- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
- 348
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.221
37 .5 düşünce alsam dedim vazgeçtim bugünSelamlar...
Bugün de sahol, şişe ve Ereğli 'ye eklemeler yaptım. Bindik bir alamete, gidiyos kıyamete...
Merhaba bu hafta almıştım sonra Twitter'da herkesin sattığını okudum fiyat dengesi bozuldu gibi bir şeylerden bahsediyorlardı . Ertesi gün sattım ve bayağı düştü bugün bakmadım ne durumdaKızlar borsadan altın alan var mı?
Allah Allah herkes bu yıl altının yılı diyor aslındaMerhaba bu hafta almıştım sonra Twitter'da herkesin sattığını okudum fiyat dengesi bozuldu gibi bir şeylerden bahsediyorlardı . Ertesi gün sattım ve bayağı düştü bugün bakmadım ne durumda
Şişe bence güzel kapattı günü. Keşke al sat yapsam bile olurmuş dedimSelamlar...
Bugün de sahol, şişe ve Ereğli 'ye eklemeler yaptım. Bindik bir alamete, gidiyos kıyamete...
Düşüş bitti mi bilemem ama 40 altında topluyorum az azAcaba düşüş bitti mi Ereğli alsam mı ?
Bereketli olsunSelamlar...
Bugün Ereğli ve Ege gübre 'ye eklemeler yaptım...
Bereketli olsunDüşüş bitti mi bilemem ama 40 altında topluyorum az az36 41 arası her fiyattan aldim
Tüh, benim de dün 20 000 civari zararım vardi. Bugün bayağı topladı. Çabuk toplayacaklarini bekliyordum ,en gec şubat başı.her şeyi sattım kardan zarar 10 bin.
Lanet gelsin ya
Ben de çok kazanamadım, Ereğli ve isdemir bana gore çok almistim yazın, hala aynı fiyattalar neredeyse7 aydır neredeyse dogru düzgün bir şey inan kazanamadık.
Zoruma gidiyor her şey basını alıp giderken başka nereden kazanacagız
Bereketli olsunBugün biraz Tüpraş Erdemir ekledim.egeenden zarardayim ama olsun nasıl olsa yine yükselecek.Elime yüklü para geçerse ekleme yaparım.
Bereket versin AllahDüşüş bitti mi bilemem ama 40 altında topluyorum az az36 41 arası her fiyattan aldim
Erdemirin isdemirin vesbenin yukselmesini bende istemiyorumTüh, benim de dün 20 000 civari zararım vardi. Bugün bayağı topladı. Çabuk toplayacaklarini bekliyordum ,en gec şubat başı.
Borsada, iyi şirketlerde düşüşler ,alim firsati.
Ne zamana kadar,turkiyede faiz artışları olana kadar. Yine düşüş olurmuş ama yine çıkacak
Ben de çok kazanamadım, Ereğli ve isdemir bana gore çok almistim yazın, hala aynı fiyattalar neredeyseama kısa vade almadim.
Çıkmaması benim için hep alım firsati.
40 bin liran olsa tuprasami eklerdin ereğliyemi.Tupras 75 TL temettü verebilir diyorlar fiyatıda artacakmis Ereglininde temettü verimi yüksekBereketli olsuntupras alacaktim ben de ,eregliye ekledim
İnşallah bugünden daha iyi olur .Bugün azda olsa yukarı doğru bir yönelim vardı.Ben hiçbir şey almadım yarına göre bakalım.zarar %13
Ya işte asıl sıkıntı oynamak kelimesinde
Borsa oynamak diye görmek var
Borsa yatırım yeri diye görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?