• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba kızlar bu borsa için hangi siteler güvenli birde nasıl yapıyoruz ben yabancıyım bu konuda.

Merhaba kızlar bu borsa için hangi siteler güvenli birde nasıl yapıyoruz ben yabancıyım bu konuda.

hisseleri banka uzerınden ya da aracı kurumlardan alıp satıyoruz, siteden değil de

ama alacagınız hısse hakkında arastırma yapacaksanız investing, tradingwiew, bankaların kendi sitelerinde bilgiler var

Arkadaşlar ziraat yatırımdan msj geldi. 5 _25000 arası olan bariyerler, para piyasası fonu alınarak nemalandirilacaktir.
Borsa hebimda tl de 5bin kusur para vardi , anlamadım ne oldu🥲
Bilgisi olan var mı?

Merhabalar. Topiğinizin ilk 5 sayfasını okudum ama pek birşey anlayamadım 🙈 borsayı öğrenmeyi kafaya koydum. Yıllardır çalışıyorum ama para yerinde sayıyor. Bir de borsayı denicem bakalım. Risk almayı sevmiyorum. Bu nedenle önce uzun bir dönem öğrenmek için bekleyeceğim. Ben biraz daha videolar izleyip tekrar geleceğim. Şurdan başla diyebileceğiniz önerilere açığım 👋🏻

Back