- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.241
Benimde bazı hisselerin maliyeti yüksek kaldı onlarin lotu az olanlara ekleme yaptım.Lotu cok olanlar duruyor ama onlardan yukari yönlü hareket bekliyorumBen de var ama çok düştü benim maliyet yüksek kaldı.
Sepet yapabilirsin altın gümüş ve dolar yükselecek deniyor ytd.Altinin onsu yükseldi .dolarinda duraganligi seçime kadar seçimden sonra üstündeki baskı kalkabilir.Gumus çok ucuz 14 TL oda iki kat yapabilir7 aydır neredeyse dogru düzgün bir şey inan kazanamadık.
Zoruma gidiyor her şey basını alıp giderken başka nereden kazanacagız
Teşekkürler, hepimize insBereket versin Allah
Ikiyee böler ikisinden de alirdim40 bin liran olsa tuprasami eklerdin ereğliyemi.Tupras 75 TL temettü verebilir diyorlar fiyatıda artacakmis Ereglininde temettü verimi yüksek
Bu üç hisseninde değeri hiç bir zaman düşmez.Selamlar...
Bugün de sahol, şişe ve Ereğli 'ye eklemeler yaptım. Bindik bir alamete, gidiyos kıyamete...
Bereketli olsunBende bugün cimentolara asildim.cok param yok ay sonu. Tüm son barutumu yatırdım
AminBereketli olsun
Bugün biraz artış var ama daha çok artmalı bayağı zarar var...Benimde bazı hisselerin maliyeti yüksek kaldı onlarin lotu az olanlara ekleme yaptım.Lotu cok olanlar duruyor ama onlardan yukari yönlü hareket bekliyorum
Merhaba hisse sonra geliyor sanirimMerhaba çok anlamadım ama 65 bine 1100 TL lik vermiş gibi iadem geldi hisse gelmedi Halkbank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?