- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.201
Üzgünüm ama borsadan nefret ediyorum . Şöyle ki büyük büyük oynarsan büyük kazanırsın derler, ama aldığın hissenin olumsuzlukları var. Düşüşte olması vs. Babam çok oynardı nefretim o yüzden. Ama dediğin gibi altın ile olacak iş değil yanında ek bir şeyler yapmak lazım.Selamlar herkeseborsaya yaklaşık iki sene once girdik . Tabi acemilik , bilmeden al sat yaptik . Fazla bir şey kazanamadık.
Vazgeçmek yerine öğrenmeye karar verdim . Elimden geldiğince video falan izliyorum. Twiterdan birilerini takip ediyorum.
Az çok fikrim oldu. Ama öğrenmeye devam ediyorum. Öyle kolay değil.
Ben küçükken ailem ve komşularımız her ay dolar veya altin biriktirirlerdi. Altin kolay alınmıyor, dolar almiyoruz biz ( hem yatırım aracı gormedigimizden ,hem de malum doları düşürme cabalari) .Biz de hisse biriktiriyoruz
Hisse kucuk paralarla alınabiliyor. Bir nevi kumbara olarak kullanıyorum şimdilik.
Özellikle çocuklarıma biriktiriyorum .kızlarım harçlıklarını bana verip, bana hisse al anne diyor
Neden bilmiyorum,borsa yatirimini cok sevdim.hem sirketlere ve ulkemize destek ,hem yatirim.
Sadece borsa demiyorum . Yanimda altinda almak lazim. Yani sepet.
Çevrem cogunlukla altin aliyor.onlara da anlatıyorum. Yani sırf altin olmaz ,yanında hisse de almak mantikli. Bana da daha önce anlatsalardi, çok sevinirdim.
Suan borsa düşüşte. Malum savaşları ekonomi borsayı çok etkiliyor. Ama düşük olması, az miktarda biriktirenler için sevindirici.
Hisse biriktirenler, borsayı öğrenmeye çalışanlar hepinizi bekliyorum
Bence de mantikliAltının bir kısmını bozup hisse ekleyesim var. Düşüşü biraz daha takip etmek istiyorum. Altından ziyadesiyle kardayım. Karı alıp hisseye atma fikri çok mantıklı geliyor şu an.
Oralara geleceğini sanmıyorum. Oralara gelirse fırlayışı güçlü olur. Bunu söyleyip satış yaptırmaya çalışıyorlar bence. Biraz yatay seyretmesi gerekiyor.Bence de mantiklibir borsaci 4066-3900 dip diyor.
Oraya düşerse ben de altin bozucam. Çok yok ama . Bir miktarda annemden borc alirim
Açıkçası borsaya oyun olarak bakanlar yanılıyor bence. Kaldıralım işlemleri var. Riskli şirketleri var.Üzgünüm ama borsadan nefret ediyorum . Şöyle ki büyük büyük oynarsan büyük kazanırsın derler, ama aldığın hissenin olumsuzlukları var. Düşüşte olması vs. Babam çok oynardı nefretim o yüzden. Ama dediğin gibi altın ile olacak iş değil yanında ek bir şeyler yapmak lazım.
Ben oynamam ama, naçizane fikrimdir. Akıllıca oynanırsa getirisi büyük . Kaybedenlerin çok olduğu gibi kazananlarında olduğu çok fazla bir platform’dur şu borsa olayı.
Kendini kaybetmeden ve ailesine yansıtmadan; oynayan tüm arkadaşlarıma şans diliyorum . Dilerim ki herşey gönlünüzce olur
Ben de aynı fikirdeyim . Suan testere şeklinde, ocak sonunu bekliyorum.Oralara geleceğini sanmıyorum. Oralara gelirse fırlayışı güçlü olur. Bunu söyleyip satış yaptırmaya çalışıyorlar bence. Biraz yatay seyretmesi gerekiyor.
Bereketli olsunSelamlar...
Bugün Ereğli ve Ege gübre 'ye eklemeler yaptım...
Üzgünüm ama borsadan nefret ediyorum . Şöyle ki büyük büyük oynarsan büyük kazanırsın derler, ama aldığın hissenin olumsuzlukları var. Düşüşte olması vs. Babam çok oynardı nefretim o yüzden. Ama dediğin gibi altın ile olacak iş değil yanında ek bir şeyler yapmak lazım.
Ben oynamam ama, naçizane fikrimdir. Akıllıca oynanırsa getirisi büyük . Kaybedenlerin çok olduğu gibi kazananlarında olduğu çok fazla bir platform’dur şu borsa olayı.
Kendini kaybetmeden ve ailesine yansıtmadan; oynayan tüm arkadaşlarıma şans diliyorum . Dilerim ki herşey gönlünüzce olur
Zaten ince çizgi burada, yatırım olarak görenler kazanıyor. Fakat oyun olarak algılarsak; akıllıca yatırımlar elde edemeyiz.Ya işte asıl sıkıntı oynamak kelimesinde
Borsa oynamak diye görmek var
Borsa yatırım yeri diye görmek
Ben de var ama çok düştü benim maliyet yüksek kaldı.Merhaba huner ile ilgili fikri olan varmı.
Ve hangi banka ile çalışmalıyım sizce küçük küçük başlamayı düşünüyorum
Evt 9 oldu telegrmda takip ettiğim grup var 5 civarı almış millet bu hisse 16 görmedimi 3 katlamış yinede satmamışlar iyi sabır vallaBen de var ama çok düştü benim maliyet yüksek kaldı.
Sen ne ayaksın kızzzzAcaba düşüş bitti mi Ereğli alsam mı ?
Sen ne ayak aradın aplammmmSen ne ayaksın kızzzz
Kardan zarar bide.her şeyi sattım kardan zarar 10 bin.
Lanet gelsin ya
7 aydır neredeyse dogru düzgün bir şey inan kazanamadık.Kardan zarar bide.Bende zarar 35 bin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?