Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Üzgünüm ama borsadan nefret ediyorum . Şöyle ki büyük büyük oynarsan büyük kazanırsın derler, ama aldığın hissenin olumsuzlukları var. Düşüşte olması vs. Babam çok oynardı nefretim o yüzden. Ama dediğin gibi altın ile olacak iş değil yanında ek bir şeyler yapmak lazım.
Ben oynamam ama, naçizane fikrimdir. Akıllıca oynanırsa getirisi büyük . Kaybedenlerin çok olduğu gibi kazananlarında olduğu çok fazla bir platform’dur şu borsa olayı.
Kendini kaybetmeden ve ailesine yansıtmadan; oynayan tüm arkadaşlarıma şans diliyorum . Dilerim ki herşey gönlünüzce olur

Altının bir kısmını bozup hisse ekleyesim var. Düşüşü biraz daha takip etmek istiyorum. Altından ziyadesiyle kardayım. Karı alıp hisseye atma fikri çok mantıklı geliyor şu an.
Bence de mantikli bir borsaci 4066-3900 dip diyor.
Oraya düşerse ben de altin bozucam. Çok yok ama . Bir miktarda annemden borc alirim

Bence de mantikli bir borsaci 4066-3900 dip diyor.
Oraya düşerse ben de altin bozucam. Çok yok ama . Bir miktarda annemden borc alirim
Oralara geleceğini sanmıyorum. Oralara gelirse fırlayışı güçlü olur. Bunu söyleyip satış yaptırmaya çalışıyorlar bence. Biraz yatay seyretmesi gerekiyor.

Açıkçası borsaya oyun olarak bakanlar yanılıyor bence. Kaldıralım işlemleri var. Riskli şirketleri var.
Yatirim olarak bakıp,nasıl ev alırken araba alırken arastiriyorsak biraz araştırıp almak lazim.
Ben geç girdiğimde pismanim ama sağlık olsun yine de geç degil
Yatirim yapmasını bilirsek kazanan yine biz olacağız. Altin ve dolara karşı en azindan mantikli
Oralara geleceğini sanmıyorum. Oralara gelirse fırlayışı güçlü olur. Bunu söyleyip satış yaptırmaya çalışıyorlar bence. Biraz yatay seyretmesi gerekiyor.
Ben de aynı fikirdeyim . Suan testere şeklinde, ocak sonunu bekliyorum.
Söyleyen kişi de uzun zamandır takip ettiğim birisi aslında. Ama belli olmuyor borsa da her şey.

Ya işte asıl sıkıntı oynamak kelimesinde

Borsa oynamak diye görmek var
Borsa yatırım yeri diye görmek

Ya işte asıl sıkıntı oynamak kelimesinde

Borsa oynamak diye görmek var
Borsa yatırım yeri diye görmek
Zaten ince çizgi burada, yatırım olarak görenler kazanıyor. Fakat oyun olarak algılarsak; akıllıca yatırımlar elde edemeyiz.
Ben yaşadığım kötü tecrübe sonucu , oynamak olarak kullanmak zorunda kalıyorum . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…