse yükselince ben ben değilim .
Sorma ya OYAK yaktı beni. Hayır o kadar da bekledim .Geneldede satılınca yükselme bir hava geliyor bu hisselere namısssız hisseler
Çıkıp çıkıp bilinen şeyleri açıklama diye duyuruyorlar. Borsada etkileniyor.Bu benim
Ay ben de onu sattım. Maliyetinden az karla, nakite beklemişim gibi sayayım dedim düşerse alttan alırım diğer hisseleri diyeSorma ya OYAK yaktı beni. Hayır o kadar da bekledim .
Düşünce alicam . Takip edipAy ben de onu sattım. Maliyetinden az karla, nakite beklemişim gibi sayayım dedim düşerse alttan alırım diğer hisseleri diye