- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.181
Şubat parlak geçecek diyorlarBir yorumcu, hisse bazlı olarak haftaya toparlanma başlayabilir dedi. En gec ocak sonu olur sanirim
Oo super . Sıkıntı yok benceASELSANi çok takip etmiyorum ama iyi yine de saniyorum
Bilançosu iyi gelecek hisselerdeŞubat parlak geçecek diyorlar
Günaydın hüner takibinde değil ama iyi diye duyuyorum yorumlardanMerhaba huner ile ilgili fikri olan varmı.
Ve hangi banka ile çalışmalıyım sizce küçük küçük başlamayı düşünüyorum
Girdiğimiz gibi cikarizfena girdik içeri ya
Sıkıntı yapma, kısa vade mi aldın?Bu yoklukta olan paradanda olduk daha nekadar düşecek bu hisseler
Şimdiye dek ettigin tümü gitmedi inşallah canım ya ?Girdiğimiz gibi cikarizbütün karlar gitti
Yok tok, zaten aşırı pirimlenmemislerdi. O yuzden aşırı dusmediler . Ama bayağı gitti. Böyle çok gitmeyip ,endeksleri düşenler, çıkarken çabuk toparlıyor. Öyle olacağına inanıyorum bakalimŞimdiye dek ettigin tümü gitmedi inşallah canım ya ?
Malesef benim de. Neysek 1 hissesi satmıştım karla,astor için.Offfffff offffff zarar büyüyor,
Ben nakit tutuyorum ama ekleme yerine düşen hisse almak daha mantıklı geliyor. Nede olsa cıkıcak. Daha almadım hisse takip ediyorum düşüşüMalesef benim de. Neysek 1 hissesi satmıştım karla,astor için.
Onunla Ereğli ye ekleme yaptım.
Ya keşke kenarda nakit tutabilsem, bugunler için
Ben hisseleri satmadan bekliyorum nakit yok ekleme yapamadım düştükçe düşüyor bakalımBen nakit tutuyorum ama ekleme yerine düşen hisse almak daha mantıklı geliyor. Nede olsa cıkıcak. Daha almadım hisse takip ediyorum düşüşü
Bence satma ,ihtiyacın yoksa . Bilancolar gelecek ve tekrar hareketlenecektir.11 bin lira zarar ettim. kardan zarar yarın satıp gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?