• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba bu hafta almıştım sonra Twitter'da herkesin sattığını okudum fiyat dengesi bozuldu gibi bir şeylerden bahsediyorlardı . Ertesi gün sattım ve bayağı düştü bugün bakmadım ne durumda
Allah Allah herkes bu yıl altının yılı diyor aslında

her şeyi sattım kardan zarar 10 bin.
Lanet gelsin ya
Tüh, benim de dün 20 000 civari zararım vardi. Bugün bayağı topladı. Çabuk toplayacaklarini bekliyordum ,en gec şubat başı.
Borsada, iyi şirketlerde düşüşler ,alim firsati.
Ne zamana kadar,turkiyede faiz artışları olana kadar. Yine düşüş olurmuş ama yine çıkacak
7 aydır neredeyse dogru düzgün bir şey inan kazanamadık.
Zoruma gidiyor her şey basını alıp giderken başka nereden kazanacagız :KK43:
Ben de çok kazanamadım, Ereğli ve isdemir bana gore çok almistim yazın, hala aynı fiyattalar neredeyse☺️ ama kısa vade almadim.
Çıkmaması benim için hep alım firsati.

Tüh, benim de dün 20 000 civari zararım vardi. Bugün bayağı topladı. Çabuk toplayacaklarini bekliyordum ,en gec şubat başı.
Borsada, iyi şirketlerde düşüşler ,alim firsati.
Ne zamana kadar,turkiyede faiz artışları olana kadar. Yine düşüş olurmuş ama yine çıkacak

Ben de çok kazanamadım, Ereğli ve isdemir bana gore çok almistim yazın, hala aynı fiyattalar neredeyse☺️ ama kısa vade almadim.
Çıkmaması benim için hep alım firsati.
Erdemirin isdemirin vesbenin yukselmesini bende istemiyorum😊Daha çok lot alalımBugun 1000 lot vesbe aldım.Yoksa nereden alacaktım.

Kizlar üç hesapta hisselerin vardı .Takipte zorlaniyordum.İki hesaba düşürdüm.Birinde satmayı dusunmedigim beni ilerde erde emekli etmesini umduğum hisseler olacak .Yüklü para geldikçe onlara ekleyecegim.Öbür hesaptada sevdigim ama zaman zaman değişiklik yapabileceğim ve halka arzlarin olduğu hisseler olacak.Daha küçükler ligi diyelim.Ucuz olduklari için alabildigim kadar almak niyetindeyim.Halka arzdan gelen karlarida onlara ekleyecegim.Artik kafamda daha net oturdu .Kendimi yatırımcı gibi görüp mümkün olan her fırsatta lot sayımı arttiracagim.

Back